Kasno blek edisn posle keta dodje.
--------------------------------------
Mora da te je cekala neka sto slusa maju pa si po gasu da nadoknadis izgubljeno vrijeme.![]()
Bizbi spasavaj...
Last edited by stefke; 11-04-18 at 16:53.
Kasno blek edisn posle keta dodje.
--------------------------------------
Mora da te je cekala neka sto slusa maju pa si po gasu da nadoknadis izgubljeno vrijeme.![]()
Ne smijem ti reci zbog cega je napisana...
Al cu okaciti kad padne na sudu![]()
od kad pise interventna?
Prema tome, šta da ti kažem?
Zvali saobracajnu![]()
Zaustavlja nas policija u M3 - kabrio i pitaju vozaca dje radi - on odgovara da nije zaposlen a on pita onda bavis li se cime.![]()
ali pazi
INTERVENTNA i kazna za SAOBRACAJNI prekrsaj
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema sta da te cudi. Meni su prije 11-12 godina oduzli vozacku jer sam pretekao auto na punu crtu kod Djurmana (vijadukt prema skretanju za Sozinu). Auto koje sam pretakao je bilo civilno ali unutra bio nekadasnji komandir policije u Baru (sto nisam znao). Lik javio patroli u Virpazar da me zaustave, kad su me zaustavili rekli mi da sacekam komandira da ce uskoro doci ali da ne zna zasto su me zaustavili sem da su dobili takvo naredjenje. Ja u cudjenju cekah, i kad vidjeh auto koje skrece na prosirenje sjetih se da sam ga pretekao na punu i sve mi jasno bi. Lik izasao, prestavio se, dao broj znacke policajcu i rekao policajcu da mi oduzme vozacku... Drugim rijecima, oni mogu da rade sta ih volja i imaju nacina. Tako da , kad napravite prekrsaj, pomislite da li je neko od ucesnika policajac u civilu (bilo saobracajac ili iz interventne ili neki m.das)...
Interventna interveniše...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Znam samo da se kod nas vozi kao u IndiU.
Niko nista ne zna u saobracaj....
Dovelo bi se to u red za 5min.![]()
Mislim da je manjak kulture u saboracaju znatno veci od majka znanja.
Mnogi znaju da voze ali opet se ponasaju kao kreteni koji ne moraju da postuju pravila jer oni znaju da voze na svoj nacin koji je najbolji...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kad usporis na lezeci gledaju u tebe dok prelazis kao nuklearnu da imas.zbog toga sam ja zatamnio kola jos malo cu i prednju soferku.
da pocinem od gledanja bijelog svijeta.
![]()
Prirodna je reakcija kod ljudi da značajno pogledaju i psuju od trećeg koljena na ovamo govedo koje iz punog gasa krene da koči na 10m od ležećeg, pritom praveći face ka' da je tome istom pješaku učinio nenormalnu uslugu, tipa zaposlio ga za stalno neđe, žirira' mu za kredit...
Pa i na pjesacki kad pjesak ceka da auto prodje... Pa ako stane ovaj mu zahvaljuje ka' da mu je ne znam sto ucinio... Ili jos jace - kad pjesak na pjesackom ustupa autu prolaz i mase da auto prodje, za svaki slucaj..
Tih stvari samo kod nas ima...
Do Not Disturb.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks