Evo Covic prica kako im ne treba ovakva liga dje ce da ih kradu. Brzo li covjek zaboravi kako je kriminalno odradio Igoke-u i Cibonu, sve zarad Evrolige..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Čović Vesnaaaa , 'hebeee se ko beeesnaaaaa lallalalalalalal, đe vi je ta pjesma moji VARVARI?!
A dje im je
Oooooo hebi FMP
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sta reci. Toliko se grla ostavilo sinoc, kakva noc.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Dolmen povrijedo primicac
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://mondo.me/a670430/Sport/Kosark...n-ne-igra.html
Uh, nadam se da nije tačna informacija jer to povlači veću minutažu Danila Nikolića.
kaze Covic da zvezda ne igra nocas
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Napuštanjem ili neizlaskom na teren Budućnost bi došla do pobjede službenim rezultatom (20:0), što u ovoj situaciji znači i titulu ABA lige, odnosno vizu za Evroligu, dok bi beogradski tim morao da plati i 5000 eura kazne zbog takvog prekršaja.
Takođe, ako jedna ekipa samovoljno napusti teren prije završetka utakmice, a ne vrati se na poziv sudije u roku od pet minuta, biće isključena sa utakmice i neće moći da nastupa u ligi sljedeće godine.
Kazne ABA lige rigorozne su u ovakvim situacijama, pa je teško očekivati da se gosti odluče na ovakav potez jer bi pored lošeg epiloga ove sezone bili kažnjeni i za sljedeću.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...eceras/9ydw5qn
Za 20 minuta imaju sastanak sa onim Remsom ili kako se vec zove, sigurno pritisak da se odradi na sudjenje,ako ne uspije, onda ko zna
Podgorica Podgoricanima!
HHAHAhaah kakav dio pri dnu, alo sta je ovo. Moze li ovo. Kakva je ovo prica o sunci, i nekakvim sranjima, pljuvali su mornar za sudjenje, sad je mornar posteni klub, o majko.
Zavjera malog Bokana i Buducnosti protiv Zvezde, e pa
A sto znaci ovaj tosin bunar stalno, zna li ko?
Podgorica Podgoricanima!
Evo veli Sofro da se igra, da je Zvezda odradila trening u 10 jutros, puni.
O majko mila sta radi ova svinja glibava, bice haos nocas. Sigurno najtezi mec od ova 4
Podgorica Podgoricanima!
A sto cini covic
pa prodavat ove karte sto imam ili ne?
oce li se igrat?![]()
Pa gadjali su Omića pršutom![]()
Igrace se ovo 100 % samo oce tenzije da digne.
Ako se dobije nocas ide bokan u ponedeljak za barcelonu da sve dogovori u vezi evrolige...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Je8ao si vesnu BOKANEEEEE
Ono što je sigurno je da se ova utakmica igra, a ovo su forice da vrši pritisak."Gotovo sigurno nećemo večeras izaći na parket u "Morači" "![]()
Jasno je da ce Zvezda igrati. Covic je jedaan jako prljav manipulator. I rijetko odvratan lik. Ovo je ocajnicki potez koji pokazuje da je voda dosla do poda. Pritskom na sudije Covic pokusava da se izvadi zbog svojih gresaka u izboru trenera i igraca. Sredstva se ne biraju. Sto i pristoji jednom beskrupoloznom liku kakav je on.
Gordic vuce Buducnost, ali zamalo da je upropasti onim "spavanjem" na kraju tekme.
Bice gusto veceras.
Izacice 100% ali ce isto tako napustiti parket nocas prije vremena. Nece se ovaj mafijas tek tako predati
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Samo me plasi umor Dzonija i Gordica, vidjelo se zadnja 3 minuta da ne mogu. Pogotovo Gordic koji vuce ekipu dok su ostali staticni i cekaju i na kraju promase.
Zvezda je sinoc djelovala svjeze, mislim da nocas gubimo ali evo da vidimo.
Ali idemo jako
JEBAO SI VESNU BOKANEEE
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks