Imas bug and tar remover od sonaxa u okov za to..a bezbolniji nacin od razredjivaca je antisilikon
Imas bug and tar remover od sonaxa u okov za to..a bezbolniji nacin od razredjivaca je antisilikon
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Luka bilstajn imas kod cekovica a ovima je preskupa kozmetika pa uporedi cijene)
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
This?
http://www.okov.me/mn/proizvodi/auto...e-katrana/9506
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Uu odlicno! Mislio sam da nema kod nas toga, mogu da narucim kod momka ( iz PG ) jednog 150e prednja dva ( kod ovih na silux su po 50-55e znaci 110-115e oba prednja ) tako da mi je velika razlika jer za 150e mogu narutic 3 amortizera ( zadnji su jeftiniji ) samo ako su provjereni i ako se uspijem organizovat da mi ih neko uzme u BG pa posalje na bus. Pogledacu jos kod ovih Cekovica, fala ti !![]()
But if you never try, you'll never know..
Momci hvala. Pogotovo ticu na preporuci za sonax. Uzeo i maklo se sve kao rukom.
Ps.
Poyy za Fabsona
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Nema na cemu...tu sam
Pozdrav kolege, je li znate da mi kazete neke sajtove za prodaju vozila, da nijesu Mobile.de ili Autoscaut24 i naravno ovaj nas Autodiler ?
Zanima me ima li neko informaciju kako ide procedura za privremeni uvoz auta u Cg?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
@AmFi blatarice kume ako ces na 18 da se vozis.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Blatarice nikako nikakooo
Otpad za fiate? limarija i farovi Punto 2001
Ima li đe na Drač ili blizu neko da pere auta?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Imas na dras iza jusovace ( tj tacno preko puta poste) pere onaj kola kod teretane xl
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hvala.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Eto ti ga Tićo 1.2km od dračkih semafora.![]()
Bizbi smanji informacije
Ok posto imam 2 potrncijalne kombinacije
U opticaju su Passat 2002 19/96 ili opel astra 1.7cdti 2004 e sad posto se ja ne bavim s tim i ne znam na sta bih trebao obratiti paznju i za jedan iz a drugi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks