- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa rekao si da i kad policija odradi posao, sudska grana vlasti zakaže jer ih ne osuđuju uopšte ili samo na uslovne i na minimalne kazne. Samo velim da je, nažalost, kod nas to sve jedan isti đavo.
Jel ovo neka prvoaprilska šala ili...
Rusi “oživljavaju” Mogren i ulažu pet miliona eura
https://cg-fudbal.com/rusi-ozivljava...mpression=true
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Šteta što smo društvo đe manjina kroji politiku.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Evo ako nekom nije jasno kako funkcioniše majka naša Crna Gora koja se ubrzano razvija.
http://www.vijesti.me/vijesti/vrhovn...loncara-982495
Citam li ja ovo da mi nijesmo bili u ratu i da Milo nije jedan od organizatora najsramnijeg napada na Dubrovnik. Je li ovo neko napisao da je sam Slobodan Milosevic jedini organizator i krivac za sve. Ljudi jesam li ja lud ili neko stvarno ovo pise.
Evo izgleda neko stvarno to tvrdi. Istina je kazu. Sve sam vjerovao ali to da procitam tesko.
Vjeruj da ti je dupe sachuva 99. malo li je hm
...
hahhahahahhahhahahhaha
Nije zaspijeva 99 samo da bi nas spasio.
Ima stara izreka (evo me ka Stanković): ,,da li onaj ko te izvadi iz govana učinio dobro djelo ako te je prije toga gurnuo u ta *****".
Sent from my Motorola 8400
Opet ti isto,nije on tada bio direktor vodovoda i kanalizacije,već onaj koji vas je sve volio+brkica itd.
...
Nije on bio direktor vodovoda i kanalizacije, nego onaj koji postavlja sve direktore, uključujući direktora vodovoda i kanalizacije. Zar ne rekosmo da je promijenio mišljenje, sad ispade da je vazda imao pravo mišljenje pa nije morao da ga mijenja no se nije pitao.
Komandna odgovornost često nije pravedna
Moj đed je bio komadant motornih jedinica JNA i pošto se neki vojnik napio i prevrnuo kamion u kom je bilo 9 vojnika su mu skinuli 9 činova (umro je kao pukovnik). Dlaka je falila da ne završi u zatvoru da većina generala JNA nije poručila "vraćemo članske karte Komunističke partije ako on ode u zatvor"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne bih komentarisao pravednost jer se radi o članu porodice plus ne znam detalje, ali bila pravedna ili nepravedna, komandna odgovornost postoji sa razlogom. To što je kod nas ta praksa toliko rijetka da se ljudi iščuđavaju kao ovdje na forumu mi samo govori koliko smo mi daleko od onoga ka čemu, bar načelno, stremimo.
Rakune ne zajebavaj. JNA i ova policija su dan i noć, makar sam iskusio ovo drugo. Da ima i malo komandne odgovornosti, smjene bi počele kad su prve bombe prije par godina počele da pucaju. Po birou rada im čuče školovani ljudi a zapošljavaju se razni paraziti koji se u policijske poslove razumiju ko Mara u kriv kuurac. Bitno je da si politički podoban prije svega a ostalo se uči u hodu. Nesposobnost je često u sprezi sa nemarom i to je fakat. Mali broj ljudi je sposban ali ne mogu doći do izražaja zbog nesposbne većine koja je mahom saučesnik svih ovih tzv klanova. Čuj klanova.. Meni nije jasno kako jedna manja grupica može nekažnjeno da roka po državi a po organizaciji se ne mogu ni uporediti sa mafijom na koju se tripuju.. Sem ako u pitanju nije nemar/saučesništvo.. Pih
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nijesu ovi ni m od mafije, tacno, ali mislim da je malo ljudi svjesno koliko je para i droge uslo u malu Crnu Goru...
A kad imas para mozes da platis sto oces i koga oces, ima ovih klosara sto ce ti zalijepit nesto ispod kola kolko oces
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks