ahahah ti bi dokaze i dalje,a nema shto,ugasi forum,eto tekme idu
Eee,1389. godina,neko je i dalje slavi kao da je dobio,to je taj mentalni sklop,jbg![]()
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
ahahah ti bi dokaze i dalje,a nema shto,ugasi forum,eto tekme idu
Eee,1389. godina,neko je i dalje slavi kao da je dobio,to je taj mentalni sklop,jbg![]()
...
Dokaz ko je i kakva je opozicija je danasnje kidisanje na Bogner jaknu Mila Djukanovica, a pola bokeske ulice je u Bogner i Stone Island uzete na rate, kamate, od usta i slicno...
I najjaca opoziciona partija izbaca Bogner jaknu kao osnov problema. I njeni odbornici, poslanici.....
Dabogda vladao 1.000 godina kapo, i neka ti izdudla Becic ka sto je bogdanovicu
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
deuscroix
The more things change, the more they stay the same.
Evo si sam sebi odgovor dao - da li je po tebi bolje imati platu dostojnu čovjeka i za istu kupiti tu pišljivu jaknu ili je bolje kupovati je na kredit/ratu/kamatu? Ne samu nju, nego živjeti uopšte od danas do sjutra. Mada, ko ti brani da nad tobom vlada i 1000 godina? Niko, samo bih vam jedan rezervat našao, pa makar ga iznajmio.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa ja ti o tome pricam zbunjeni, procitaj opet ajde..
Možda sam ja zbunjen ali i ti mnogo prosipaš pamet za jednog kvazi političara u pokušaju. Ako je tebi sve crno bijelo to ne znači da je svima. Srdačan pozdrav!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nema pameti tu nikakve samo ocni vid, niti ista crno ni bijelo, crnogorci su *****, srbi su *****, manjine su *****, hrvati su ***** sav balkan se davi u govnima i srecno vam bilo
Vrlo jednostavno. U pravu si.
Nije Slobo kriv, mi smo goovna!
ja nemam pojma sto je bognerica...tj sad pročitah.....dosad sam znala da se "pg šminke" pale na Colmar, ali izgleda da se "prešminke" pale na bogner....svašta čovjek nauči svaki dan![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ja znam za BURTON dijete mi to nosi, ali ovo prvi put čuh![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Neka no ni ja...
Prvi put cuh nocas, vele mi kad je bio dnevnik- vidji Milu jaknu...pi rekoh... pi za jaknu, ne za mila, on je gospoce sto god da obuce
Nego, ovaj je Bojanic malo cudan, kao da je izgubljen u vremenu i prostoru, nidje veze sa covjekom iz parlamenta...
Gledao sam ga kod Komnenica i na Cetinje na onu sjednicu, pretuzan je bio...
Evo i ja se pitam đe mu je energija iskreno. Ali vjerujem da ne spava mrčenik, treba odradit' cijelu kampanju praktično sam, u mjesec dana.
Tako ti je to kad ne bježiš od javnih nastupa za razliku od ovoga što mu stoji sve sem hrabrost, treba izgurat' to.
Last edited by LostInHollywood; 01-04-18 at 01:00.
Ko je mlada DPS nada pored Mila zna li se?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks