Sa zoranom nikolicem nemaju sto protiv zvijezde da traze...
Nazalost...
kako je Ivanovica pukao adrenalin ahhahahahaah
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sa zoranom nikolicem nemaju sto protiv zvijezde da traze...
Nazalost...
Bog te cuo![]()
Rijetkost je da ekipa koja u 3 utakmice vise pokaze na kraju ispadne. I sad mislim da je Ceda bolja ekipa, zato jos veci respekt za ovo nocas, iscupano je na volju i misice.
Docekasmo i mi to finale.
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
Bio sam na puno utakmica, ali nikad nisam prisustvovao boljoj atmosferi od one koja je bila u 4. cetvrtini, posebno u prvih 4-5 minuta. Ono je bilo nestvarno, svaki kos se proslavljao kao gol, i vise od toga..mislim da je vrhunac bila gibsonova trojka za 52-46..a Popovic je bio X faktor, igrac odluke, to je svima jasno...kako je samo krenuo na onaj ulaz 1 na 2, mnogi bi tu 'smirili'...svidjeo mi se i onaj jak faul cheriju, pokazao je karakter.
ps sta uradi johnson ono :neutral:
Popovic ima karakter i muda sto je bas rijetko kod nasih igraca. Njihovi crnci su se usrali poslije frke koju je izazvao upravo Popovic i graje sa tribina. Nidje ih nije bilo poslije toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 02-04-18 at 13:09.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Crnac je slavio kao da se podiga' u PG, kakav brat![]()
Inače, nevjerovatno da se Cedevita ugasila posle najbolje poteza sezone možda, odma' im posle toga puče trojka Ivanovića sa 8 i kusur metara i polaganje Gordića za 4 sekunde.
Svaka im čas`.
Jes da su nikako igrali u ove 3 utakmice do ove ali ova zadnja četvrtina je nešto što se ne gleda u Evropi često.
Kakav come-back, jel realno.
I atmosfera je bila vrhunka rekoše mi ovo drugovi koji su bili u dvorani.
Popovoć mi se vazda sviđa`. Čini mi se da je vazda ima malu minutažu I nedovoljno prostora.
Naćas je sve nadoknadio.
Partija života s 4 lične.
Još Mornar da prođe I top![]()
kakav BRAT!![]()
Ovome bratu bi Varvari trebalo da dadnu pocasno mjesto na tribini![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Minut i jedanaest sekundi za pamćenje.
https://twitter.com/twitter/statuses/980525049064148992
ne znam je bila bolja i ljepša atmosfera na košarku u poslednjih 5-6 god od one sinoć. ja ne znam da li je neko sjedio onih 5min prvih u poslednjoj četvrtini
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
e sad ne bi bilo lose nabavit nesto kao ovi cigani nocas protiv mornara kad sutiraju slobodna sirena neka, super stvar, ali 3 4 te nabavit pa i dok je napad i kad su bacanja....
Bokan: Ako budemo bolji od Zvezde idemo u Evroligu, nisu tačne priče da nemamo uslove
http://www.vijesti.me/sport/bokan-ak...ource=Facebook
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
https://www.cdm.me/sport/kosarka/cel...nale-aba-lige/
vec su poceli da kukaju na sudjenje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
kakve su to placipizde majko mila
A sto je najgore, osvojice, jer su jaci bojim se, al je cudno jedno kako nista ne mogu ljudski da odrade... odvratno![]()
F.C.F.
Ne samo kukaju, nego pritiskaju, klasična Čovićeva kuhinja i generalno blizanaca. Povraća mi se od njihovih saopštenja. Gadno.
Fino ce se docekat mafijas u sc, u to nema sumnje.
![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks