Preko Rijeke Crnojevica.
Postoji, preko Komarna i Rijeke crnojevica...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preko Rijeke Crnojevica.
Imaš i kad kreneš preko Paštrovačke pa skreneš na krivinu đe piše Brčeli i izađeš na Obzovicu
Sent from my 6055P using Tapatalk
Od Virpazara do Rijeke Crnojevića put je takav da imaš baš lagan tempo, od Rijeke Crnojevića uzbrdo do Cetinja je solidno. Put je nekih 65 km, ali prosjek teško da može preko 30 km/h jer je gro puta uski put
Sa Virpazara gore na Paštrovačku, pa na Brčele, Utrg, te Obzovicu i Cetinje je duže, ali ima oko 15 km uskog puta (Baline - Obzovica) pa je tempo dosta brži.
Sent from my Motorola 8400
Zasto eurocar posle 2 mjeseca oce da mi skine 65€? Dzukele a platio sam bio full kasko i sve uredno vratio... ne bih da ih zovem da trosim racun, lakse mi ugasiti karticu i novu izvaditi![]()
Da nemas kaznu neku?
f6
Europcar je trebalo da ti posalje mail od cega se sastoje troskovi i kaznu koja je njima stigla. Kazna ti je 50e i troskovi njihove obrade 15 ( potpisao si to ).
Troskove obrade plati jer ces korist europcar nekad a kaznu ne moras
f6
Cekam mail onda![]()
Svakako im poslah zasto pokusavaju da mi skinu pare![]()
kad su ti uzeli podatke sa kartice, zapisu li i iza onaj cvc kod?
Ne. Ali posle potpisanog ugovora ne moraju. Imaju oni dokumentaciju za to. Vjeruj mi
f6
.....
Last edited by Syntax Error; 29-03-18 at 10:03.
Zna li se ko je uvoznik, zastupnik za Fiamm akumulatore u CG? Vidjeh da ih ima po radnjama u PG... Ima li neko da ih je uzimao kakava su iskustva?
Ima li neko kontakt servisa sto rade sa citroenima? Servis im je iza novog bloka zgrada preko puta zabjelske vektre, kod neksanovih zgrada.
Je li isti motor na auto koje ima desnu stranu volana sa autom na lijevoj,mislim moz li se uklopiti?
nije..na ove sa lijeve ide npr 2.0tdi a u ove sa volanom na desnu ide tdi2.0![]()
LOL
isti je
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislio sam zbog uklopa menjaca,konkretno se radi o novijem autu Passat 2014 god 1.6tdi
Samo je razlika jesi li levanka ili desanka ostale komponente na auto isto...![]()
Kupih u Simant jedan akumulator Dynamic prije godinu ipo, jos je u garanciju ali prestao da radi, i odbili da ga zamijene, ima li ko slicno iskustvo, kojoj inspekciji da se obratim?
Cezap...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks