zovni rakocevica...mislim da kod njega sve 4 nisu bile skupe...tipa 20-30e...za sve 4
Ovakva, ne znam ima li u Alliance na komad i hoce li bitnkomad 47€ + PDV.
![]()
zovni rakocevica...mislim da kod njega sve 4 nisu bile skupe...tipa 20-30e...za sve 4
Hvala, zvacu ih sjutra.
U Kips su sve 4 15 eura.
Originalne su skupe, ove made in mala privreda imate i na gintaš, bile su prije po 5 eura komad, ne znam kakvo je stanje sad.
ove sto ja gledah kod rskocevica su iste kao fabricke reno..e sad jesu li msla privreda to ne znam...jer su bile upakovane
ostr ko jos koristi rotkapne![]()
ja na moju zalost
i to na oba auta.... nego mi krivo sto mi laguna dosla sa zimskim setom...ljetnji ko zna dje je zavrsio...a sad nisam u mogucnosti felne i gume zajedno da mijenjam![]()
Meni je nesto ljepse kad je na gole celicane nego ovo kao poklopci od tegle
Mada to jeste, 4 polovne felne i 4 nove gume i opet izadje 500e minimum...A za veci tocak tek ne daj boze
a meni su na oba fabricke...pa to tako i ne izgleda katastrofalno...a ne volim ih ni ja...
htio sam janda uzmem sad felne 17icenza lagunu i gune ljetnje...a ove 16tice da ostavim za zimske....ali uzeh drugo auto pansad bas i nisam u mogucnosti jer mi trebaju i gume i felne
Ja sam na Clia u pocetku razmisljao da uzmem aluminijske felme, ali mogu misliti sto bi od njih bilo kad su rotkapne u komade a jednu su cak i prosijali. Neka im ove plastike, manje boli...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam siromasan, ne mogu da priustim alu felne.
Je li ko "farbao" felne plasti dipom, kako se pokazalo?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Pokazaće se kao plasti dip. Ne znam kakva to očekivanja imaš?
Je li dosao do nas plasti dip ili se i dalje narucuje sa net-a?
Plasti dip je brend i odlican je...A ovo kod nas sto se prodaje Duplicolor Color Plast je smece nevidjeno...Ja sam radio znak i embleme...Ne nanosi se bas najbolje, uopste nije kao guma, guli se krza se...
Dok je pravi plasti dip bukvalno kao gumena folija kad se nanese i bas je otporan
ko farba felgen?
Prema tome, šta da ti kažem?
Plasti dip moze s ebay-a ili iz Hrvatske da ti salju busom...Samo te boca 400ml izadje 30+e
A inace kosta 10-11$, tako da se bas ne isplati
Bamper.
Hebes bamper, ocu plasti dip, ako bude kara da ga odlijepim
Hvala svima, mislio sam to iz Okova da uzmem, ali nakon ove price odustajem
Nego, zna li ko koje su ovo felne? Lice na Interlagos, ali su uzi krakovi
EDIT: Nasao sam: Samarkand VW Eos 2009
Sent from my Pixel using Tapatalk
Last edited by guvarana; 11-04-18 at 09:12.
Stay salty.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks