Ovaj mi PDF na naftalin vonja![]()
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Anketa je zatvorena, postovi spama obrisani, nova tema zatvorena a sad kreću infrakcije za ovoliko vrijeđanje i spam pa vi samo naprijed! Be my guests!
Sad ću vas zamoliti da se vratite temi PREDSJEDNIČKI IZBORI svaki spam, vrijeđanje, pominjanje botova i ankete će biti kažnjeni banom na 7 dana!
ovdje ne želim raspravu o mojim odlukama imate temu o tome pa izvolite! Na ovoj temi, kritika administracije je 1 poen infrakcije! Da li je jasno, da ne bude posle nekakvoga izmišljenoga čuđenja?Hvala na razumijevanju
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ovaj mi PDF na naftalin vonja![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Po meni izbori su kao kada odes Pod Volat dobijes meni ( izborne kandidate) a ti ipak izaberes najbolje(cevape (DPS)).
Ne isplati se glasat za druge stranke vise sem za DPS, nazalost svi oce da prigrabe fotelju i trenutno nemamo nikoga ko bi mogao da zamjeni DPS. Svi hoce neke promjene a svaka stranka ima svog kandidata? Gde je tu logika? Ja bih predlozio sada kad Milo pobjedi da ga predlozimo za dozivotnog predsjednika i udario sankcije opoziciji.
Pa kaze, nece vise DF izjavama kanalit Bojanica
https://m.cdm.me/izbori-2018/predsje...ao-********ma/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uziva veli ugled ne samo u medjunarodnoj zajednici nego i u velikim drzavama,slusam Zoricu Kovacevic sta prica o Milu,pakao!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Evo sexy, vidji moze li sad
https://m.cdm.me/izbori-2018/predsje...ao-********ma/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne moze, zato sto CDM ima zabranu vulgarnih rijeci i kao takve preimenuje ih u zvezdice, zato i daje neispravan link kojeg nije moguce ucitati.
Hvala Lepo
Albanska alternativa AA predvodjena Nik Đeljošajem je dala podršku Đukanoviću na predstojećim izborima.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da dodam i Albansku Alternativu (AA):
Mladen Bojanić - DF, Demokrate, URA, SNP, UCG
Draginja Vuksanović - SDP, Demos
Milo Đukanović - DPS, BS, SD, HGI, DP, DUA, AA
Hazbija Kalač - SPiP, BDZ,
Vasilije Miličković - Alternativa,
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Milo and Muslimani dominiraju. Necemo ih nikad skinuti sa vlasti, vladace koliko i Turci. Plus sto imaju odlican natalitet, u Rozajama se udvostrucilo stanovnistvo u poslednjih 20 godina. Svuda biljeze rast, Ulcinj, Bar, Gusinje....dok se mi smanjujemo.
Osjecam SinisuM u zraku
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Nista naravno, samo sam prekopirao naslov od jutros sa portala... jer wulfy pravi evidenciju ko je koga podrzao.... ne razumijem na sta mislis?![]()
Ako mislis da nije cudno sto je AA podrzala Djukanovica iako je Djelosaj opoziciono nastrojen, slazem se, naravno da to nije nista cudno, sve manjine su uz Mila, jer sa druge strane sigurno da nece podrzati kandidata DF-a, Demokrata, i SNP-a....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ako su problem DF i SNP, zasto onda manjine ne podrze Draginju Vuksanovic i SDP? Ili Hazbiju Kalaca? Ali ne, manjine podrzavaju Mila Djukanovica i DPS.
Ja cu ti reci zasto. Zato jer ih je sve korumpirao, jednog po jednog. Nekoga za burek, nekoga za posao, nekome cash, nekome ukradeno auto, nekome ucrtavanje kuce, nekome, nekome namjesti privatni posao .... to je razlog zasto Muslimani podrzavaju DPS.
Ima li ko da meni ucrta kucu, pa to sto sam korumpiran za to mi je lako?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
manjine imaju privilegije kao recimo hgi,i ako nisu sa Milom nema vise da se zivi ko bubrezi u loju.....
Nama se svaki izbori svode na to ko će više glasova uzet od manjina a to znači ko će im više resora dat u vladi !!! Računam da im ponuda DPS-a više odgovara a to ko će bit dvorska luda ili predsjednik nije toliko bitno ako će bit protočni bojler zakona koje donosi vlada pa stoga sigurno manjinama M.Dj. više odgovara![]()
deuscroix
Za slučaj da se nemoguće desi pa neko od opozicije pobijedi, kakvo medijsko bombardovanje da očekujemo sa mijesanjem u izborni proces od strane Rusije?
znao sam da bez rusa i srba nijedna stranica ne moze zavrsit,lelele
vidis da ta solucija nije losa,nije ni nemoguca,onda bi po tom scenariju,muski dio clanstva DPS,morao da skida lignju,po kratkom postupku.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks