Jel neuobicajno da internet nestaje na momente? I to bgm masu puta po danu.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Jel neuobicajno da internet nestaje na momente? I to bgm masu puta po danu.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
A jesi probao update software manuelno na zadnji ? Pa onda sve ovo ? Jer ja to uopste nemam sto ti pominjes
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Cekla was here!
Meni je ta verzija , 5. Nesto... Mislim da je lg od pocetka imao web os , neka me kolege isprave ako grijesim ...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Cekla was here!
Mislim da na tom TV-u nije webos nego netcast, što se da vidjeti ovdje http://www.lg.com/hr/televizori/lg-40UB800V-ultra-hd-tv
Na mom je lg store sam postavio aplikaciju...U pitanju je tv model 2017g
Meni je velika Britanija, odmah ga je našao, kada pročitah komentare da su uveli za lg. Hvala vam puno, ne znate koliko ste me usrecili![]()
I ja prebavih na VB i nadjoh je odma. Sve radi kako treba.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E kako nam se smiju ovi iz telemacha.No ne bi me čudilo da,otkad ih je Straus napustio,ni njima nije jasno o čemu pričamo.
P.S.Ja sam još nijesam bio u Estoniju i Maltu.Ostalo sam sve obiša :-) :-)
Sent from my 6055P using Tapatalk
a vjerovatno ga ima za modele 2015 na ovamo... moj je konkretno iz 2014te...
Podrzan samo webos 3.0 i 3.5
https://eon.telemach.me/preporuceni-uredjaji
A ne postoje planovi da se webos 2.0 televizori dalje nadogradjuju na vece verzije sw.
Dakle android box jedino rjesenje...
Ne radi mi telefonski aparat. Kad me neko zovne sve je ok ali ja ne mogu da zovem. O cemu se radi?
Je li realno da su ovi iz Telemach-a ovako neazurni? Zovem ih dva puta, saljem mail prije 5 dana da mi kazu ima li u mojoj zgradi mogucnosti za prikljucak i svaki put me iskuliraju. Kako li tek reaguju kad je kvar u pitanju...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Tražio sam na ovom dijelu foruma, ali ne mogu naći da je neko pitao to već...interesuje me samo..pokrenuo sam Eon aplikaciju preko Android box-a..otvara mi normalno većinu kanala, a na pojedinim kanalima, kad krene učitavanje, prijavi grešku da je reprodukcija nemoguća zbog bezbjedonosnih razloga.
Zna li neko u čemu je problem, jer npr. na telefonu sve kanale otvara bez greške.
Hvala unaprijed.
Pitao ja to isto i odje i tehnicku podrsku, to je neka glupost koju ne mogu da rijese trika nema, a rekao bih da im nije stalo da se potrude.
Isto imam android box i imam isti problem.
Meni ne radi "premotavanje" na EONu na HBO kanalima i mozda na Cinemax kanalima, ostalo mislim da radi.
Kad vec imas android box instaliraj terrarium tv i nece ti trebati nista HBO kanali.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks