odlučan obrčun reče Šebekova :lolblue:
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
odlučan obrčun reče Šebekova :lolblue:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Evo i razjašnjenje odakle Lomiju na cedemovom istraživanju 50,6% u prvom krugu:
![]()
Dakle, ovih 8% neopredijeljenih koji su rekli da će izaći na izbore uglavnom su glasači opozicionih partija
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Draginja 8% a Marko Milacic 3% a stvarno nerealne prognoze do te mjere da se granice sa naucnom fantastikom.
Samo čekam Šebek sa nezgodnim pitanjem: ''ja ili Jami??''
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Komsije mi 2000te odose za Kanadu. Eee kako je neko moga da predvidi sve ovo, moj brate.
Sad sam odgledao emisiju...ljudi nisu navikli na onakve ljude, sto ga pitas on odgovori, ne bjezi od pitanja i ne mulja...
steta sto ne dijeli narod i sto ne krade i laze
dobro veli kapo, sirak tuzni bez idje ikoga. Al je zaboravio da doda da imaju zajednicku osobinu, obojica su lopingeri. Omastio je Bojanic dobro brke u aktiva integra fond, ali polako izbacice udba to ako zatreba![]()
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Naiđoh na ovaj tekst, pa reko' da podijelim.
Izbor bi bio lak da smo narod normalan
Piše: Milorad Milošević
Da smo normalan narod, izbor bi bio lak i Crnogorci bi za predsjednika izabrali nekog od ponuđenih kandidata koji makar smije slobodno da prošeta ulicom, ode svakog mjeseca do banke za platu ili penziju, stane u red s običnim ljudima, popriča sa narodom na ulici, povremeno popije kafu ili piće u kafani sa prijateljima i starim društvom, ne obazirući se na okruženje, kao sav normalan svijet. Koji se ne okreće za sobom, podiže obrvu i beči bez razloga, da bude primijećen, kojem ne treba pancir i šminka, koji se ne boji svoje sjenke...
Predsjednik koji makar ponašanjem u realnom životu približno liči na nekog od nas običnih smrtnika. Sve prethodno pobrojano nije nikakav ideal, već bi trebalo da bude nešto što se podrazumijeva za normalan svijet, zar ne? Slovenac Borut Pahor je, na primjer, u svojoj državi prije nego što je dobio novi predsjednički mandat, tokom kampanje, danima i danima pješačio, uzduž i poprijeko, da bi sreo što više ljudi i sa njima makar malo više razgovarao i bio im bliži.
A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo? A, samostalni prelazak, preko Visećeg mosta, koji ljulja kao ovdašnji režim, od kada je izgrađen, predstavljao bi za njega čitavu vječnost. Da bi vozilom izašao iz grada njemu treba pratnja, saobraćajci i blokada najmanje tri ulice. Njemu je sve dozvoljeno.
Ovaj mogući predsjednik MNE prosto mora da bude nevidljiv u realnom životu i prije nego što bude izabran! Je li to normalno, ljudi moji? Možete li zamisliti taj paralelni svijet jednog čovjeka i njegov suživot, pored tih istih sluđenih i većinom ojađenih građana, koji beznadežno traje decenijama, a oni ga valjda zbog te otuđenosti i lažnog sjaja - još više vole?
[...]
http://www.vijesti.me/forum/izbor-bi...ormalan-981801
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Dobar je Bojanic bio u emisiji, taman koliko treba.
Jedina iskrena stvar koju je Milo rekao je : " Ako budemo obrazovali ljude za potrebe naše države onda slobodno možemo da zatvorimo sve fakultete !!! "
Ali ipak je pobjednik večeri voditeljka koja promišljeno reaguje na tu izjavu kako mladi treba da se zapošljavaju u EU jer su to " iste vrijednosti " kao da je matematika u ostalim državama svijeta drugačija ili medicina i.t.d.
Kao gramafonska ploča koja preskače čitav intervju ...
deuscroix
Kad se vraća Gandalf? Zna on da bude pogan, ali forum bez njega nije isti.
Last edited by Rakun; 30-03-18 at 00:08.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Vidim da si pazljivo preskocio sve ovo ostalo
"A, zamislite tog potencijalnog predsjednika MNE, iz ponude vladajuće oligarhije, koji već 30 godina ne smije da prošeta slobodno ulicom, pođe do pekare za hljeb ili trafike da kupi novine? Ne smije ulicu da pređe sam sa druge strane, na pješačkom prelazu, kao sav normalan narod u Podgorici. On je, vjerujem, prosto zaboravio kako se prelazi ulica: na crveno ili zeleno svjetlo?"
Kao da mi ostali na Marsu zivimo pa nas nisu zaglavljivali u saobracaju dok njegova kolona projuri ili gurali u stranu dok okruzen gorilama ne prodje isturene brade.
Ne izlazi medju narod. Izlazi medju svoje pajtase i poslusnike, a narod je zadnji put vidio jos dok je Slobu skute pridrzavao.
Eto ja sjedio na 3 m od njega u Mašu i pošto znam da skuplja satove ga pitao da li ga interesuje Omega iz 1937 koja mi kući skuplja prašinu(na žalost ga ne interesuje)
drugi put sam se skoro sudario sa njim (namjerno, da vidim da li će neko od pratnje koja je udaljena 5-6 metara da reaguje) kod Vektre
treći put sam na košarkaškoj utakmici Budućnost vs xxxx sjedio dva sjedišta od njega (bio je u publici )
i mislim da sam ga vidio u Montenaru kad je gostovala Josipa Lisac
Dok sa druge strane one političare koje prepoznajem (sem Fijipa, jednom prilikom Meda i xy puta pok. Dubaka iz pok. Narodne stranke) nisam gledao . Doduše Bojanića ni sad ne bih prepoznao da mi proda kilo krompira
Last edited by Rakun; 30-03-18 at 02:14.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
U sportski kad dolazi pola ulaznica ode na tjelohranitelje![]()
E cus ne gledaju ga nikad.... petak i subota vece svako bukvalno je u jedan od tri lokala Elit, Buda Bar ili Urban Bistro 21... potpuno opusten, obezbedjenje skoro cijelo je van lokala ili za poseban sto, nikakav problem da se pridje, upozna, slika, ako oces da ga pitas nesto... licno sam se uvjerio vise puta kad mu narod prilazi, opusten totalno i nasmijan... preko dana se tacno zna u koje lokale se krece ako nije poslom zauzet.....
Ne znam sto ocekujete, da ide bez obezbedjenja i razmislja oce li mu neki pipunov ili mandin pratilac okoreli a pritom kakav nervni bolesnik prici i pucat ili ko zna sta... ne radi se to tako.... zna se sta su bezbjednosne procjene, i svako ima pravo na to...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
I Filip je opušten, obezbjeđenje mu služi da spriječi narod da mu da kakav čekić e bi se čoek suturao njime.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U Urban Bistro je mislim svaki petak, prošli je bio astal pored mene.
Btw, kod Komnenića što neko veli, to bi bio show program...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks