Kupite novi cd maye berovic
Kupite novi cd maye berovic
Podji kod ovoga momka sto se reklamira 15e servis klime u gornju goricu. Ako imas dovoljno freona nece ti dopunjati(momak je fer, meni je provjerio i rekao da imam dovoljno freona i da je kvar negdje drugo, nije od onih da samo uzme pare) a ako nemas onda neka ti dopuni i nakon toga vidi sta se desava. Ako je klapna onda je nezgodnija situacija.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Meni to lici na nesto sa klapnama.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
zna li neko dje je otpad za SEAT vozila?
I sto se tice udobnosti Pasata jes da lagano staje 5 ljudi u njega ali staje i u Megana i u Pezo 307 koji imaju lagano duplo udobnija sjedista. Ljudi kojima se nista nije pokvarilo godinama nemaju se sto hvalit, to samo znaci da ce ih odjednom snac tisucu problema, bolje da im se redom kvarilo ono sto se mora pokvarit pa da su redom popravljali. A sto se tice dizela i benzina, vozio sam benzinca pa dizela pa opet benzinca. Benzinac se vozi kao sto Bog zapovijeda.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Hvala momci, znam Aleksandra, dobar momak, poci cu do njega sjutra...
Sent from my iPhone using Tapatalk
zna li ko remontuje li ko u PG/CG elektrohidraulicne servo pumpe? :-/
(nečitko)
Od cega je pumpa koji auto?
Zna li neko otpad za SEAT kola?
Auto Otpad Sase Ivanovica / Masline tel: 069/020-732;069/064-231;
Auto Otbad Colevic-Coms/zlaticka magistrala od semafora posle podvoznjaka 300 m sa lijeve strane tel:067/300-155;067/860-617;
Auto Otpad Toskic na Konik-Vrela 069/058 840, 067/259-249
Auto otpad Dusko na Stari Aerodrom (manji otpad uglavnom VW) preko puta skole Pavle Rovinski tel:069/083-290;
Auto Otpad kod Pega preko puta Panonke tel:067/841-855;
Auto otpad Boljevic Niksicki Put tel:069/072-486;
Auto otpad Colevic Ilija Niksicki put:069/014-155;069/312-155;
Auto otpad Kinja gornja gorica:tel:069/015-828;
069/041-141;zabjelo -fabrika raketa;
Auto otpad Danilovgrad Sveto - 067/260-066
Auto otpad Kokoti -067/550-044
Auto otpad Uzelac (Tolosi) - 069/015-555
Auto otpad Vratnica (Tolosi) - Mijo 069/018-223
Valjda pomogne
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
falati darko odgovoru, ali sam taj spisak vec nalazio na google, samo me je zanimalo zna li ko koji tacno ima seat..da ne zovem svakog ali izgleda da cu morat![]()
Je li narucivao neko nesto sa ovog sajta? https://www.silux.rs/
Zna li se je li to nesto `divlje` ili su stvarno original djelovi ?
But if you never try, you'll never know..
Prosao sam kroz nesto, a inace sve pazim dje i sta. I ne mogu sad ovo da maknem. Cime da pokusam da operem ovo?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
@AmFi
To ti je od svjezeg asfalta...onaj katran iz njega. Probaj jestivim uljem, natopi pa polako gazom prpbaj maci. Ako ne, onda vjerovatno nitro :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ili VD40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidio sam ove bilstein amortizere pa me zanima, nisu bas patosnice u pitanju.. Taman mi posalji na PM, ako ti nije problem, kako si dopremio patosnice do CG posto mi rekose da ne dostavljaju ovamo.. Svakako ti hvala![]()
Ako neko jos zna kakvog su kvaliteta djelovi sa ovoga sajta ( www.silux.rs ) neka napise..
But if you never try, you'll never know..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks