Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko god ima sanse makar teorijske protiv DPS-a je ceetnik a prica je tu zakljucena.
Sporta radi podrzace se protivkandidati koji nemaju ni cenzus da bi se zadovoljila porteba za mudrovanjem i to je to.
Za sebe mogu reci da nisam znao-mada sam sumnjao da je Bojanic ceetnik.
Sada vec to jasno vidim.
Drugačije gledamo na definiciju nestranačkog kandidata. Bojanić trenutno nije član ni jedne partije, a meni igra ulogu i zašto i kad je izašao iz te u kojoj je nekad bio, a koja je sad vanparlamentarna, pred gašenje. Ne moramo da se složimo oko semantike, bitna je suština.
Isto kao što ne moramo semantički da se složimo da on nema nikakve veze ni sa likom ni djelom Andrije Mandića, samoproklamanovog četničkog vojvode iz 2018.-e (pokreta koji se ugasio 46.-e, babaroge za djecu u 21.-om vijeku)., ali suštinski i ja i ti znamo da nema. Zna i Rakun, no on ovako zamišlja politiku i političku raspravu.
Koji intelektualac sebe naziva intelektualcem? Bilo bi neukusno i to ni ne očekujem od tebe, tako da nema na čemu.
Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 20:35.
Čuš koji intelektualac. Crnogorski. Oni koji primaju državne penzije, savjetničke i poslaničke plate.
Mada je više poenta bilo da se ne prepoznah u pominjaju četnika, pa eto. Nema veze.
Last edited by NHM; 04-04-18 at 20:59.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Godina 2023. Becic izlazi iz partije, recimo, 2022. i kandiduje se za predsjednika kad treba. Uz to zagovara neke stavove JAVNO koje zagovara dosta partija, osniva neke nebitne pokrete itd. I poslije svega toga opozicija stane iza njega. Je li on nestranacki kandidat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 04-04-18 at 20:39.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako u 2020.-oj Demokrate postanu autokrate, a zadrže ime; ako im DPS kupi partijski vrh nakon priče "Nikad sa DPS-om.", ako počnu da forsiraju priču o jeziku i crkvi nakon slogana "Pobjede, a ne podjele.", i Bečić ih napusti jer to više nije partija koju je on osnovao, i povede 60% partije u nestranačje... A onda većina od tih 60% naprave novu partiju, a on ostane nestranački poslanik još dvije godine, pa nakon toga ga nema ni na jednoj listi... I onda se 2023.-e kandiduje za predsjednika, da, Bečić bi tada po meni suštinski bio nestranački kandidat.
I nije mi jasno zašto bi bio problem što javno zagovaraš određeni stav određene partije? Svaka partija u Crnoj Gori zagovara socijalnu pravdu. I sad se ja kandidujem i zagovaram isto, znači da sam DPS-ov ili DF-ov čovjek? Nije mi jasno to.
Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 20:53.
Malo je teško izmislit novu priču. Eventualno program da bude da se otima od siromašnih i daje bogatima. Mada ni to nije nova priča. DPS - Demokratska partija superhikova.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ех, да хоће нестати четници и националисти (ДФ), исламисти (БС), квази-патриоте и фуњаре (СДП) и лопови (ДПС, СД), па да нам сване. :-):-):-)
A koji su tu ,, nama,, ?
f6
razmišljanje dosta slično pristalici Milačića
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni se kod Marka Milacica svidja skoro sve. Stavovi, ideje, akcentovanje na nekoj duhovnosti. Jedini je od kandidata koji kaze da nije sve u parama, da se moramo vratiti pravim vrijednostima,po kojima je bila poznata Crna Gora. A ne svu pricu bazirati na materijalnom, koje on svakako ne zanemaruje. Kriticar je zapadnog imperijalizma, zalaze se za izlazak iz NATOa. Balansira izmedju pro-crnogorske i pro-srpske krajnosti. Lucidno cilja na sve destrukcije ove vlasti...Jedino mi se ne svidja...sto mislim da...radi za vlasti. To bas...ne znam...ne bih mogao da predjem preko toga. Prilicno sam siguran da radi za vlast. I to mi se...ne svidja...To mi je ruzno nekako...
Ako u 2020.-oj Demokrate postanu autokrate, a zadrže ime; ako im DPS kupi partijski vrh nakon priče "Nikad sa DPS-om.", ako počnu da forsiraju priču o jeziku i crkvi nakon slogana "Pobjede, a ne podjele.", i Bečić ih napusti jer to više nije partija koju je on osnovao, i povede 60% partije u nestranačje... A onda većina od tih 60% naprave novu partiju, a on ostane nestranački poslanik još dvije godine, pa nakon toga uđe u neku koaliciju, pa nakon toga ga nema ni na jednoj listi... I onda se 2023.-e kandiduje za predsjednika, da, Bečić bi tada bio stranački kandidat
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
E zamisli ti kad ovdje treba da objasnjavas nekom je li coek ****** ili nijepa sjajno.
A crn ciganin da se kandiduje prije bih ga glasao nego Djukanovica i ekipu dps-sdp i ostale boranije koje idu iz njih.
Iko ko je preko 15 godina starosti i zivota proveo u Crnoj Gori a bi glasao Mila jedino moze da bude retardiran ili uslovljen. Tako da mozete izabrati svoj razlog zbog kojeg glasate tog dugogodisnjeg dobrocinitelja.
Zlatio se Bojanic te se pojavi, makar protiv kandidata da imamo za primjer jednom u zivotu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Više puta objašnjeno, kako i zašto, da je ogromna razlika između neformalne grupe građana i stranke, koliko se uopšte zadržao on u toj grupi itd. its. I od strane mene, i od strane ostalih forumaša, i od strane samog Bojanića. Ne bih se više ponavljao, jer vjerujem da znaš da čitaš. Nije mi jasno zašto ti je hobi spinovanje na račun Bojanića, niko to ovdje ne radi za Draginju, a nije da nema materijala. Jesi li to zaključio da nema trika da uzme Milu glasove, pa mora opozicione? Jer je do sad svako skapirao suštinu, i samo neko maliciozan sa zadnjim namjera može ovoliko neumorno da izvrće kao ti.
Last edited by LostInHollywood; 05-04-18 at 10:36.
Ne mozes taj dan da mu racunas tako. Isto bi bilo da bilo koja vecina u skupstini kaze da je podredjena jer za promjenu ustava ili izbornog zakona ili drzavnog tuzioca treba vise od proste vecine.
Zamisli situaciju da se dozvolilo da npr 100 glasova odluci. Pa to bi veci pakao bio nego sto je danas. Lise predsjednika DPS-a i Dobrila niko to ne pominje vise, i evo Rakuna ovdje po forumu.
Za sve ostale je to cinjenica koju niko ne dovodi u pitanje vise. Osim ovih sto su ostali na nivou muzika do daske i lakat kroz prozor
Imao sam se ispovracati kad vidim ko je sve nosio Crnogorske zastave po Kotoru juce,dno dna brate mili,tacno mi zgade i drzavu i zastavu i sve zivo odje,pih pih pih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks