View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 130 of 163 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    78
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Svaki apstinent je glasac dps-a.
    Dobar si, a? Ščime se baviš?

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    LICNO znam detalje slucaja Ramada (sigurno mogu reci bolje od tebe i od bilo koga odavde sa foruma) - tako da ... ne bih o tome.

Neka Bojanic nastavi da uziva blagodet drzavnih jasli.
    Evo ja bih ti bio savršeno zahvalan kad bi odlučio da zapravo hoćeš o tome, jer kao što već napisah (mada prije mnogo stranica, ne krivim te ako nisi vidio), ubih se da nađem neku prljavštinu o čovjeku da bih bio sto posto siguran za koga glasam, i da li uopšte da ga glasam. Za sad ništa, bar ne ništa smisleno ili bitno. Jer ja mirne savjesti ovima ostalima ne mogu dat' tu jednu bitnu stvar koju mi niko ne može oduzet' na silu (bar se nadam). Nekima zbog politike koju vode i zagovaraju, nekima jer znam ljude koji ih znaju lično, i stopostotno znam da nije riječ o dobrim i poštenim ljudima, a nekima jer su jednostavno karikature. Većini zbog kombinacije sva tri razloga.

Da li di DF-ovac ili nisi - ne znam a i ne interesuje me ( za razliku od VAS) koji etiketirate po forumu kao DPS bot-ove....sendvicare i sl.
    Namjera mi je bila da ti ukazem kako je veoma lako jednom recenicom nekoga okarakterisati, naravno neosnovano i bez ikakvog razloga.
    Ti bogomi pitao, a sad te ne interesuje. Jednom sam ovdje čovjeka 2016-e nazvao botom, i to zato što jeste bio bot (sad je fala bogu banovan, trajno izgleda), tada mi je post izbrisan i od tada to nisam ponovio. Tako da bih te zamolio da me ne stavljaš u kalup, kad ti već loše ide. Opet, ja svoje stavove obrazložim vrlo opširno kao što vidiš (iskren da budem, često i preopširno a možda i dosadno), i ne bavim se uvredama. Nekad mi pobjegne sarkazam, ali ljudi smo je li.

E, sad ...i ti,kao arhivator CDM foruma, takodje bi mogao da nadjes moje postove gdje sam nekoliko puta napisao da sam u zivotu izasao samo na Referendum ( i glasao DA) i na predsjednicke izbore 2008.
    Znači ja nisam loš kod stavljanja u kalup. Pretpostavljam još i da te politika ne interesuje iako povremeno zalutaš ovamo, ili čekaš da se vrati Slavko da bi opet glasao. "Slavko" kao bukvalno Slavko Perović, ili "Slavko" kao "savršena opoziciona partija" koje nema nigdje, i nikad je neće ni bit'.
    Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 13:29.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    ali ti ljudi zaista moraju da nađu nekoga ko ima 2 grama mozga.
    makar takvih tipova u CG ne fali

Mada je meni smješniji bio onaj iz Radikalne stranke (ili kako li su se zvali ođe) za parlamentarne
    misliš na ovoga?

ovo i dalje ostaje najjači momenat u nekoj emisiji vezanoj za izbore kod nas
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    misliš na ovoga?
    ovo i dalje ostaje najjači momenat u nekoj emisiji vezanoj za izbore kod nas
    Jao zaboravih na ovog doktora. Mislio sam na onoga za parlamentarne što nije odgovorio ni na jedno pitanje već je pričao isključivo o Šešelju i Evroazijskom savezu. Nešto poput Miličkovića sa članom 83 sad. Ali bih promijenio odgovor u ovoga ako može!

Thanks Thanks Given 
    78
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Kad su ovog covjeka pitali za ovo sto je govorio i zezali ga samo je rekao da mu je drago sto je makar nekog nasmijao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Milacic veli da kad bi bio predsjednik prvo bi posjetio Rusiju, Srbiju i Republiku Srpsku. Sta je RepubliKa Srpska, jede li se to?
    A zivot nam ne bi valjao pet para kad bi se ovaj vegetarijanac pitao nesto, “crnogorski” Dodik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Jedini nacin da opozicija pobijedi je da ove radikalizovane opozicione stranke budu podrzane od ovih 10% biraca stranaka, opozicione ali gradjanske orjentacije. Valjda je svima potpuno jasno da biraci gradjanske Crne Gore ni u jednoj varijanti ne mogu i nece podrzati promjenu nekih dokazano pozitivnih stvari koje je postojeca vlast vec uradila: drzavnost Crne Gore, ulazak u NATO, izvjesno punopravno i ubrzano clanstvo u EU i sl. Ako je Bojanic zaista izjavio da ce prvo posjetiti Rusiju kao predsjednik drzave (ne kao turista), onda je ispalio rafal direktno sebi u noge. Vladajuca stranka ga predstavlja kao ruskog covjeka i ovakvim izjavama on se sjajno uklapa u takvu matricu. Predsjednik mora prvo da posjecuje drzave susjede, pa drzave kojima Crna Gora tezi da se prikljuci u EU, pa tek na kraju direktno konfrontiranu Rusiju sa kojom treba da popravlja odnose u mjeri u kojoj moze ako time ne ugrozava vitalne nacionalne interese… Ovakvu izjavu (ako je uopste dao ) tumacim i opravdavam jedino u sklopu borbe za najokorelije i najtvrdje radikalno biracko tijelo koje gravitira ovim drugim minornim kandidatima. Politika je umjetnost moguceg a ne bunar zelja.
    Last edited by pg020; 04-04-18 at 14:47.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by pg020 View Post
    Jedini nacin da opozicija pobijedi je da ove radikalizovane opozicione stranke budu podrzane od ovih 10% biraca stranaka, opozicione ali gradjanske orjentacije. Valjda je svima potpuno jasno da biraci gradjanske Crne Gore ni u jednoj varijanti ne mogu i nece podrzati promjenu nekih dokazano pozitivnih stvari koje je postojeca vlast vec uradila: drzavnost Crne Gore, ulazak u NATO, izvjesno punopravno i ubrzano clanstvo u EU i sl. Ako je Bojanic zaista izjavio da ce prvo posjetiti Rusiju kao predsjednik drzave (ne kao turista), onda je ispalio rafal direktno sebi u noge. Vladajuca stranka ga predstavlja kao ruskog covjeka i ovakvim izjavama on se sjajno uklapa u takvu matricu. Predsjednik mora prvo da posjecuje drzave susjede, pa drzave kojima Crna Gora tezi da se prikljuci u EU, pa tek na kraju direktno konfrontiranu Rusiju sa kojom treba da popravlja odnose u mjeri u kojoj moze ako time ne ugrozava vitalne nacionalne interese… Ovakvu izjavu (ako je uopste dao ) tumacim i opravdavam jedino u sklopu borbe za najokorelije i najtvrdje radikalno biracko tijelo koje gravitira ovim drugim minornim kandidatima. Politika je umjetnost moguceg a ne bunar zelja.
    ko kaze da je ulazak u Nato POZITIVNA stvar?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Koje se pare rasipaju za ove izbore... kako izadje ova afera zalutali mail (http://www.vijesti.me/vijesti/afera-...a-dps-a-982866) tako se pravi cunami botova obrusio na CdM i Analitiku. Ajde 20-30, na to smo navikli, ali stotine.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Jedini nacin da opozicija pobijedi je da ove radikalizovane opozicione stranke budu podrzane od ovih 10% biraca stranaka, opozicione ali gradjanske orjentacije. Valjda je svima potpuno jasno da biraci gradjanske Crne Gore ni u jednoj varijanti ne mogu i nece podrzati promjenu nekih dokazano pozitivnih stvari koje je postojeca vlast vec uradila: drzavnost Crne Gore, ulazak u NATO, izvjesno punopravno i ubrzano clanstvo u EU i sl.
    'ajde da čovjek krije stavove, ali ovako mi nije jasno...

Bojanić je prije ulaska u NATO zagovarao da se zaustavimo na Partnerstvu za mir, a prije svega da se odluka o pristupu bilo kojem vojnom savezu mora donijeti na referendumu. Ušli smo u NATO mimo toga, i iako se tada nije slagao, kao zreo političar je sada izjavio da će kao predsjednik poštovati Ustav i postojeće međunardne ugovore, i dodao da će nas bolje on predstaviti zapadnim zemljama nego Đukanović, koji čak nije ni dobrodošao u neke od njih. Ne znam šta nije jasno, i koje ti izjave čitaš.
    Ako je Bojanic zaista izjavio da ce prvo posjetiti Rusiju kao predsjednik drzave (ne kao turista), onda je ispalio rafal direktno sebi u noge. Vladajuca stranka ga predstavlja kao ruskog covjeka i ovakvim izjavama on se sjajno uklapa u takvu matricu. Predsjednik mora prvo da posjecuje drzave susjede, pa drzave kojima Crna Gora tezi da se prikljuci u EU, pa tek na kraju direktno konfrontiranu Rusiju sa kojom treba da popravlja odnose u mjeri u kojoj moze ako time ne ugrozava vitalne nacionalne interese… Ovakvu izjavu (ako je uopste dao ) tumacim i opravdavam jedino u sklopu borbe za najokorelije i najtvrdje radikalno biracko tijelo koje gravitira ovim drugim minornim kandidatima.
    http://www.rtcg.me/tv/emisije/inform...bori-2018.html na 1:21:00. Bilo bi dobro da podijeliš sa nama odakle izvuče tu navodnu izjavu za posjetu Rusiji, jer ja zaista nisam to nigdje ni čuo ni pročitao.
    Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 15:10.

Thanks Thanks Given 
    78
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Vise puta ponovoljena laz postaje istina

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Dzoni55 View Post
    Vise puta ponovoljena laz postaje istina
    A ne ako se mrvicu zagrebe ispod površine, ne mora čak ni mnogo. Al' 'ajde...

Inače:
    http://www.vijesti.me/vijesti/dukano...becanja-982895

"Član Predsjedništva SDP-a Ivan Vujović tvrdi da je Đukanovićeva predizborna retorika “lova na vještice” udar na zdrav razum.
    “Sve više se shvata da ta atmosfera sukoba i tretiranja pola Crne Gore izdajnicima samo odgovara otuđenoj kvazieliti okupljenoj oko Đukanovića koja je opustošila resurse i iznijela stotine miliona iz države. On naprosto više nema što da ponudi i forsiranje sukoba je posljednji adut kojim pokušava odložiti svoj politički kraj”, kazao je Vujović"

Ne bi ponavljao govore da ne uspijeva priča. Ali smo svjedoci pada podrške, tako da mislim da se narod malo i umorio od gluposti. No, viđećemo.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Tako je !!!
    Sam si sebe malcice uhvatio u .....zamku.

Kad si razmisljao o Bojanicu kao politicaru....covjeku...na bilo koji nacin - dok ti ga Mandic nije servirao na tanjir ?

Znam ja odgovor .....NIKAD

Toliko o slobodnom i zdravorazumskom rezonovanju
    Kakve zamke i kakvo hvatanje . . . . . moraces se uozbiljiti.

E pa vidis recimo Bojanic je neko kompromisno rjesenje, sama cinjenica da je zajednicki kandidat opozicije stvara prostor da pseta prozivaju covjeka da je ccetnik i da ga je servirao vojvoda krmak. Da ustane Sava Kovacevic ili Ljubo Cupic te da su kandidati opzicije, pseta bi opet lajala da su ccetnici i tacno tako pisala po diktatu partijskih aparatcika.

Nadao sam se da ce front kandidovati neku od svojih splacina, a da ce gradjanski dio opozicije stati iza Abazovica i da ce u drugom krugu biti primorani da podrze Abazovica ili da precutno daju podrsku kandidatu dps-a i da jednom za sva vremena rijesimo kome koristi i za koga radi df. Kako se to nije desilo, ne znam ni ocu li izaci na izbore, a mozda i glasam kandidata vlasti bez imalo grize savjesti, jer ga ovaj narod i zasluzuje. Sto opet nema veze sa Bojanicem, znam mu dio porodice, njega licno ne, ali ako je kao ovi koje znam zaista je cestit covjek.

Toliko o zdravom razumu i savjesti naravno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

'ajde da čovjek krije stavove, ali ovako mi nije jasno...

http://www.rtcg.me/tv/emisije/inform...bori-2018.html na 1:21:00. Bilo bi dobro da podijeliš sa nama odakle izvuče tu navodnu izjavu za posjetu Rusiji, jer ja zaista nisam to nigdje ni čuo ni pročitao.
    Moj post je odgovor na post nekog drugog clana foruma koji je ovo nedvosmisleno tvrdio. Nijesam momentalno u Crnoj Gori i ne mogu da ispratim sve ove promocije, uglavnom se informisem putem diskusija na forumu, vjerovatno cu doci samo na dan glasanja. Drago mi je ako je ovo lazna vijest, vec sam ranije pisao da ocekujem velike pritiske na Bojanica sa svih strana, u smislu laznih vijesti i sl.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Moj post je odgovor na post nekog drugog clana foruma koji je ovo nedvosmisleno tvrdio. Nijesam momentalno u Crnoj Gori i ne mogu da ispratim sve ove promocije, uglavnom se informisem putem diskusija na forumu, vjerovatno cu doci samo na dan glasanja. Drago mi je ako je ovo lazna vijest, vec sam ranije pisao da ocekujem velike pritiske na Bojanica sa svih strana, u smislu laznih vijesti i sl.
    Tripleta (kojem si odgovorio) je pričao o Milačiću, ne o Bojaniću.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Tripleta (kojem si odgovorio) je pričao o Milačiću, ne o Bojaniću.
    Milacic, to je onaj sa oslikanim autobusom…? Moja greska, ne snalazim se bas najbolje sa ovim ostalim kandidatima izuzimajuci Draginju i ovu dvojicu favorita.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Za Draginju je kljucna zamjerka ta sto kad joj ne odgovara sto je iz SDP-a kaze da nije bila nikad u vladi, direktor, u odboru nekome itd.
    da li je to istina ? Ili je poput oni istine koju nam Mima servira "neću da mi se DF miješa u kampanju", a ne odvaja se od njih
    a kad joj odgovara onda ne vise ne prica u jednini i ne govori JA nego kaze MI i sve on
    Ne kiti se tuđim perjem. Ona bi za razliku od Mime imala čime da se kiti, dok njemu ostaju oni prošli udbaši i sadašnja *****
    A vjerujem da bi ona cuvala interese gradjana taman kao i njen muz.
    sreća pa je tvoje mišljenje toliko relevantno
    Last edited by Rakun; 04-04-18 at 18:21.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

