Danas na parkingu preko puta NLB-a obijeno auto, prostor kasarne Moraca.
Gledaj mu svaku sliku.
Osisan i obrijan Pikac
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Danas na parkingu preko puta NLB-a obijeno auto, prostor kasarne Moraca.
Jebe je za srecu
jok za stecu su bili podostrog
Prema tome, šta da ti kažem?
od nje naucio zanat
nseri
+1 za tejzer
Bizbiju da se naruci
![]()
E svaka vam čast kad u tom momentu razmišljate oće li vas ***** tužiti ili ne, izlomio bi ga svoga pa makar mi to zadnje bilo. A i ne bi ga izmaltretirao, no bi teške traume posle imao, da mu na pamet palo ne bi da me prijavi.
svi opasni a niko nikad nijednoga izbio nije... jedino je moj keramicar dvojicu nozem izboo
E zato ja znam par slučajeva đe su odirani od batina i đe im na pamet nije palo da prijavljuju. A znam i za slučaj đe je jedan prijavio pa su ga iz policije poslali doma uz šklepu, čuš "najeba bi veli da ga prstom taknem", ka' da smo u sred Brisela, ne avetajte.
evo ti ga moj keramicar....mislim, pozlatio mu se taj noz
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Dobro Guro, keramičar mora da ti radi u Planu ili kod Taja u Zagorič kad nema posla.![]()
jeli sad taj u tvorza?
cuj nisam za noz i stoljpi ali da ga razneses od batina uvijek
i za to ces platit kaznu ako te bude prijavio i poyyy
samo moras bit siguran da ne pravi vise sranja
zadnji pasus je top
Pa uzeli su mu u obzir sigurno da ih je više bilo i da je mora potegnut' nešto. Imamo slučaj od prije par godina đe su onome mrčeniku u Zetu neđe, 4-5 momaka krenula da provale u kuću ikako su znali da je on unutra, čoek je puškom pucao nasumice kroz vrata ne bi li ih poćera i jednom od njih prođe metak kroz sljepoočnicu i oslijepi ga na to oko.
Dana leža' nije.
Mene drug inspektor nauci da ga samo izvedem sa svoje imovine i onda da drvim do mile volje
fino te je naucio. jer na tvoje kad je mogao bi da se branis da je provalink itd, na kucnom pragu, a ovako na ulicu aj se ti objasnit sto bijes narod po gradu...
f6
nije bitno ko prvi pocne da bije nego ko prvi prijavi
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad nije na moje mogu da kazem da nisam ja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks