View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 111 of 163 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Od mene sigurno nisi procitao da sam iz Tuzi, nego od drugih koji su me “napadali” i pisali da sam od tamo jer im se misljenja kose s mojim.
    Zvanicno ima 27% Srba, nezvanicno (po mojim procjenama) ih ima 35-40% ali iz raznoraznih razloga se tako ne pisu.
    Posle ovakvih konvencija, ako ga bude 2% pravih Crnogoraca (pravoslavaca) glasalo, a da nisu vojnici partija koje ga podrzavaju, evo glava.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorci i Srbi su pola-pola za opoziciju i vlast. Osim na Cetinju i Herceg Novom, a i tamo je 53-47% vlast/opozicija.
    Dok su Muslimani u procentu od 90% za vlast.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Crna Gora je sekularna, gradjanska drzava i valjda ne treba da se gleda ko je kakve vjere?
    To sve stoji ali ulaskom u NATO se itekako gleda vjerska struktura i narod koji je stvorio ovu državu ( u ovim granicama ) se proglašava neprijateljem iste !!! Tada se oglasio i predsjednički kandidat DPS-a sa pričom kako je CG dosta tumarala u prošlosti i bila pravoslavna država okrenuta prirodnim saveznicima a da će činom ulaska u NATO to biti promijenjeno što evo imamo prilike da vidimo na primjeru protjerivanja ambasadora istorijskog saveznika bez ikakvog povoda !!! Stoji sva ta priča da je CG mala država i da taj proces može biti završen bez turbulencija kao kad bi npr. probali da od Turske napravite hrišćansku državu ali to da se ponašamo na način kako je sve OK i da manjine imaju toliko vlasti iz nekog drugog razloga je prosto netačno !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,905
    Thanks Thanks Received 
    3,514
    Thanked in
    1,577 Posts

Bojanic ide do 35% maksimalno.

Tripleta mani se provokacije.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Pogledah konvenciju Bojanica na Ct i NIJEDNU crnogorsku zastavu ne vidjeh u publici, a da ponovim, govorim o Cetinju i o izborima za predsjednika Crne Gore.

Možda je koreograf dao instrukcije da se ne maše zastavama dok priča Bojanić. Ko će mu ga znat.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Pogledah konvenciju Bojanica na Ct i NIJEDNU crnogorsku zastavu ne vidjeh u publici, a da ponovim, govorim o Cetinju i o izborima za predsjednika Crne Gore. Pametnome dosta. Ako uzme 30% glasova nogama u guzicu neka se bije jer ja licno ne znam nijednog covjeka koji se nacionalno osjeca kao Crnogorac a da ce njega glasati. Glasace ga jedino oni iz ure jer moraju. Srbarusi (nije to uvreda, to je naziv za Srbe koji su rusofili) poput night silencea ce glasati Milacica ili Dedeica, a po partijskoj direktivi ce to uraditi i clanovi df-a, snp-a, ogranak snp-a aka demokrate i kao sto vec pomenuh, urasi. Ne zato sto ga podrzavaju, vec po direktivi.

Draginja pored ovakvog Bojanica ide na 15% podrske

Молим те да објасниш што је толико битно да се маше заставама. Чуј, нема застава на конвенцији. Ех, ако је то највећи проблем, онда је све супер. Хехехе.

Драгиња 15%? Можда у неком паралелном универзуму.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Ajmo da vidimo sta nam donosi trenutna vlast:

Marovici & Co opeljesili Budvu, pobjegli (kako su osobe koje su opeljesile milione, pustili da napuste drzavu to je posebno pitanje) i nece lezati dana u zatvoru.
    Mugosa & Co opeljesili Podgoricu, milionske stete, ni pritvor im nisu odredili, a ko god oce da se kladimo da dana nece lezat u zatvor.
    Aco Djukanovic - ne zna dje ce vise od milina koje mu drzava daje, sto zbog 'prpusta drzave' (slucaj limenka), sto zbog pomoci drzave (pomoc Prvoj Banci CG), evo sad mu i kupise akcije u rudniku po cijeni 6,4 ...
    Sestra Mila Djukanovica, toliko je para zaradila baveci se kao advokat u CG da je suvlasnik u firmi koja ima rudnike zlata, bakra ..., da ne pominjem koru pciju pri privatizaciji Telekoma (korupcija koja je dokazana u Americi, a zbog koje je 0 ljudi odgovaralo u CG).
    Razni ministri koji voze mercedese i audije (licna auta - pogledajte sta voze funkcioneri) od plate 1500 eura mjesecno (maksimalno 1500) - sigurno nisu korumpirani.
    Dozvolili su Branu Micunovicu i Grbovicu (drugovi i pajtasi Milovi - koji placaju milionske svadbe svojim sinovima i cerkama , a pojma nemamo kako su dosli do prvih para, kako se to ne ispita) - da otvaraju kockarnice i kladionice na svaki 10 m, pa nam naciju pretvaraju u kockare od malih nogu, ne smiju ni da pomsle da zabrane kockarnice ili da im ogranice broj.
    Direktori domova zdravlja koji zaradjuju po 2-3 hiljade eura mjesecno i to prijavljene, dok je doktorska plata 550 eura.
    Kupovina glasova pred svake izbore (mala je Crna Gora, svako odje zna nekoga kome su nudili ili ko je prodao glas)
    Vidjeli smo na primjeru RTCG-a kako DPS lako moze da bilo koju instituciju stavi pod svoju kontrolu i koliko trpi bilo kakvu iole nezavisnu instituciju.
    Gradjevinska mafija - podizu soliter u centru gdje im niko nije dao dozvolu da hga podizu, grade kafic na verige u zaliv iako im niko dozvolu nije dao ...
    Nametnuli su nam, da mi gradjani, subvencionisemo male hidroelektrane , koje drze Djukanoviceva familija (sin, kumovi ...)
    Milovo bogatstvo koje niko ne moze procijenit - (od premijerske i predsjednicke plate, sigurno)

i umorio sam se ali mogu ovako pisat do ujutru o plodovima njihovog rada

ALI NE ajde da pricamo ko je mahao kakvim zastavama i ko je patriota a ko ne. Ja svatam da postoje ljudi koji su placeni da skrecu teme sa ovih lopovluka, ali mi niste vi jasni koji se pecate na to.
    Samo treba ignorisat takve price i valjda ce kao djeca, prestat da pricaju o tome.

Mada sto ja znam, mozda sam i ja u krivu i mozda su to najvaznije teme trenutno, a ne lopovluk i nepotizam.

P.S. a volio bi da mi neko kaze u lice da ne volim CG i da nisam patriota, ako zaneseno i u delirijumu ne masem zastavom na svakom dogadjaju koji se priredjuje, pa bih mu objasni neke stvari o patriotizmu.
    Last edited by djordjije; 29-03-18 at 10:16.

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Default Predsjednički izbori 2018

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Možda je koreograf dao instrukcije da se ne maše zastavama dok priča Bojanić. Ko će mu ga znat.
    Jedina “zastava” koja je bila je “Da, zajedno mozemo” i prije, u toku i poslije njegovog govora.

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Muhovic se smirio otkad su ga zaposlili kao pomocnika direktora za zeljeznicki transport. Ima jedno 1300 eura platu pa je miran. Sad mu ne smeta krst na zastavi i Njegos. To je plan vecine Muslimana, -" dajte nam privilegije i da budemo gradjani prvog reda, ako necete, onda ste nedemokrate, ubice, velikorusi, antizapadnjaci, genocidan narod"-.

Sada Muhovicu vise nije Njegos genocidan pisac. Posto ima platu 1300 eura, stavice Muho sliku Njegosa u svom domu, da ga gleda dok broji novac koji je podigao sa bankomata. Legla plata.
    Last edited by lazio; 29-03-18 at 10:24.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,738
    Thanked in
    5,204 Posts

Ja sam mislio da Tripleta karikira kad ono ladno niđe naše zastave ahah

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by lazio View Post
    Muhovic se smirio otkad su ga zaposlili kao pomocnika direktora za zeljeznicki transport. Ima jedno 1300 eura platu pa je miran. Sad mu ne smeta krst na zastavi i Njegos. To je plan vecine Muslimana, -" dajte nam privilegije i da budemo gradjani prvog reda, ako necete, onda ste nedemokrate, ubice, velikorusi, antizapadnjaci, genocidan narod"-.

Sada Muhovicu vise nije Njegos genocidan pisac. Posto ima platu 1300 eura, stavice Muho sliku Njegosa u svom domu, da ga gleda dok broji novac koji je podigao sa bankomata. Legla plata.
    Браво. Право у центар.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Ajmo da vidimo sta nam donosi trenutna vlast:

Marovici & Co opeljesili Budvu, pobjegli (kako su osobe koje su opeljesile milione, pustili da napuste drzavu to je posebno pitanje) i nece lezati dana u zatvoru.
    Mugosa & Co opeljesili Podgoricu, milionske stete, ni pritvor im nisu odredili, a ko god oce da se kladimo da dana nece lezat u zatvor.
    Aco Djukanovic - ne zna dje ce vise od milina koje mu drzava daje, sto zbog 'prpusta drzave' (slucaj limenka), sto zbog pomoci drzave (pomoc Prvoj Banci CG), evo sad mu i kupise akcije u rudniku po cijeni 6,4 ...
    Sestra Mila Djukanovica, toliko je para zaradila baveci se kao advokat u CG da je suvlasnik u firmi koja ima rudnike zlata, bakra ..., da ne pominjem koru pciju pri privatizaciji Telekoma (korupcija koja je dokazana u Americi, a zbog koje je 0 ljudi odgovaralo u CG).
    Razni ministri koji voze mercedese i audije (licna auta - pogledajte sta voze funkcioneri) od plate 1500 eura mjesecno (maksimalno 1500) - sigurno nisu korumpirani.
    Dozvolili su Branu Micunovicu i Grbovicu (drugovi i pajtasi Milovi - koji placaju milionske svadbe svojim sinovima i cerkama , a pojma nemamo kako su dosli do prvih para, kako se to ne ispita) - da otvaraju kockarnice i kladionice na svaki 10 m, pa nam naciju pretvaraju u kockare od malih nogu, ne smiju ni da pomsle da zabrane kockarnice ili da im ogranice broj.
    Direktori domova zdravlja koji zaradjuju po 2-3 hiljade eura mjesecno i to prijavljene, dok je doktorska plata 550 eura.
    Kupovina glasova pred svake izbore (mala je Crna Gora, svako odje zna nekoga kome su nudili ili ko je prodao glas)
    Vidjeli smo na primjeru RTCG-a kako DPS lako moze da bilo koju instituciju stavi pod svoju kontrolu i koliko trpi bilo kakvu iole nezavisnu instituciju.
    Gradjevinska mafija - podizu soliter u centru gdje im niko nije dao dozvolu da hga podizu, grade kafic na verige u zaliv iako im niko dozvolu nije dao ...
    Nametnuli su nam, da mi gradjani, subvencionisemo male hidroelektrane , koje drze Djukanoviceva familija (sin, kumovi ...)
    Milovo bogatstvo koje niko ne moze procijenit - (od premijerske i predsjednicke plate, sigurno)

i umorio sam se ali mogu ovako pisat do ujutru o plodovima njihovog rada

ALI NE ajde da pricamo ko je mahao kakvim zastavama i ko je patriota a ko ne. Ja svatam da postoje ljudi koji su placeni da skrecu teme sa ovih lopovluka, ali mi niste vi jasni koji se pecate na to.
    Samo treba ignorisat takve price i valjda ce kao djeca, prestat da pricaju o tome.

Mada sto ja znam, mozda sam i ja u krivu i mozda su to najvaznije teme trenutno, a ne lopovluk i nepotizam.

P.S. a volio bi da mi neko kaze u lice da ne volim CG i da nisam patriota, ako zaneseno i u delirijumu ne masem zastavom na svakom dogadjaju koji se priredjuje, pa bih mu objasni neke stvari o patriotizmu.
    Слажем се. По логици неких, највећа мјера патриотизма је ако машеш заставама. Него, ајде нема везе. Очигледно им логика није јача страна.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Jedina “zastava” koja je bila je “Da, zajedno mozemo” i prije, u toku i poslije njegovog govora.

Zbog toga je Marko Milačić bolji kandidat jer on ponosno razvije Krstaš bajrak koji simbolizuje krvlju plaćenu pobjedu nad Otomanskom imperijom kako bi danas uopšte mogli da polemišemo oko razgraničavanja !!! To je jako bitan detalj u predsjedničkoj kampanji da imaš polaznu osnovu čvrsto ukorijenjenu u biće ovog naroda a ne da glumiš skorojevića kao kandidat DPS-a ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

E moj Bojaniću, kakve početničke greške... Stave se bar 2 na binu ako ništa drugo...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    E moj Bojaniću, kakve početničke greške... Stave se bar 2 na binu ako ništa drugo...

Sent from Tapatalk
    Ne smije jer bi se zamjerio dfu, snpu, ucg i velikom dijelu demokrata. Toliko o “nezavisnom” kandidatu. Draginja mu uzima masu glasova nadam se. Ali poslije ove pisanije mozda i stave koju zastavu cisto da zamaskiraju ucinjeno

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

To nije mjera patriotizma ali treba da se zna u kojoj drzavi se odrzavaju predsjednicki izbori

Будалаштина. Да је било застава, ти би рекао да су требали химну да пјевају. Да је било и једног и другог, онда не би ваљала боја завјесе, јер треба да буде црвена, као и застава. А ако би било свега овога, онда би можда нашао ћирилицу негдје и све паде у воду. Тако то иде у круг. Логично размишљање, зар не? Хахаха

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Default Predsjednički izbori 2018

Quote Originally Posted by el_del View Post
    Будалаштина. Да је било застава, ти би рекао да су требали химну да пјевају. Да је било и једног и другог, онда не би ваљала боја завјесе, јер треба да буде црвена, као и застава. А ако би било свега овога, онда би можда нашао ћирилицу негдје и све паде у воду. Тако то иде у круг. Логично размишљање, зар не? Хахаха
    Nisi u pravu lazio. Zastava je osnovna stvar, ostalo moze a i ne mora da bude.
    Ponavljam, Bojanic ako uzme 30% glasova neka se bije nogama u zicegu.
    Pozdravljam sad, offline.

Thanks Thanks Given 
    2,905
    Thanks Thanks Received 
    3,514
    Thanked in
    1,577 Posts

Tripleta ce braniti crnu goru iz juesej

Bojanic nema svoju armiju i masineriju, vrlo moguce da po direktivi nije bilo zastava i sta moze on tu bez da se slozi. Ali barem dvije na bini sto rece medoje, cisto da znamo da su crnogorski izbori.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Свако треба да воли ЦГ (без обзира на то ко је власт) и дискусија око тога није потребна.

Зна се гдје се одржавају ови избори (не у Зимбабвеу сигурно) и запети за заставу и мјерити тиме нечији патриотизам је безвезе. Да је стављена, супер; пошто није, ништа страшно. Битно је промијенити ову накарадну власт, да коначно сване и Црној Гори. 😉

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Bojanic nema svoju armiju i masineriju, vrlo moguce da po direktivi nije bilo zastava i sta moze on tu bez da se slozi. Ali barem dvije na bini sto rece medoje, cisto da znamo da su crnogorski izbori.
    Brate, x puta je ponovio da ne radi po nicijoj direktivi, nego je sve iz njegove glave. X puta je zagovarao iskren, otvoren pristup. I to nije prica napamet, vec on jes bio takav do sad. Bas me zanima sta ce da kaze na sve ovo. Jer previse je autogolova. Kao sto rekoh, taman da Milo ne mora prstom da mrdne, a mozda najvise bude iz ovih izbora ucarila Draginja, upravo zbog tog furanja zastava i sl. Ali previse kikseva, prvo Manda sa srpskim jezikom, pa price o odbrani Knezevica, te je Bojanic morao da gasi to.. pa Medove pooturice, pa sad ovo sa zastavama.. Ali, evo, otvoreno pricam. Meni ni sam Bojanic nije bas onakav kakvog ga pamtim. Pogledajte onaj prvi snimak kod predaje potpisa. Ono je coek pod sedativima.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Od mene sigurno nisi procitao da sam iz Tuzi, nego od drugih koji su me “napadali” i pisali da sam od tamo jer im se misljenja kose s mojim.
    Zvanicno ima 27% Srba, nezvanicno (po mojim procjenama) ih ima 35-40% ali iz raznoraznih razloga se tako ne pisu.
    Posle ovakvih konvencija, ako ga bude 2% pravih Crnogoraca (pravoslavaca) glasalo, a da nisu vojnici partija koje ga podrzavaju, evo glava.

...A tvoje procjene su da ko ne glasa SDP ILI MILA,a pravoslavac je ,automatski je i Srbin?? ... volio bih da mi objasniš ako je drugačije,kako Srba ima 40%? ... Zašto pripadnici islamske vjeroispovijesti ,osjećali se kao Bošnjaci ili Muslimani nije ni bitno,ne glasaju Kalača?? Nego pljuju Bojanića i 90% opozicije,jer su kivni nekom u DF,a toboš su protiv Mila,kojem na kraju u velikoj mjeri daju glasove.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ja odje vidim provokacije samo s jedne strane
    Gradjanska drzava a jedna nacionalna manjina sikce non stop na Albance, Bosnjake, muslimane, Hrvate, a ne kapiraju da ovo nije vise vrijeme Slobodana Milosevica i da se ne gleda vjera i nacija. Makar ne bi trebalo ako mislimo naprijed da idemo

A ono bi trebalo, samo sto se toga niko ne pridrzava. Malo je licemjerno prozivati jednu stranu za nacionalizam, dok se sa druge strane u predsjednicke trke ukljcuju imami islamske zajednice.
    Ovo dodje kao anketa u americi dje je na pitanje da li je rasizasm reci “mrzim sve bijelce” 86% odgovorilo da nije.
    Nisi ti nista bolji od ljudi koje ovuda prozivas, samo sto se suptilno pozivas na poslednji rat, pa ti svi cute da ga ne prozovu sovinistom ovdje(sto mi tako olako radimo)
    Da ti preduprijesim sva moguca prozivanja sad.
    Isto tako smatram da izralelu nije opravdanje genocid iz WWII za sve ono kako se danas ponasaju

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Muslimani su mnogo mocni. Dps kao neko kome je bitno samo biti na vlasti ce trpjeti sve sto Muhovic kaze, ne smiju mu ''A'' reci, mogu da rade sta oce.

Isto tako pljevaljski imam dzamije Kadrisbasic redovno proziva kako su pravoslavni potomci aga i begova ali mu pljevaljski dps ciji je clan i dje ima sijaset pravoslavnih nista ne smije reci.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,738
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Zato moram biti iskren i ovom prilikom pozdravljam Bojanićev potez da ne vodi pripejd, tablet, bot i ostale barajktare sa sobom na koje smo navikli.
    Koliko ja vidim, zastava je pregršt, samo nijedne naše, tako da je tu bilo i pripejd i tablet i bot barjaktara ali bez državne zastave. Zbog toga što im je bilo mrsko ili ne, nebitno je, ono što je bitno je da ukoliko je mislio da privuče Crnogorce da glasaju (prave ili na baterije, kakve god), ova konvencija je jedna velika autogolčina.
    Ajde i sve to, ali da na bini dok zbori i obećava što i kako će da promijeni, da NEMA zastave države čiji pre$ednik pretenduje da postane, o čemu dalje da se priča?

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Milu je svejedno ko je musliman, albanac, dzedaj...ko god ljubi mu skute dobrodosao je u klub. Clanovi kluba dobijaju beneficije i zive bolje.

Page 111 of 163 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)