Cirilica is not dead! Dodjavola mali djavole, sto da cinimo ljudi?! Oce li mi neko reci kako izgleda to kad ti se promijeni vlast u drzavu?
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Cirilica is not dead! Dodjavola mali djavole, sto da cinimo ljudi?! Oce li mi neko reci kako izgleda to kad ti se promijeni vlast u drzavu?
Uvijek sam govorio da bismo najsrećnija zemlja na svijetu bili kad bi u vođenje države uložili onoliko truda koliko ulažu u predizborne aktivnosti. Kako pobijede, tako muda na led stave. I jajnike, da budem rodno senzitivan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam što se cimate oko forumskog poll-a. Ovako je i će biti i na ove prave izbore. Jedina šansa je lavinska pobjeda ili kako li se prevodi "landslide victory". Ja se iz godine u godinu nadam da će se desit' momenat kada ne mogu oni štelovat' koliko mi možemo glasat'. Dovoljan mi je taj inat da me natjera da izađem na svake izbore, pa i onih godina kad je ponuda bila očajna. Sad je srećom malo drugačije, valjda Crna Gora konačno ne dozvoli da joj najkorumpiraniji evropski političar, dušmanin svojeg i komšijskih naroda, bude predsjednik.
Edit: Ne šteluju moderatori, nego glasaju isti oni koji ostavljaju po 812 komentara na svaku moguću vijest. Mašinerija je to sa kojom, vjerujem, moderatori nemaju nikakve veze. I milije mi je ovako, veći uzorak - tačnije predviđanje.
Last edited by LostInHollywood; 25-03-18 at 19:57.
Ako Putin ne fixa Bojanica za pre$ednika ka sto je Trampa...znacemo napokon da je i Putko Milov covjek.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Forumas Laki skupio 60000 potpisa, licno se uvjerio da su svi ispravni po ps, pa ovdje anketu organizovao. Sta je problem? Nemoj da vam sad 60000 glasova na anketi staviCovjek radi za nase bolje sjutra a vi ni hvala ne umijete reci
![]()
DIK potvrdio kandidaturu Mila Đukanovića.
Do sada je DIK potvrdio kandidature Hazbije Kalača, Vasilija Miličkovića, Marka Milačića, Draginje Vuksanović i Dobrila Dedeića.
Predata je još jedna kandidatura, a u ponoć ističe rok za predaju. Do 28.3. treba da se okonča potvrda svih kandidatura.
Last edited by wulfy; 26-03-18 at 11:42.
Hajdukovic nesrecni odustao. Ne znam sta se covjek cima a ne moze ni potpise zavrsit.
Ne shvataj život previše ozbiljno i tako se iz njega niko živ nije izvukao.
DUA podržala Mila Đukanovića. Time je iz Mila stao DPS, SD, BS i DUA.
I HGI od sinoć ako se bavimo tehnikalijama
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Znači za sada imamo tehničku podršku:
Mladen Bojanić - DF, Demokrate, URA, SNP, UCG
Draginja Vuksanović - SDP, Demos
Milo Đukanović - DPS, BS, SD, HGI, DP, DUA
Hazbija Kalač - SPiP, BDZ,
Vasilije Miličković - Alternativa,
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Last edited by wulfy; 26-03-18 at 14:10.
Slogan sa kojim se kreće u kampanju:
Milo Đukanović – za stabilnost i napredak Crne Gore
Stabilnost i napredak? Kao i do sada?
Ostali slogani su:
Mladen Bojanić - Da, možemo zajedno
Marko Milačić - Hrabro
Draginja Vuksanović - predsjednica za promjene
Ostale još nisam vidio
Predsjednica za promjene? Zvuči kao neki resor koji dps može da otvori da uhljebi nekog. Ministarstvo za bratstvo i jedinstvo. I da nije ovaj dps-ov malo preopširan?
E bas sam se pitao sta ce i mogu rec da su pametno odabrali. Nije glupa DPS masina. Nema agresivnog exponiranja dok se kampanja ne zahukta. A svaki slogan tipa "samo on, on nam treba, takav nam treba, sa Milom u Evropu, Svi uz Mila..." bi bil totalni promasaj i prst u oko gradjanima koji ipak pamte nesto od ove 3 decenije. Ne kazem da i ovo nije sprdnja sa narodom, coce oni ce nam stabilnost i napredak donijet, a ojadise nas za vijek vijekova.. ali im je za ovaj momenat bolja neka ovako dosadna poruka, nego nesto sto licno njega velica.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne umijem da kažem je li dobra ideja ili ne, ali Milo nikad za nikad u kampanju izašao nije što nije bio agresivan. I ko pamti tri decenije zalud bi bilo da im je slogan Ti ćeš, Ime Prezime konkretnog glasača, dobijat iljadu eura dnevno do kraja života. Ako dosad nisu izgradili stav prema Milu, čisto sumnjam da će ga izgradit na osnovu slogana.
Svjestan je mogucnosti da se u narodu desi neko zasicenje njegovim likom i djelom. Detalji mogu da isprovociraju glasaca. Jasno je meni da hard core milovce on moze mamit cim hoce, ali ima poprilican broj onih koji su "ni tamo, ni tamo". Zbog takvih je ovakav slogan.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobar slogan mora biti glup.
DIK potvrdio kandidaturu Mladena Bojanića.
Time ima sedam zvaničnih kandidata. Sumnjam da će još neko do ponoći predati kandidaturu.
nego ima li ko komentar na snimak dje Medojevic koji je pustio Dzakovic dje ovaj poziva da se pritisnu diroktori koji oni kontrolisu da se glasa za Bojanica. jel to Demokratija koju nudi opozicija koja je drugacija od DPSove
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Snimak nisam gledao. Ali si rečenicu mogao da formulišeš ovako: "Je li to demokratija koju nudi DF koja je drugačija od dps-ove"
Jer zaista ne znam kakve veze ima Medojević sa demokratama, ura-om ili sdp-om
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks