Evo ja bih ti bio savršeno zahvalan kad bi odlučio da zapravo hoćeš o tome, jer kao što već napisah (mada prije mnogo stranica, ne krivim te ako nisi vidio), ubih se da nađem neku prljavštinu o čovjeku da bih bio sto posto siguran za koga glasam, i da li uopšte da ga glasam. Za sad ništa, bar ne ništa smisleno ili bitno. Jer ja mirne savjesti ovima ostalima ne mogu dat' tu jednu bitnu stvar koju mi niko ne može oduzet' na silu (bar se nadam). Nekima zbog politike koju vode i zagovaraju, nekima jer znam ljude koji ih znaju lično, i stopostotno znam da nije riječ o dobrim i poštenim ljudima, a nekima jer su jednostavno karikature. Većini zbog kombinacije sva tri razloga.
Ti bogomi pitao, a sad te ne interesuje. Jednom sam ovdje čovjeka 2016-e nazvao botom, i to zato što jeste bio bot (sad je fala bogu banovan, trajno izgleda), tada mi je post izbrisan i od tada to nisam ponovio. Tako da bih te zamolio da me ne stavljaš u kalup, kad ti već loše ide. Opet, ja svoje stavove obrazložim vrlo opširno kao što vidiš (iskren da budem, često i preopširno a možda i dosadno), i ne bavim se uvredama. Nekad mi pobjegne sarkazam, ali ljudi smo je li.Da li di DF-ovac ili nisi - ne znam a i ne interesuje me ( za razliku od VAS) koji etiketirate po forumu kao DPS bot-ove....sendvicare i sl.
Namjera mi je bila da ti ukazem kako je veoma lako jednom recenicom nekoga okarakterisati, naravno neosnovano i bez ikakvog razloga.
Znači ja nisam loš kod stavljanja u kalup. Pretpostavljam još i da te politika ne interesuje iako povremeno zalutaš ovamo, ili čekaš da se vrati Slavko da bi opet glasao. "Slavko" kao bukvalno Slavko Perović, ili "Slavko" kao "savršena opoziciona partija" koje nema nigdje, i nikad je neće ni bit'.E, sad ...i ti,kao arhivator CDM foruma, takodje bi mogao da nadjes moje postove gdje sam nekoliko puta napisao da sam u zivotu izasao samo na Referendum ( i glasao DA) i na predsjednicke izbore 2008.

Reply With Quote

Bookmarks