Kvalitet kosarke je stvarno los ali Boze moj,ulog je velik.
Za Buducnost i Podgoricu veci jer bi se mogle ugostiti kod nas velike ekipe tipa Reala CSK Olimpiakos itd malo li je![]()
Puno dreke oko nikakve kosarke. Bolja kosarka je bila u polufinalu.
Kvalitet kosarke je stvarno los ali Boze moj,ulog je velik.
Za Buducnost i Podgoricu veci jer bi se mogle ugostiti kod nas velike ekipe tipa Reala CSK Olimpiakos itd malo li je![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
SUZE. :mrgreen:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...zorom-Evrolige
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Mislis da Covic nije tako nesto izdejstvovao? Da nije kukao i tamo? Zaista to mislis? Jos Novosti pisu o tome. Nije Telegraf.
2.1 kvota na CZV - posteno od njih.![]()
Duplo ga plaka,da BOG da![]()
...
Da si pametan kao sto nisi sacekao bi 5 minuta uzivo i eto ti 4 kvotu. Pa kad si vec odlucio da ukopas sebe, udri muski.
Kako da sacekam prvih 4min kad ce ovi od pocetka da vode....
Ojdoh sa zelenom da uplatim pa fino da uzivam u sporCki...
Bice 81:88
Sramno sudjenje nocas.
Dno dna.
Kupio je Milo sudije.
Oce da slavi pobjedu sjutra vece
Nevjerovatno loše suđenje. Baš sramota.
Svakako, Ročesti gubi utakmicu, treba mać čovjeka zadnju četvrtinu i to je to.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ništa grđe no u BG.
Mnogo sreće za nas.
Zvijezda je odlično odigrala.
Navijanje je jedno, a ovo o čemu ja pričam drugo. Ako pričamo o suđenju.
Pričam za suđenje. Domaćinsko ali ne s nekim kardinalnim stravičnim greškama.
vazda li je loše sudjenje kad naš klub ili reprezentacija dobije ove iz Srbije. može li jednom bit’ da je neko zasluženo dobio. to se zovu - kompleksi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Suđenje sada ne igra ulogu, ali treba reć onako kako jeste. Pa to zovi kako god.![]()
bilo je par diskutabilnih odluka, pogotovo onaj kontrafaul Omića kad je Feldin dao trojku a i bila je sreća što Lesort promaši ono stvarno. Zvezda igra bez Lazića i Bjelice, ono što oni igraju je pakao.
mogu ja prihvatit’ svačije mišljenje nije to problem ali nije bilo TOLIKO loše kao što se priča ovuda i po portala u Srbiji
Možeš prihvatit tuđe mišljenje ali dokle ti kažeš. Ok. Ne zamjeri, ja moradoh reć, iako sam znao za reakcije.
Onako ugrubu..
Dva sigurna namjerna faula nisu svirana + jos jedan ni tamo ni tamo. Namjerni Davidovcu sa 2 igraca iza ledja i to na cimanje.. Evo 4 slobodna + 2 napada uzeta zvezdi. Ovamo poklonjeno 2 slobodna + napad.
Faul Omicu kod bloka za 3 feldina. ODBRANA Gordica na Rocestiju gdje se pravi po 2 faula po napadu. ODBRANA Barovica gdje pravi 3 faula po napadu. Pljacka je 3/4.
Ja sam zelio gledat finale gdje sudije ne odlucuju. Ovaj mec su sudije namakle bar 15p za domacina. Nije problem kad se namakne 5-7 kao posledica domacinstva. Ali ovo je previse.
Serija se sjutra zavrsava. A Zvezda neka tjera Alimpijevica jer momak je debil. Igra mu Lesor zavrsnicu meca ahahahha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks