View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 126 of 163 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136 ... LastLast
Results 3,126 to 3,150 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Dao mu je podršku javno i u Načisto, i naravno da jeste. Ono đe vama mozak preskače je "Zašto ga je briga što je glupi Pipun ni radi čega u zatvoru?". Nemamo mi još civilizacijskog kapaciteta i dalje, mi bi i dalje da vješamo neistomišljenike.
    Last edited by LostInHollywood; 01-04-18 at 22:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde realno pogledajte stavi pa recite:

1) Hazbija - totalno zapusten lik, nikakvu predispoziciju ni za menadzera firme, pa ni za portira ga ne bih stavila a ne da vodi drzavu. Pogledajte kako izgleda covjek i to je dovoljno.

2) Milickovic - Panjat stari on bi mogao da vodi jedino penzionere kao sto ih i predstavlja, a CG nije PENZIONERSKA DRŽAVA, tako da ni on nema predispozicije za predsjednika, on je idealan da prima penziju i da se povuce iz javnog zivota.

3) Milacic - do skorasnji voditelj, najurili ga iz RTCG pa bi da napravi karijeru, prvo je krenuo neko proputovanje po evropi, pa mu udarila slava u glavu pa bi da bude presjednik. Nikakvu predispoziciju nema za predjednika, totalno neiskusan i ne zna mnogo, tako da i on otpada. Mogao bi da bude menadžer u nekoj firmi tipa tržnice itd..

4) Draginja - zgodna i sve, al Kolinda 2 Crnoj Gori ne treba, da se sprdaju s njom ka sa Kolindom što lažnom Filipu čestita. Ne treba nam ta ekskurzija ništa u životu. Sve veće i moćnije zemlje na čelu imaju MUŠKO, ČVRSTU RUKU, ne bih voljela da CG predstavlja žensko. Nema predispozicije iz više razloga, mogla bi da bude potpresjednik ali glavna NE.

5) Bojanić - Kao i svaki put do sad opozicija proda svoje glasove za šaku eura, i naravno da takva opozicija nema predispozicije ni nikakve šanse. On kao predstavnik opozicije može da se pokupi i da uzme pare i da napusti politiku.
    Pored ovakve "opozicije" pozicija je vrhunska.

6) Dedeic - nacionalista, širi srbizam i nikakve šanse na izborima nema, tu je da prospe glasove opozicije. Nema predispozicije da bude presjednik. Baceni glasovi.

7) Milo Đukanović jedini ima predispozicije za presjednika. Čovjek odlično zna da radi taj posao, dugo vremena je u tome, ne kažem da je najbolji izbor, ali pored ovakve opozicije ne zaslužujemo boljeg od Mila. Možda nisam u pravu al realno ako gledamo stavari Milo je najbolji izbor. Opozicija jednostavno se rasula, umjesto svi da se udruže pa da bude jedan kandidat protiv Mila, onda bi imala i neke šanse, ovako realno gledano rasuli su se i naravno da neću za nikog od njih glasati.
    Milo ima moju podršku i ako znam da nije najbolji izbor, al kad se nije mogao bolji naći to je najbolje za Crnu Goru.

Hvala Lepo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by sexymaya View Post

1) Hazbija - totalno zapusten lik, nikakvu predispoziciju ni za menadzera firme, pa ni za portira ga ne bih stavila a ne da vodi drzavu. Pogledajte kako izgleda covjek i to je dovoljno.

2) Milickovic - Panjat stari on bi mogao da vodi jedino penzionere kao sto ih i predstavlja, a CG nije PENZIONERSKA DRŽAVA, tako da ni on nema predispozicije za predsjednika, on je idealan da prima penziju i da se povuce iz javnog zivota.

3) Milacic - do skorasnji voditelj, najurili ga iz RTCG pa bi da napravi karijeru, prvo je krenuo neko proputovanje po evropi, pa mu udarila slava u glavu pa bi da bude presjednik. Nikakvu predispoziciju nema za predjednika, totalno neiskusan i ne zna mnogo, tako da i on otpada. Mogao bi da bude menadžer u nekoj firmi tipa tržnice itd..

4) Draginja - zgodna i sve, al Kolinda 2 Crnoj Gori ne treba, da se sprdaju s njom ka sa Kolindom što lažnom Filipu čestita. Ne treba nam ta ekskurzija ništa u životu. Sve veće i moćnije zemlje na čelu imaju MUŠKO, ČVRSTU RUKU, ne bih voljela da CG predstavlja žensko. Nema predispozicije iz više razloga, mogla bi da bude potpresjednik ali glavna NE.

5) Bojanić - Kao i svaki put do sad opozicija proda svoje glasove za šaku eura, i naravno da takva opozicija nema predispozicije ni nikakve šanse. On kao predstavnik opozicije može da se pokupi i da uzme pare i da napusti politiku.

6) Dedeic - nacionalista, širi srbizam i nikakve šanse na izborima nema, tu je da prospe glasove opozicije. Nema predispozicije da bude presjednik. Baceni glasovi.

7) Milo Đukanović jedini ima predispozicije za presjednika. Čovjek odlično zna da radi taj posao, dugo vremena je u tome, ne kažem da je najbolji izbor, ali pored ovakve opozicije ne zaslužujemo boljeg od Mila. Možda nisam u pravu al realno ako gledamo stavari Milo je najbolji izbor. Opozicija jednostavno se rasula, umjesto svi da se udruže pa da bude jedan kandidat protiv Mila, onda bi imala i neke šanse, ovako realno gledano rasuli su se i naravno da neću za nikog od njih glasati.
    Milo ima moju podršku i ako znam da nije najbolji izbor, al kad se nije mogao bolji naći to je najbolje za Crnu Goru.

Hvala Lepo.
    narod zasluzuje Mila zbog sebe a ne zbog opozicije, a to da je Milo najbolji kandidat macku o rep

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Dao mu je podršku javno i u Načisto, i naravno da jeste. Ono đe vama mozak preskače je "Zašto ga je briga što je glupi Pipun ni radi čega u zatvoru?". Nemamo mi još civilizacijskog kapaciteta i dalje, mi bi i dalje da vješamo neistomišljenike.
    nije Pipun ni radi cega u zatvor, bar je to jasno. e sada sto on podrzava zatvorenika to je druga prica
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Medju ovima koji su ponudjeni sigurno je najbolji izbor.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nije Pipun ni radi cega u zatvor, bar je to jasno. e sada sto on podrzava zatvorenika to je druga prica
    Fora je što i ja i ti gledamo isti klip, ali ga ti gledaš kroz mržnju. Nigdje na svijetu narodni poslanik ne ide 4 mjeseca zbog onoga u zatvor, imunitet postoji sa razlogom.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Fora je što i ja i ti gledamo isti klip, ali ga ti gledaš kroz mržnju. Nigdje na svijetu narodni poslanik ne ide 4 mjeseca zbog onoga u zatvor, imunitet postoji sa razlogom.
    Dje ide poslanik koji se tako primjereno ponasha...?
    Da se ja pitam u Hajnehaj.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Hvala Lepo.
    Je li ovo prvoaprilska sala ili stav?

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Dje ide poslanik koji se tako primjereno ponasha...?
    Da se ja pitam u Hajnehaj.
    Snosi isključivo političku odgovornost, možda se pritiska da se izvini policajcu. Znaš li ti uopšte čemu služi poslanički imunitet, i koliko se isti obesmišljava ako 41 kolega diže ruku da mu se isti skine radi gurkanja sa policajcem na protestu?

No, odosmo u off-topic. Pušti Pipuna.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Hvala Lepo.
    Hahahhaaa

A bogami bi rekao da imas mozda 4 razredna osnovne,za dalje ne garantujem

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kroz koju mržnju, prvo mi to pojasni.
    Drugo DPSu bi Pipun više valjao napolju nego u Spuz. Nikakvu korist vlast nema sto je on tamo, ali bas nikakvu sem sto prave mucenika i političkog zatvorenika od njega.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
    Last edited by lepetanac; 02-04-18 at 06:53.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Knezevic zbog guranja u Spuz. Saric pravosnazno oslobodjen, Marovic seta u Bgd.

Ne mozes a da se ne divis dps-u.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Knezevic zbog guranja u Spuz. Saric pravosnazno oslobodjen, Marovic seta u Bgd.

Ne mozes a da se ne divis dps-u.
    Sad mu je omiljena.jutros mi je ruža...
    ...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nisi ni ti u pravu. Rusija, Uzbekistan, Zimbabve, ima dosta mjesta gdje ce opozicioni poslanik zaglaviti u zatvor i za prelazenje van pjesackog, a ne ovo.

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

U Rusiju bi slavio da ode u zatvor, a ne pod zemlju...

P.S. Za ove kao Milačić je nekad postojalo jedno ostrvo...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Mislis kao Dusko Jovanovic?

Evo idu pod zemlju svaki dan, usred centra Podgorice.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Kroz koju mržnju, prvo mi to pojasni.
    Ništa, ništa, ja to onako za sebe, samo naglas.
    Drugo DPSu bi Pipun više valjao napolju nego u Spuz. Nikakvu korist vlast nema sto je on tamo, ali bas nikakvu sem sto prave mucenika i političkog zatvorenika od njega.
    Biće da je zato ovo najbrže suđenje, presuda i poziv za služenje kazne još od običajnog prava na ovamo. Nikako zato što je pravi momenat da se čačne DF jer znaju da će da avetaju, kako bi ovi drugi mogli da brane državu i na ovim izborima, a da se ti primaš. Ali eto, nije ni to potrebno, ti već vidiš kao izdaju ili četništvo to što predsjednički kandidat podržava pravednost, vidiš prijetnju u "Apelujem na razum svih suprostavljenih strana.", i tako dalje. I onda me pitaš da objasnim tvoju mržnju. Ne znam što bih ti rekao, nisam psiholog.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post

P.S. Za ove kao Milačić je nekad postojalo jedno ostrvo...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Biće da je zato ovo najbrže suđenje, presuda i poziv za služenje kazne još od običajnog prava na ovamo. Nikako zato što je pravi momenat da se čačne DF jer znaju da će da avetaju, kako bi ovi drugi mogli da brane državu i na ovim izborima, a da se ti primaš. Ali eto, nije ni to potrebno, ti već vidiš kao izdaju ili četništvo to što predsjednički kandidat podržava pravednost, vidiš prijetnju u "Apelujem na razum svih suprostavljenih strana.", i tako dalje. I onda me pitaš da objasnim tvoju mržnju. Ne znam što bih ti rekao, nisam psiholog.
    samo ti naglas, onako za sebe.
    a nista vam odje milije nema nego da umecete rijeci, recenice, naslove itd. da neko kaze (napise) nesto a toga ni u najavi.
    eto npr da ja vidim nesto kao izdaju ili cetnistvo je napisano dje???
    tako mi te pravednosti kod Pipuna.
    ali zato kada je vama u interes redovno se citati iako su pod znacima navoda tumace kako vam odgovara a ne kako je receno.
    tvoj apel na razum svih suprostavljenih strana izgleda:
    Користим прилику да упозорим и другу страну – црногорску власт, као и актуелног Предсједника Црне Горе, да добро одмјере и поведу рачуна о деликатности сваког њиховог наредног корака и куда то може одвести Црну Гору.

jel ovo apel ili upozorenje???

nisi psiholog ali eto trebalo bi nekad pitat nekog kako se zove stanje u kojem se vide recenice dje ih nema ili se izgube iste, sve po potrebi.

Last edited by lepetanac; 02-04-18 at 13:44.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

a nista vam odje milije nema nego da umecete rijeci, recenice, naslove itd. da neko kaze (napise) nesto a toga ni u najavi.
    eto npr da ja vidim nesto kao izdaju ili cetnistvo je napisano dje???
    Kojim nama? Ja pričam isključivo u svoje ime. Isto tako volim da mislim da umijem nešto i da zaključim i pročitam između redova. Ako ja kažem da mrzim crnce, ti imaš pravo da zaključiš da sam rasista, ne moraš da me citiraš kako priznajem da sam rasista. Vidiš kako to ide, jezik je čudo.
    tako mi te pravednosti kod Pipuna.
    Tako mi te tvoje demokratske širine kad misliš da je za pravednost države i sudskog sistema potrebna i pravednost optuženog, sad već osuđenog.
    ali zato kada je vama u interes redovno se citati iako su pod znacima navoda tumace kako vam odgovara a ne kako je receno.
    tvoj apel na razum svih suprostavljenih strana izgleda:
    Користим прилику да упозорим и другу страну – црногорску власт, као и актуелног Предсједника Црне Горе, да добро одмјере и поведу рачуна о деликатности сваког њиховог наредног корака и куда то може одвести Црну Гору.

jel ovo apel ili upozorenje???
    Da nije prijetnja možda? To je riječ koju si ti upotrijebio, ni apel ni upozorenje. Da se nije situacija razvila kako jeste zahvaljujući Bojaniću pa i da trabunjamo ođe šta će bit' sljedeće. Nakon tog njegovog "upozorenja" je DF spustio loptu i Knežević je mirno otišao na izdržavanje kazne, tako da mi baš nije jasno oko čega se ti ođe lomiš.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Ti svaki chas neshto pushti pipuna a ko o chemu ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kojim nama? Ja pričam isključivo u svoje ime. Isto tako volim da mislim da umijem nešto i da zaključim i pročitam između redova. Ako ja kažem da mrzim crnce, ti imaš pravo da zaključiš da sam rasista, ne moraš da me citiraš kako priznajem da sam rasista. Vidiš kako to ide, jezik je čudo.
    Tako mi te tvoje demokratske širine kad misliš da je za pravednost države i sudskog sistema potrebna i pravednost optuženog, sad već osuđenog.
    Da nije prijetnja možda? To je riječ koju si ti upotrijebio, ni apel ni upozorenje. Da se nije situacija razvila kako jeste zahvaljujući Bojaniću pa i da trabunjamo ođe šta će bit' sljedeće. Nakon tog njegovog "upozorenja" je DF spustio loptu i Knežević je mirno otišao na izdržavanje kazne, tako da mi baš nije jasno oko čega se ti ođe lomiš.[/FONT]
    ti pricas u svoje ime ali radis kao nekolicinja ovdje , podmeces rijeci recenice i sl. izvrces istinu prije svega sto je receno i sto se htijelo reci.
    evo odmah oko mrznje , dje sam ja rekao da ja mrzim nekog , ni izmedju redova. moji stavovi su u svemu jasni, a ti sto citas izmedju redova onda odje prenosis kako si ti to dozivio a ne kako sam ja rekao nije do mene. jezik je jeste cudo, posebno ako je po Vuku, pisi kao sto govoris a citaj kako je napisano. a ne izmedju redova.
    osudjen , znaci kriv po zakonu. treba li raspravljati dalje jel kriv ili nije. cak i snimak ima, nego ga ti tumacis isto kao i recenice, izmedju redova.

prijetnja je ako gradjanin tada jos nije bio zvanicno kandidat a i da je bio opet upozorava crnogorsku vlast i predsjednika na njihove naredne korake.
    Knezevic je mirno otisao jer nije imao alternativu, mogao je jos malo da glumata ali bi rezultat bio isti. otisao bi dje je sada , uz podrsku majke.
    ne zavaravaj se da bi drugacije bilo

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ti svaki chas neshto pushti pipuna a ko o chemu ...
    Vrati malo pa viđi ko uporno počinje priču o Pipunu, ka' da se lično kandidovao. Ja samo branim Bojanićev stav u odnosu na Pipuna. Po meni potpuno ispravan stav politički zrele osobe koja se ne bavi navijanjem, i za razliku od tebe i lepetanca mogu da odvojim podršku pravdi i/ili konkretnom stavu, i podršku čitavoj ideologiji.

ti pricas u svoje ime ali radis kao nekolicinja ovdje , podmeces rijeci recenice i sl. izvrces istinu prije svega sto je receno i sto se htijelo reci.
    Ovo što si sad rekao bi imalo smisla da ti ne citiram svaki post na koji odgovaram. Ovako je vrlo jasno šta si ti rekao, a šta sam ja izvukao iz toga, i svi mogu vide da li sam u pravu, ili podmećem.
    evo odmah oko mrznje , dje sam ja rekao da ja mrzim nekog , ni izmedju redova. moji stavovi su u svemu jasni, a ti sto citas izmedju redova onda odje prenosis kako si ti to dozivio a ne kako sam ja rekao nije do mene. jezik je jeste cudo, posebno ako je po Vuku, pisi kao sto govoris a citaj kako je napisano. a ne izmedju redova.
    Jes, to ti je kao ono "Nisam šovinista, ali žene su realno za kuhinju.". I nije ni bitno da li mrziš Pipuna ili ne, možemo slobodno da se složimo da je jedan od glavnih zagađivača naše političke scene. Ali je vrlo bitno što dozvoljavaš da tvoje mišljenje o njemu kao osobi ili političaru utiče na to da smatraš da je u redu da se jednom narodnom poslaniku zbog onoga sa snimka skine imunitet, ma kakav taj narodni poslanik bio.
    osudjen , znaci kriv po zakonu. treba li raspravljati dalje jel kriv ili nije. cak i snimak ima, nego ga ti tumacis isto kao i recenice, izmedju redova.
    Naravno da je kriv, ko to dovodi u pitanje? Ja dovodim u pitanje skidanje imuniteta od strane kolega, nezapamćenu ekspresnost privođenja postupka kraju, kao i više nego očigledno centriranje datuma za poziv izdržavanja kazne.
    prijetnja je ako gradjanin tada jos nije bio zvanicno kandidat a i da je bio opet upozorava crnogorsku vlast i predsjednika na njihove naredne korake.
    Apsolutno netačno. Evo i ja i ti ovdje svašta pričamo i imamo potpuno pravo da pričamo, samo što novine ne smatraju da je ta naša priča vrijedna pažnje, vjerovatno s pravom. Toliko o tome koliko je bitno biti zvanični kandidat. A prijetnja je kažnjiva zakonom, pogotovo prijetnja upućena crnogorskoj vlasti i/ili predsjedniku, tako da si potpuno sam u mišljenju da je on nekome prijetio time što je zvao na sabranost i razum i jedne i druge strane (iz nepoznatog razloga ostadosmo uskraćeni za taj dio kad si citirao pola izjave, mada znam da ti ne bi spinovao, iako se polomi ođe da mi objasniš kako zapravo ja krivim istinu), znajući o kakvim se stranama radi. Ne bi bio prvi put da se zaključavaju u skupštinu i organizuju proteste, a ovima ne bi bio prvi put da koriste prekomjerenu silu. Ali eto, to se nije desilo jer ih je Bojanić smirio. To je baš ono očigledno, jer su i jedni i drugi to javno rekli i to se ne krije, a ti to sad možeš sporit' do preksjutra.
    Knezevic je mirno otisao jer nije imao alternativu, mogao je jos malo da glumata ali bi rezultat bio isti. otisao bi dje je sada , uz podrsku majke.
    ne zavaravaj se da bi drugacije bilo
    Ne zavaravam se uopšte, ali je moguća havarija i dodatno glumatanje spriječeno zahvaljujući ovome što ti smatraš prijetnjom. Jes', tresu im se svima gaće od Bojanića.
    Last edited by LostInHollywood; 02-04-18 at 20:12.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ti citiras i sjckas i izvlacis iz konteksta to smo ustanovili prije neki dan a evo si opet nastavio.
    uporno pises da ja nekog mrzim da pozivam cetnike i sl . dje ti ja uporno govorim ajde mi pokazi dje ja to pisem i sl. tvoj odgovor je citam izmedju redova????
    jau opste nemam misljenje o Pipunu ni kao poslaniku ni kao osobi niti sam ga odje iznosio.
    ako bas hoces mozemo i o njemu i sto mislim o njemu ali mislim da je nepotrebno za pricu.

cekaj jel po tebi Pipun kriv ili nije za ono dijelo??? sad kazes kriv je ali ti smeta sto je skinut imunitet. jesam dobro razumio???
    za koji sam te dio uskratio , prenio sam izjavu dje on upozorava crnogorsku vlast jer je ta izjava prica koja je sporna.
    to je retorika DF dje oni stalno upozoravaju, prijete nesto tacno u njihovom tonu.

i hoces mi reci na kraju zasto je on morao da da podrsku Knezevicu?
    ajde zanima me tvoje misljenje jel on nevino osudjen ?

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

ti citiras i sjckas i izvlacis iz konteksta to smo ustanovili prije neki dan a evo si opet nastavio.
    Kako loš pokušaj jeftinih poena, razočaran sam. Pogotovo uzeći u obzir da sam se izvinio što ti je možda moglo djelovati da sjeckam sa malicioznom namjerom, i obećao da ću od tada pa nadalje poštovati tačku kao završenu misao, što i radim, pa i više od toga. Baš smatram da apsolutno ne vrijeđam kontekst.

Kad smo kod formata, meni vrlo smeta što ti citiraš cijeli post pa onda odgovaraš samo na djelove koji ti odgovaraju, dok ovo ostalo onako slučajno preskačeš, čime manje ili više uspješno vrtiš dijalog u krug. To do sad nisam pominjao, no reko' kad smo se već dotakli formatiranja postova.
    uporno pises da ja nekog mrzim da pozivam cetnike i sl . dje ti ja uporno govorim ajde mi pokazi dje ja to pisem i sl. tvoj odgovor je citam izmedju redova????
    jau opste nemam misljenje o Pipunu ni kao poslaniku ni kao osobi niti sam ga odje iznosio.
    ako bas hoces mozemo i o njemu i sto mislim o njemu ali mislim da je nepotrebno za pricu.
    Kako bi ti to sročio, nisi eksplicitno rekao ali "si u tonu" sa mržnjom, i ja procjenjujem da ti to smanjuje objektivnost, kao i mnogima ovdje, i da takvo razmišljanje gura u fašizam, nikako u modernu demokratiju. Evo opet da ti se izvinim ako griješim.

cekaj jel po tebi Pipun kriv ili nije za ono dijelo??? sad kazes kriv je ali ti smeta sto je skinut imunitet. jesam dobro razumio???
    'ajde da sam usmeno rekao, pa da ti ponavljam. Mislim da sam bio vrlo jasan.
    za koji sam te dio uskratio , prenio sam izjavu dje on upozorava crnogorsku vlast jer je ta izjava prica koja je sporna.
    to je retorika DF dje oni stalno upozoravaju, prijete nesto tacno u njihovom tonu.
    Uskratio si nas za dio gdje Bojanić na isti način upozorava DF. Dakle apeluje da se situacija relaksira, i da svi učesnici ostanu odgovorni.

Sad je sporno što DF stalno upozorava? U DF-u svi nose cipele, a i Bojanić isto. Aha, provalio sam ga!

i hoces mi reci na kraju zasto je on morao da da podrsku Knezevicu?
    Rečeno je u Načisto, rečeno je više puta u novinama. Bojanić ne spori da je Knežević kriv, spori način na koji se postupalo sa tim događajem. Isto što ti ja ođe pričam.

S tim što je taj Knežević odlučio da zbog izbora ne aveta i ne krade novinske naslove, nego da ode u zatvor iako ne smatra presudu pravednom, a znamo kako on i kompletan DF reaguje na odluke koje ne smatraju pravednim, nezavisno od toga jesu li u pravu. E zato je Bojanić osjetio potrebu da mu da podršku. I takođe, vrlo je bitno to kako mu daje podršku. U Načisto je rekao, a čini mi se i na debati u RTCG kako je legalista, i kako smatra da se presuda mora poštovati. Ne znam šta je sporno?
    ajde zanima me tvoje misljenje jel on nevino osudjen ?
    Znam da znaš da čitaš, tako da mi baš nije jasno zašto me tri puta pitaš istu stvar, odmah nakon što sam rekao svoje mišljenje o tome. Možda ti je šokantno što smatram da je kriv, ali istovremeno smatram da kao poslanik s razlogom ima određena prava veća od običnog građanina, koja su ovom prilikom pogažena isključivo u političke svrhe?

Page 126 of 163 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)