S' tom razlikom da je Draginja kandidat partije koju podržava 5% glasača, a Bojanić nestranački kandidat kojem je podršku dalo 90% opozicionih poslanika, 2 bivša kandidata koja su odustala u njegovu korist, kao i razni intelektualci i grupe građana čak i prije nego što se znalo da će se kandidovati. Interesantno kako se ti neumorno baviš samo izabranom šačicom tih ljudi koji se apsolutno ništa ne pitaju, ni u kampanji, a ni ovako, niti će se ikada pitati ma šta se dogodilo na ovim izborima.

Isto bih volio da vidim samo jednu osobu na ovoj temi koja kaže da će u drugom krugu podržati bilo kojeg opozionog kandidata, a da će u prvom glasati za Draginju. Još ne viđeh takvog, dok je sto posto onih koji su rekli da će glasati Bojanića u prvom, reklo da će glasati Draginju ako dođe do drugog. Bolji Milo ipak, a?
    Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    1,263
    Thanked in
    842 Posts

Bojanic, veli, nestranacki kandidat, hahahahah. Od kandidata je jedino Milickovic nestranacki. Poyy

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Bojanic, veli, nestranacki kandidat, hahahahah. Od kandidata je jedino Milickovic nestranacki. Poyy
    Nije ni on po tvojoj logici, njega podrža Alternativa.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kako nestranački kad ima svoju stranku
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Isto bih volio da vidim samo jednu osobu na ovoj temi koja kaže da će u drugom krugu podržati bilo kojeg opozionog kandidata, a da će u prvom glasati za Draginju. Još ne viđeh takvog, dok je sto posto onih koji su rekli da će glasati Bojanića u prvom, reklo da će glasati Draginju ako dođe do drugog. Bolji Milo ipak, a?
    Nešto sumljam da češ i vidjeti takvog glasača

Neko ko glasa za kandidata stranke koja je jedina koja od početka parlamentarizma u Crnoj Gori zagovara obnovu državnosti da glasa za četničkog kandidata - TEŠKO
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Neko ko glasa za kandidata stranke koja je jedina koja od početka parlamentarizma u Crnoj Gori zagovara obnovu državnosti da glasa za četničkog kandidata - TEŠKO
    Što da ne? Pa i četnici su bili fašisti, što ima veze u kojoj su državi počeli?

Edit: Nevjerovatno što propaganda napravi od čovjeka, izgleda i kad dolazi od onih kojima navodno najmanje vjeruješ. Najiskrenije sam šokiran.
    Last edited by LostInHollywood; 04-04-18 at 19:43.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Rekoh već na početku da ću glasati za Bojanića, sad pošto vidim da se upire iz petnih žila da se proglasi četničkim kandidatom moram da izjavim sledeće:
    i da nisam planirao da glasam za njega ova kampanja bi me ubijedila da treba glasati za njega.
    Hebem ti život, skakavci iz DPS-a ne ostaviše kamen na kamenu, sve oglođaše i light motiv kampanje im je odbrana Crne Gore od četnika koji bi da nam oduzmu pravo da zakačimo CG zastavu na nelegalno ozidanu kuću. Inače profil četnika od kojih nas brane možemo viđet na suđenju za državni udar, sve penal do penala.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

http://www.vijesti.me/tv/dukanovicev...u-skoli-982943

http://www.vijesti.me/vijesti/demokr...ni-cent-982941

Nemoj tako da pišeš bre. Stari četnik Dritan predložio starog četnika Bojanića, ko bi no svoj svoga, no ne pratiš.

E da ćemo je odbranit' više, ili da je bar više ponesu. Nema smisla, jedini mi ne izađosmo iz drugog svjetskog rata u 2018.-oj godini. A što se čini...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Jedina sansa SDP-a da opstane na politickoj sceni Crne Gore je da Draginja dobije makar 3% i u drugom krugu otvoreno podrzi Bojanicevu kandidaturu i ja se nadam da ce to ona uraditi. U suprotnom cemo pred iduce parlamentarne i predsjednicke izbore pricati o SDP-u kao i o Liberalnom savezu kao i o vitezovima Templarima… Kako bi bilo bolje da su tu, ali eto, nijesu, nema ih, a dobro bi bilo da ih ima…

Page 130 of 163 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)