Meni je ova vasa prica nenormalna, bas nenormalna.
Ja nisam rekao da pravdam to divljanje po gradu. Ali tu je kriva policija i organizacija meca od strane Cedevite. Zna se kako se sprovode igraci na gostovanjima, ako dolaze organizovano. Neko napisa ''djeca...drze noge na stolice...pljuju..psuju''![]()
3 godine sam zivio u Beogradu, od 19. do 22godine. Propustio sam mozda 5 gostovanja Zvezde u te tri godine. Ko me poznaje privatno zna koliko sam stalozen, lagan, smiren..itd.. Ali te tri godine kad god bih isao sa grupom radio sam sto i oni. Jednostavno to prihvatis ili ne ides sa grupom. Druzio sam se sa momcima koji su bili sa mnom na faksu tada. Zavolio sve to, zavolio Zvezdu. Sa tim momcima i dan danas se vidim. Hranio sam se vise kod njih, nisam morao kiflu kupiti dok sam bio tamo.
Ako zelis mirno poci i gledati mec onda ne ides sa grupom i ne nosis obelezja kluba.
Pricati za ''ultrase'' kako su nekulturni, divljaci, budale, nenormalni...pa to veze sa mozgom nema.
Ne pricam da to treba da se pohvali, samo ne treba se cuditi i treba to razumjeti.

Reply With Quote

Bookmarks