Žrtvovao bi se za narod i digao se u vazduh zajedno sa Milom vičući allahu ekber.
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Žrtvovao bi se za narod i digao se u vazduh zajedno sa Milom vičući allahu ekber.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Na stranu sve, ali meni nije jasno kako neko iole normalan može da glasa ovoga što glumi neku veličinu i ne dodje na debatu, pa kakvi god da su kandidati. Ako si pametan, obrazovan, kulturan i fin, lako se izboriš sa svime i recimo spustiš na niži nivo, ali ako si nizak nivo, podići se ne možeš, pa sjedi doma bolje je
Jednostavno, moj mozak to ne može shvatiti, možda je do mene, ne znam![]()
to ti je klasicno cojstvo, cuva druge od sebe![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ovo Milovo izbjegavanje je klasicni bezobrazluk prema gradjanima, kad se kandidujes duzan si da dodjes na suceljavanje i izneses svoje stavove. Dobro je Krivokapic jednom reko-on ne dolazi osim ako nije sve unaprijed pripremljeno.
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Ono bješe Blagota Mitrić pisao one hvalospjeve prije desetak dana? Kad je pominjao čojstvo i junaštvo? I dalje čekam da neko navede makar jedan primjer u kojem je Milo nekoga čuvao od sebe. Ako izuzmemo ovo noćas, naravno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Draginja je daleko najbolja bila,nema dileme...objektivan sam Bojanic mi je favorit,ali ona radi masu dobar posao
Jesu li obećali veće penzije :lolblue:
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Zasto bi se Milo pojavio na tv debatu. Robove ta prica ne zanima.
samo mi nije jsno okle ovoliko padobranaca, vazda pred izbore kao pecurke
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Smajo Sabotic - srpstvo iznad svega, kukuuu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Objektivno gledano jedino je ona nešto pomenula oko zakona koji se donose predsjedniku na potpisivanje da ne bude protočni bojler skupštine ukoliko su neustavni ili štetni ali sa druge strane pričati o demokratiji a govoriti da su odluke koje su po svim kriterijumima za referendum kao ova u stupanju u NATO savez ( ili bilo koji drugi vojni savez ) legitimne je potpuna suprotnost !!! Još priča kako je to završen posao je baš promašena pošto ne znam ni jedan vojni savez koji je trajao vječno a posebno ne ako je odluka donijeta od strane , kako sama kaže , kriminalnog režima protivno volji gradjana !!! Pa priča kako je Kosovo nezavisna država bez obzira na stav UN i kako će prvu posjeti imati u Brisel da im se stavi na raspolaganje !!! Ona sebe predstavlja kao istureno odjeljenje EU birokratije koja i sama ima problem da donese neke odluke zbog pritiska spoljnih faktora pa ispada da je to treća ruka u "odlučivanju" što je navodno dobro za gradjane !!! Mi jesmo mala država ali ako nam je svaka odluka donijeta ( zacementirana kako sama kaže ) nedje drugo bez pitanja naroda onda ona predstavlja sebe kao kurira što je diskvalifikuje kod iole normalne osobe !!! Milo isto to radi u većini slučajeva ali bogomi zna da ga nekad zavuče samo što je stvorio bolestan ambijent za život dje svi trebaju dokazivat lojalnost njemu a ne obratno !!! Marko je sa te strane osježenje da imamo mladog političara koji će plivat uz vodu jer se plašim da smo blizu vodopada ukoliko se prepuštimo da cijela ova lokalna politika atentata,socijalnog raslojavanja,nemara prema životnoj sredini,inferiornosti prema bilo čemu, nastavi ...
Last edited by night_silence; 30-03-18 at 21:48.
deuscroix
Kad je Seselj gostovao u pg, jedan Sabotic je bacio bombu na njegovom doceku.
Od tada Sabotici iz straha su se ogradili od tog napada tako i ovaj Smajo podrzava redom srbe na svake izbore.
Evo sad je postao ****** hahaha
Valja napomenut da Seselj nikad vise nije krocio u cg poslije tog atentata.
Ako si pratio što je pričao on reče da postoji 6 država u EU koje nisu članice NATO i to im ne smeta da trenutno budu najuspješnije !!! Hazbija kaže da je članstvo u NATO dobro ali da bi se on zalagao za pacifizaciju Balkana što u prevodu znači da bi dobro bilo da dajemo 2 % BDP kao reket i za uzvrat dobijemo stikere za viber aplikaciju !!! Ja mislim da je puno bolje ne biti član te organizacije i preusmjeriti ta sredstva u neke korisnije stvari jer teško da možemo poput Turske odradit takvu transformaciju vojske da preko noći sve bude u potpunoj službi državnih intresa a , ukoliko se desi a u mnogim zemljama se dešava , protivno intresima NATO štaba !!! Mi umjesto da smo kupili jedan transportni helikopter koji bi imao višestruke koristi u civilnoj zaštiti nama se uvali nešto od raubovane vojne opreme samo da se pravda iznos članstva !!! Ko to ne vidi taj je ćorav na oba oka !!! Pratite ljudi kretanja kapitala na globalnoj sceni pa pogledajte ulogu Rusije i sve će vam biti jasnije da osim , naravno , istorijskog konteksta ima i ekonomskog profita od saradnje a to EU uopšte ne krije !!!
deuscroix
Stari pogadja u centar, ko po obicaju.
![]()
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Dobar mu je bio i onaj status o Habzbiji Kalacu hahahahahahha
U demokratiji imaš pravo da se braniš ćutanjem.
To pravo koriste pojedini kriminalci.
Last edited by high; 30-03-18 at 22:54.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Svaka baba, penzioner, ce glasat za Mila, jer je visok i po njima zgodan. hahahahah
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Trebalo bi Hazbiju prošetat do Turske da vidi kako NATO država rješava problem sa manjinama 100 % bi se vratio ili kao protivnik ili bi se odrekao kandidature u korist Mila koji svim silama pokušava od većine napravit manjinu...
deuscroix
Ali komentari na Portal RTCGhttp://rtcg.me/vijesti/predsjednicki...prioritet.html
"tako je preśedniče ,dje sa onima da śediš, 1000 svjetlosnih godina si ispred njih,"
"ne treba on da im se obrace preko RTCG-a gospodine!!!"
"A, Kako moj lijepi Mile da se na onaj nivo spustas, i kad nisi tu, oni te samo pominju !"
--
Kapiram da su većina botovi, ali ipak treba da se pomirimo da je dobar dio glasača na ovom stupnju kognitivnog razvoja.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks