Jes, da ode makar da mu Šuković izvizita debelo crijevo
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Čuš kod Komnenića. Ja bih bio zadovoljan i kad bi kod Šukovića otišao bilo koji dan osim zadnjeg dana prije predizborne tišine. I to bi bilo nešto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jes, da ode makar da mu Šuković izvizita debelo crijevo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Veli Bojanic sinoc "Srpski mi je maternji jezik-majka mi je iz Srbije"
Obicno je panjatima maternji srpsko-hrvatski.
Zaista ne znam cemu takvi autogolovi.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Jednom sam prisustvovau, u pokojni Nice Vice, kad se jedna djevojka presamiti u prolazu tacno pored njegovog stola...krenu da pada na njega...
Bukvalno nije proslo dvije sekunde se na nju obrusilo jedno 10 likova i dok sam trepnuo vec je bila napolje izbacena...
Kasnije su je polivali ispred kisjelom vodom, al sto je sigurno sigurno je...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
A kako zvone![]()
deuscroix
Moram pozdraviti marketing tim dpsa, bilborde su odradili odlično i tačno sam u nedoumici da li je malo vrljav ili je Da Vinčijeva Mona Liza, jer sa koje god strane da ga posmatram - gleda pravo u oči, neko će reći i u dušu
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo da izadjemo odavde da ne pukne neka podvodna bomba hahahahahaha
deuscroix
Greote
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sklanjate li pogled, sklanjate![]()
![]()
Sta ste se uplasili ....pa nisu ovo izbori u Rusiji....glasajte slobodno![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
https://www.cdm.me/izbori-2018/preds...od-dukanovica/
Očigledno da ove vidjenije i mladje predstavnike Muslimanskog naroda uopšte nije pogodila izjava Medojevića pa samim tim nemaju nikakvu obavezu da podrže kandidata DPS-a !!! Veću su galamu digli u DPS nego u BS što znači da je , iako provokativna izjava , pogodila tačno u centar
ps : probao je Milo sinoć u emisiji da loptu prebači u drugo dvorište prozivajući Dritana da on kao Albanac ne smije biti u gradjansku stranku ali ni to nije dalo rezultat ...
deuscroix
Ko god iole izlazi po lokala kroz PG zna ovo, uostalom kao i velika vecina podgoricana.... pravim mu medvedju uslugu sto ce da dolazi narod da se slikaju sa njim i caskaju? ne, to samo moze dodatni marketing da mu donese i nove glasove jer se time pokazuje da je otvoren za svoje sugradjane![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne nego su sugradjani otvoreni za njega#yebinevadi
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ok je bio Bojanic sinoc.
Meni su licno vecina tema bile dosadne (stav o NATO-paktu, EU, jezik , proslost politicka trta vrta, ...) zato sto to vec znam , ne pratim politiku od juce (posto sam vidio da neki strucnjaci, daju sebi za pravo da pametuju na ovu temu, a kazu ne znaju ko je Bojanic, nisu ga vidjeli do ovih izbora).
Taman kad su pocele ekonomske teme i vladavina prava (sto bi opozicija trebala da potencira) prekinu se intervju - kraj.
Ali vidi se covjeku da nije premazan, da je iskren i da mu zivot ne zavisi od politike kao nekima.
Obrcao sam po malo i Mila - prvi put kad sam obrnuo veli voditeljka, pukla bomba na trg vektre u auto pa moramo pomenut, ali smo svi svjedoci da policija vodi odlucnu borbu protiv kriminalca. Doslo mi je da puknem od smijeha i odmah sam prebacio.
Sledeci put kad sam vratio Mila, pricao je o Petrovicima i svijesti o naciji koja se razvijala od tada do danas - nisam mogao da vjerujem o cemu pricaju u toku kampanje predjednicikih izbora (mada mi je jasno jer svaka druga tema bi bila neugodna za Mila).
Aj da vidimo i to suceljavanje danas (naravno Milo se nece pojavit, ali bas me interesuje oce li se ovi klat medjusobno)
А о чему би Мило причао? О економији? О владавини права? О криминалу и корупцији? Па треба прво да се самоухапси.
Научно је доказано да се не можеш искрено да волиш ЦГ, а гласаш за ДПС јер имају добар програм и притом болујеш од идолопоконства. То не иде заједно, искључује се међусобно.
Bojanic jako korektan sinoc. Iznenadio me pozitivno.
Koje je to suceljavanje nocas?
U 20.00 na RTCG - svi osim Milo valjda (i on je pozvan ali nema sanse da se pojavi).
Naravno da neće, to je i cilj. A ostali kandidati nemaju izbora bez da padaju u tu zamku pranja jedni drugih, čak se i ovdje na forumu može isto vidjeti.
Za Mila je win-win situacija ako se ne pojavi. Ili se ovi pojave i kolju se međusobno, ili se ne pojave jer on neće, i onda to sve fino prođe ispod radara. Da Crna Gora ima demokratske svijesti, glasači bi ga razapeli na izborima zbog odbijanja debata, ali eto. Čak će dobit' i više glasova jer "On je iznad ove bagre, šta ima da priča s njima.".
Last edited by LostInHollywood; 30-03-18 at 14:50.
valjalo bi to pogledati čisto da se čo'ek nasmije malo Milačiću![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja mislim da ce doj Milo. Koja je kvota?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobrilo neće doć ...
![]()
deuscroix
Za Ristovskog oskara odma![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks