Kad je mec Cris Cyborg?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako ima budala koje placaju da gledaju to sto da ne, isplati im se i 10 puta da se "muče"
She is only here to annoy herself!
Kad je mec Cris Cyborg?
Max ima mozda najjaci kardio u cijelom ufc ali mi se cini isuvise mrsav da prezivi Khabiba u clinchu..Ovaj se rva sa teskasima u trening kampu, dok Max dolazi sa 66kg..
Holloway je ovo ucinio da bi nekako dosao do revansa protiv Conora..zna da se ovaj nece spustat vise u fw, pa jedino titula u lw moze znaciti da ce ga spojiti sa njim..samo sto treba planinu da predje tj. Nurmagomedova
Ja Maxa, kao sto vec rekoh, volim. Strasan borac, strasan kardio, cudni uglovi udaraca. Ali Kabib je vrsta zivotinje sa kojom se sreo on nije. Djeluje spremno, kaze da je spreman kao nikad, poseban akcenat je stavio na ishranu. Mislim da ce ga u cvor svezati Kabib.
Ako se sjecate konferencije Kabiba i Fergusona, bilo je pitanje za Denu ''ko ako neki odkaze''. Na to se javio Max i rekao da ce on da upadne. Oooogroman respekt za ovo, sto ulazi u mec nedelju dana prije njega i to ne sa bilo kim. Ne bi mi krivo bilo da dobije, ali mislim da su sanse za to minimalne.
nista od GGG-Canelo
Zna li neko hoce li biti prenosa za splendid 13 aprila?
https://www.instagram.com/p/BhMuy4LFCkk/
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
e pa budale
Kakav idiot.. trazi ga policija sad, nagrdili su jednog borca, posječen, zamalo ove ostale..
Sad će sa tužbama da ga sjebu..
Ovo zato sto je kabib prijetio artemu.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Dobro je da je došao ovu kantu da brani, a pojas da odbrani ne..
ali brat je spucao iz Irske sa sve ekipom zbog ovoga :lolblue:
Kakav kanal od coeka
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Sve je to promocija
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
on je u zatvor pa nisam baš siguran kolko će mu prijat ovaj put promovisanje
https://www.reddit.com/r/MMA/comment...r_mcgregor_is/
umirem na ove komentare
Grupa kokota napaljenih,nadrogiranih,napala autobus s ufc borcima...
da su napali autobus sa kadetima karate kluba buducnost,po prknu bi dobili 100%.
cudi me da niko nije izasao
Nece niko da se bije sa njima, imaju svi meceve za 2 dana..
Zbog ovoga sto je ucinio nece bit dvije borbe na eventu, od kojih je jedna Chiesa-Pettis sto je bila interesantna za pogledat..
Mislim da je ovo kraj kraljevskog tretiranja Conora od strane ufc-a.. slijede mu sad pravne posljedice pa tek po džepu..
zato kad(ako) dodje do conor-kabib meča ima da se namlati para samo tako
3meca na eventu nece biti. Cak i ove Zene su bile unutra..i to je bilo pred otkazivanje.
Otkazan je mec ovog Konorovog debila.
Otkazan je Chiesa kojem su glavu rascijepili.
Otkazan je mec nekog lika sto je pored Chiese sjedio. Kojem je u oko upalo staklo i povrijedilo ga.
Znaci covjek je sjebao tri meca za event ovaj. Ima tuzbe da mu stignu od povrijedjenih. Od ovih ostalih iz autobusa pojedinacno. Od kompanije i od drzave.
Olaksace mu budzet. Narkoman klasicni.
Max ima problema sa kilazom. Kabib lako ovaj put do kilaze.
BREAKING: Max Holloway has been declared medically unfit to fight. Holloway is out of UFC 223. Per Dana White
lol, sad mogu kompletan event da otkažu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks