Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Ja sam bio siguran da Lomi ovo osvaja u prvom krugu, medjutim kako vrijeme prolazi vidim clanove da su sve agresivniji i sve nebulozniji u napadima, sto mi nedje budi nadu.
Moze se vidjet i po forumu, kao da se neki strah uvukao u njih pa krenuli sa napadimo eto samo radi napada, kao da oce sebe da ubijede u nesto.
Ne znam sad mi sve sumljivo, mozda i bude drugog kruga.
Što se čini od Triplete, otkad se politički angažovao samo ponavlja DPS, SDP, DF, Bojanić, Đukanović...
Đe se izgubi ono dobro dijete sa pristojnom frizurom što nam je pričalo o doživljajima sa barely legal drugaricama, da ne pominjem objavljivanje njihovih golih pozadina![]()
Čoek ima ambiciju da pređe sa kladionica na javni sektor i državnu upravu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Javno ili ne, svejedno je. Svako može da se ispruži samo onoliko koliko je dugačak. A i postavlja se pitanje koje su to aktivnosti koje spadaju u tajnu kampanju i koliko zatvorske kazne nosi.
Jos nemam clansku kartu nijedne partije sto ne znaci da ne simpatisem jednu partiju, ako pratite znate koju
NHM, ako pratim fudbal ne mora da znaci da sam kladionicar. Tiket nisam odigrao od 18. godine kad sam provalio da od toga nema srece
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nisam na to mislio, nego na referentkinje, savjetnice, PR menadžerke i slične predstavnice javnog sektora. Kolega remark o ženskim dupetima, a vi o tiketima i fudbalu. E pa...
Ja sam celog života vodio poštenu političku kampanju i izlagao se riziku da me uhvate i oteraju na robiju.
Dobija Milo ovo bez puno muke
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
http://m.portalanalitika.me/clanak/2...izborima-videoMiša Janketić podržao Đukanovića na predsjedničkim izborima (VIDEO)
Glumac Mihailo Miša Janketić podržao je predsjedničku kandidaturu Mila Đukanovića.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Mora mu se priznat' da je diplomatski odradio ovo, stari je to lisac...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 11-04-18 at 19:36.
Nije. Po svim ispitivanjima najjaca opoziciona partija su Demokrate, koji veze nemaju sa antidrzavnoscu.
Ali shvatam tvoju iskonsku potrebu da laziras cinjenice da bi objasnio zasto se i ovaj put mora glasati za lopove, prevarante, muljatore i ostalu bagru. Prosto, moramo drzavu spasavati.
Last edited by Rakun; 11-04-18 at 19:47.
To da su Demokrate popularnije od DF-a je tvoje mišljenje, a ne činjenica . Nadam se da će se to mišljenje pokazati ispravnim
Definicija:
"ČINJENICA je nešto što se stvarno dogodilo ili je doista tako. Uobičajeni test za provjeru činjeničnosti nekog iskaza je provjerljivost, odnosno da li se može dokazati da iskaz odgovara iskustvu."
ČINJENICA = od svih opozicionih partija na parlamentarnim izborima DF je osvojio najviše glasova
Istraživanja bez obzira na veličinu uzorka su nagađanja koja mogu, a ne moraju odgovarati činjeničnom stanju.
A pošto je vaša vrsta i DNK mijenja po potrebi nije vam ni najmanji problem svako malo ni mišljenje promijeniti
Last edited by Rakun; 11-04-18 at 20:09.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks