View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 116 of 163 FirstFirst ... 1666106112113114115116117118119120126 ... LastLast
Results 2,876 to 2,900 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Meni ovog Bojanica nesto zao sad.....
    Znaš što je Draginja za njega.. klasa.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

odlučan obrčun reče Šebekova :lolblue:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Evo i razjašnjenje odakle Lomiju na cedemovom istraživanju 50,6% u prvom krugu:

Dakle, ovih 8% neopredijeljenih koji su rekli da će izaći na izbore uglavnom su glasači opozicionih partija
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Draginja 8% a Marko Milacic 3% a stvarno nerealne prognoze do te mjere da se granice sa naucnom fantastikom.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Samo čekam Šebek sa nezgodnim pitanjem: ''ja ili Jami??''

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post

Sent from my Motorola 8400
    Gledaj ih, sve je isto evo 30 godina....
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Komsije mi 2000te odose za Kanadu. Eee kako je neko moga da predvidi sve ovo, moj brate.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Sad sam odgledao emisiju...ljudi nisu navikli na onakve ljude, sto ga pitas on odgovori, ne bjezi od pitanja i ne mulja...
    steta sto ne dijeli narod i sto ne krade i laze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

dobro veli kapo, sirak tuzni bez idje ikoga. Al je zaboravio da doda da imaju zajednicku osobinu, obojica su lopingeri. Omastio je Bojanic dobro brke u aktiva integra fond, ali polako izbacice udba to ako zatreba
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Naiđoh na ovaj tekst, pa reko' da podijelim.

Izbor bi bio lak da smo narod normalan
    Piše: Milorad Milošević

Da smo normalan narod, izbor bi bio lak i Crnogorci bi za predsjednika izabrali nekog od ponuđenih kandidata koji makar smije slobodno da prošeta ulicom, ode svakog mjeseca do banke za platu ili penziju, stane u red s običnim ljudima, popriča sa narodom na ulici, povremeno popije kafu ili piće u kafani sa prijateljima i starim društvom, ne obazirući se na okruženje, kao sav normalan svijet. Koji se ne okreće za sobom, podiže obrvu i beči bez razloga, da bude primijećen, kojem ne treba pancir i šminka, koji se ne boji svoje sjenke...

Predsjednik koji makar ponašanjem u realnom životu približno liči na nekog od nas običnih smrtnika. Sve prethodno pobrojano nije nikakav ideal, već bi trebalo da bude nešto što se podrazumijeva za normalan svijet, zar ne? Slovenac Borut Pahor je, na primjer, u svojoj državi prije nego što je dobio novi predsjednički mandat, tokom kampanje, danima i danima pješačio, uzduž i poprijeko, da bi sreo što više ljudi i sa njima makar malo više razgovarao i bio im bliži.

A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo? A, samostalni prelazak, preko Visećeg mosta, koji ljulja kao ovdašnji režim, od kada je izgrađen, predstavljao bi za njega čitavu vječnost. Da bi vozilom izašao iz grada njemu treba pratnja, saobraćajci i blokada najmanje tri ulice. Njemu je sve dozvoljeno.

Ovaj mogući predsjednik MNE prosto mora da bude nevidljiv u realnom životu i prije nego što bude izabran! Je li to normalno, ljudi moji? Možete li zamisliti taj paralelni svijet jednog čovjeka i njegov suživot, pored tih istih sluđenih i većinom ojađenih građana, koji beznadežno traje decenijama, a oni ga valjda zbog te otuđenosti i lažnog sjaja - još više vole?

[...]

http://www.vijesti.me/forum/izbor-bi...ormalan-981801
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Dobar je Bojanic bio u emisiji, taman koliko treba.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Jedina iskrena stvar koju je Milo rekao je : " Ako budemo obrazovali ljude za potrebe naše države onda slobodno možemo da zatvorimo sve fakultete !!! "
    Ali ipak je pobjednik večeri voditeljka koja promišljeno reaguje na tu izjavu kako mladi treba da se zapošljavaju u EU jer su to " iste vrijednosti " kao da je matematika u ostalim državama svijeta drugačija ili medicina i.t.d.
    Kao gramafonska ploča koja preskače čitav intervju ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Kad se vraća Gandalf? Zna on da bude pogan, ali forum bez njega nije isti.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Naiđoh na ovaj tekst, pa reko' da podijelim.

Izbor bi bio lak da smo narod normalan
    Piše: Milorad Milošević

Da smo normalan narod, izbor bi bio lak i Crnogorci bi za predsjednika izabrali nekog od ponuđenih kandidata koji makar smije slobodno da prošeta ulicom, ode svakog mjeseca do banke za platu ili penziju, stane u red s običnim ljudima, popriča sa narodom na ulici, povremeno popije kafu ili piće u kafani sa prijateljima i starim društvom, ne obazirući se na okruženje, kao sav normalan svijet. Koji se ne okreće za sobom, podiže obrvu i beči bez razloga, da bude primijećen, kojem ne treba pancir i šminka, koji se ne boji svoje sjenke...

Predsjednik koji makar ponašanjem u realnom životu približno liči na nekog od nas običnih smrtnika. Sve prethodno pobrojano nije nikakav ideal, već bi trebalo da bude nešto što se podrazumijeva za normalan svijet, zar ne? Slovenac Borut Pahor je, na primjer, u svojoj državi prije nego što je dobio novi predsjednički mandat, tokom kampanje, danima i danima pješačio, uzduž i poprijeko, da bi sreo što više ljudi i sa njima makar malo više razgovarao i bio im bliži.

A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo? A, samostalni prelazak, preko Visećeg mosta, koji ljulja kao ovdašnji režim, od kada je izgrađen, predstavljao bi za njega čitavu vječnost. Da bi vozilom izašao iz grada njemu treba pratnja, saobraćajci i blokada najmanje tri ulice. Njemu je sve dozvoljeno.

Ovaj mogući predsjednik MNE prosto mora da bude nevidljiv u realnom životu i prije nego što bude izabran! Je li to normalno, ljudi moji? Možete li zamisliti taj paralelni svijet jednog čovjeka i njegov suživot, pored tih istih sluđenih i većinom ojađenih građana, koji beznadežno traje decenijama, a oni ga valjda zbog te otuđenosti i lažnog sjaja - još više vole?

[...]

http://www.vijesti.me/forum/izbor-bi...ormalan-981801
    Neću glasati Mila, ali pisac ga laže ka' pas da Milo ne izlazi među narod
    5 puta sam mogao ga mogao ubiti da sam htio prljat ruke, što na ulici ili u Maši ili na košarkaškoj utakmici
    Last edited by Rakun; 30-03-18 at 00:08.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by siux View Post
    Vrati se u nazad malo pa ces vidjeti da je i Crnogorac i Srbin rijec za pravoslavnog covjeka koji zivi na prostoru Crne Gore, tj Srbije.

No, to je nebitno, opet si me odvukao na istu priču kao sto DPS godinama radi, veoma veoma uspješno!
    Jeste, kao što je u Britaniji na primjer Englez naziv za protestanta ili u Španiji Španac naziv za katolika

Potpuno si u pravu

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    5 puta sam mogao ga mogao ubiti da sam htio prljat ruke, što na ulici ili u Maši ili na košarkaškoj utakmici
    Ja evo čitav život provedoh u Podgorici i samo sam ga jednom uživo vidio kad je sa svitom bio u Buda bar dok sam Vujanovića gledao na ulici makar 10 puta !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Vidim da si pazljivo preskocio sve ovo ostalo

"A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo?"

Kao da mi ostali na Marsu zivimo pa nas nisu zaglavljivali u saobracaju dok njegova kolona projuri ili gurali u stranu dok okruzen gorilama ne prodje isturene brade.

Ne izlazi medju narod. Izlazi medju svoje pajtase i poslusnike, a narod je zadnji put vidio jos dok je Slobu skute pridrzavao.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Vidim da si pazljivo preskocio sve ovo ostalo

"A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo?"

Kao da mi ostali na Marsu zivimo pa nas nisu zaglavljivali u saobracaju dok njegova kolona projuri ili gurali u stranu dok okruzen gorilama ne prodje isturene brade.

Ne izlazi medju narod. Izlazi medju svoje pajtase i poslusnike, a narod je zadnji put vidio jos dok je Slobu skute pridrzavao.
    Eto ja sjedio na 3 m od njega u Mašu i pošto znam da skuplja satove ga pitao da li ga interesuje Omega iz 1937 koja mi kući skuplja prašinu(na žalost ga ne interesuje)
    drugi put sam se skoro sudario sa njim (namjerno, da vidim da li će neko od pratnje koja je udaljena 5-6 metara da reaguje) kod Vektre
    treći put sam na košarkaškoj utakmici Budućnost vs xxxx sjedio dva sjedišta od njega (bio je u publici )
    i mislim da sam ga vidio u Montenaru kad je gostovala Josipa Lisac

Dok sa druge strane one političare koje prepoznajem (sem Fijipa, jednom prilikom Meda i xy puta pok. Dubaka iz pok. Narodne stranke) nisam gledao . Doduše Bojanića ni sad ne bih prepoznao da mi proda kilo krompira
    Last edited by Rakun; 30-03-18 at 02:14.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Eto ja sjedio na 3 m od njega u Mašu i pošto znam da skuplja satove ga pitao da li ga interesuje Omega iz 1937 koja mi kući skuplja prašinu(na žalost ga ne interesuje)
    drugi put sam se skoro sudario sa njim (namjerno, da vidim da li će neko od pratnje koja je udaljena 5-6 metara da reaguje) kod Vektre
    treći put sam na košarkaškoj utakmici Budućnost vs xxxx sjedio dva sjedišta od njega (bio je u publici )
    i mislim da sam ga vidio u Montenaru kad je gostovala Josipa Lisac

Dok sa druge strane one političare koje prepoznajem (sem Fijipa, jednom prilikom Meda i xy puta pok. Dubaka iz pok. Narodne stranke) nisam gledao . Doduše Bojanića ni sad ne bih prepoznao da mi proda kilo krompira
    hahaha Rakune kad si se probudio sto je bilo ?

Cojek ne smije trenutno da se pripisa bez obezbjedjenja a ne da proseta Podgoricom,a ne jos da mu ti pridjes na 5 metara i sudaris se sa njim hahaha kuku sto svee cojek odje nece procitati

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Je li moguće da si tako naivan Ili sebe precnjenjujes, ne znam.
    Da si samo rukom krenuo, ne bi vjerovao što bi ti se desilo. Očekuješ tjelohranitelej da stoje tik uz njega da ih ti vidiš i procijeniš njihovu reakciju?

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

U sportski kad dolazi pola ulaznica ode na tjelohranitelje

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

E cus ne gledaju ga nikad.... petak i subota vece svako bukvalno je u jedan od tri lokala Elit, Buda Bar ili Urban Bistro 21... potpuno opusten, obezbedjenje skoro cijelo je van lokala ili za poseban sto, nikakav problem da se pridje, upozna, slika, ako oces da ga pitas nesto... licno sam se uvjerio vise puta kad mu narod prilazi, opusten totalno i nasmijan... preko dana se tacno zna u koje lokale se krece ako nije poslom zauzet.....

Ne znam sto ocekujete, da ide bez obezbedjenja i razmislja oce li mu neki pipunov ili mandin pratilac okoreli a pritom kakav nervni bolesnik prici i pucat ili ko zna sta... ne radi se to tako.... zna se sta su bezbjednosne procjene, i svako ima pravo na to...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

I Filip je opušten, obezbjeđenje mu služi da spriječi narod da mu da kakav čekić e bi se čoek suturao njime.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    E cus ne gledaju ga nikad.... petak i subota vece svako bukvalno je u jedan od tri lokala Elit, Buda Bar ili Urban Bistro 21... potpuno opusten, obezbedjenje skoro cijelo je van lokala ili za poseban sto, nikakav problem da se pridje, upozna, slika, ako oces da ga pitas nesto... licno sam se uvjerio vise puta kad mu narod prilazi, opusten totalno i nasmijan... preko dana se tacno zna u koje lokale se krece ako nije poslom zauzet.....
    Maltene ne izbija iz kafana ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,853
    Thanked in
    5,250 Posts

U Urban Bistro je mislim svaki petak, prošli je bio astal pored mene.
    Btw, kod Komnenića što neko veli, to bi bio show program...

Page 116 of 163 FirstFirst ... 1666106112113114115116117118119120126 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)