Ne moze toliko, ali napravi guzvu sigurno... Jos prije toga na aliju bio onaj anniversary
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
A ne moze 3 dana usporit' posiljku sa standardnih 15-ak dana na 30+
A i ja neke cekam iz Evrope pa nikako da stignu u CG. Dobro ih ne salju u Kinu ili Kanadu na 'sorting'.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne moze toliko, ali napravi guzvu sigurno... Jos prije toga na aliju bio onaj anniversary
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Par pitanja dobri ljudi
Je li ko narucivao sa dhgate-a?
Za koliko otprilike stize( predpostavljam kao sa alija)?
I jos jedno interesantno, posto ovaj proizvod koji bih trgovao par prodavaca koji imaju dobar feedback na dhgate ne salju za CG a salju za Srbiju i to free, bi li meni stiglo to da ja narucim na svoju adresu u pg a tamo oznacim kao srbija? (Nadam se da ste me shvatili sto ocu da kazem
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kad bude poslato stize kao sa alija, samo sto bar meni par puta stajalo awaiting shipment 5-7 dana dok na ali to bude brze.
Evo je i ova moja iz Spanije izgleda stigla u PG (81003!?) pa da ako dodje do mene u narednih par dana...
![]()
Do Not Disturb.
Ima li neko da ceka posiljku od Shipita.
cekam ja, prvi put porucujem, 21. marta poslata, jos nista, nema tracking (airmail economy). Sto?
(nečitko)
I ja cekam od 15.
Ako vam ide preko Airmail Economy i posiljka krece iz Kalifornije, moze potrajati dok dodje do nas, ja sam moju cekao preko mjesec dana (Trebalo joj je oko 10-tak dana samo dok izadje iz SAD).
Kad smo kod kasnjenja posiljki da kazem i ja razlog svega toga
Naime, nekoliko posiljki mi je stiglo u moju postu vec u subotu 07.04 i u utorak 10.04
Jutros podjoh da vidim da nije postaru motor u kvaru pa ne donosi ili sta je vec u pitanju ?
Gospodja sa saltera nije mogla da digne guzu i nadje iste, i kao razlog svega toga jeste to sto imaju "nalog odozgor" (misli se valjda na glavnu postu iz Podgorice) da se ovih dana stavi prioritet na pozivnice za glasanje...i lagano kaze bice to sledece sedmice.
A inace kasne i ovi iz Kine, Singapurska posta nikad sporija :crushed:
Singapurska jako spora.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Znaci trula politika nam se i u posiljke mijesa... E pa..
I moja stigla u izmjenicnu prekljuce a necu je gledat' ove nedelje sigurno...
Do Not Disturb.
Eh kad bi moja stigla do posrednicke.
Stigao mi je paket iz Njemacke reguralnom postom za 4 dana. Ovo mora da je neki rekord.
\\OFL•GIC
I meni danas iz Spanije, poslije 32 dana
Podsjecam da je islo sve do Kijeva pa nazad do CG![]()
Do Not Disturb.
5 paketa danas podignuh, od toga dva još zvanično nisu u cg došli![]()
6 komada danas stiglo
Jos nekoliko njih je tuda nedje :-)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks