Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Ako je mišljenje nemoguće izraziti bez psovki, omalovažavanja, etiketiranja, nipodaštavanja i svega ostalog što ne spada u civilizovanu raspravu.. onda sigurno da će u svakom normalnom društvu biti opomena..
Ovako kako si nastupio, čovjek bi rekao kako ti se ne da progovoriti samo zato što si opozicija.. zbilja smiješno.
Hahaha plus Andrija Mandic = 4 jahaca apokalipse
Nego, totalno su besmislene ove price "a vidji ovoga podrzava ovaj, a vidji ove podrzavaju oni.." Sta bi reka, mrcio se, da te za ista u zivotu zdusno podrzavaju Vujke i Brajke? Bogome bi se dobro zapita kakvu sam stetu nacinio, cim me oni podrzavaju. A jos zatvorske jedinice.. zamisli tu tradiciju da ti je partija uvijek ubjedljivo najpopularnija medju robijasima-glasacima? Auf, brate..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
To je jednostavna logika djechko,jednostavno skroz,ko donosi amnestije tj. pomilovanja...uh tezinjate bzvz.
...
Onaj ko je siroke ruke prema robijasima? Sigurno nece glasati nekog u koga nemaju vjere da je naklonjen kriminalcima, zar ne?![]()
Nego,
Milačić veli da se neće povući iz trke za predsjednika..
Bez DF-a nema smjene rezima, pomirite se sa tom cinjenicom da ti ljudi imaju 20% glasova i da to ne moze tek tako da se prekrizi.
Cekaj, samo "izuzeci" u opoziciji nisu naklonjeni kriminalu? Jel dobro shvatih? Aleksa, Dritan, Bojanic, Lekic, Danilovic.. sve naklonjeno kriminalu? Velis: "Eto dje su, kome se sudi, zasto.." Pa, u pravu si. Svi smo vec konstatovali koliki je cirkus cijela ta stvar oko "drzavnog udara". A ako ti je Pipunovo gurkanje ramenima "kriminal" i to pokusavas da stavis u ravan sa DPS-ovim spregama sa kriminalcima i robijasima (koji umiju na izborima da prepoznaju sebi slicne), onda ce ti trebati dosta mentalne gimnastike i umjetnicke slobode da to i argumentujes odje.![]()
Nemam namjeru da tebi crtam,je li ko od nabrojanih zaslužio da pred nama i bijelim svijetom bude prezidente?Logichno da nije,niti bi im stajalo,opusti se,nije smak svijeta![]()
Treba bit' pojava,harizma je chudo![]()
...
Petros Statis i ekipa sa cdm-a primjer objektivosti.
Bojanic izbacio program
http://mladenbojanic.me/program
Last edited by zvoncica; 23-03-18 at 22:10. Reason: brisanje laži i spamovanja!
Dobro, mozete da prestanete sa mudrovanjem sad, jer uopste nije tako kao sto pricas. Ja sam, recimo, dobio infrakciju jer sam "uvrijedio" Ganda. Neko je likovao i sladio se time sto je krenula cistka opozicionih forumasa, pa je napisao: "Ugrozeno srpstvo vaskoliko!", tako nekako.. A ja mu odgovorio: "Jes, Gando je srbenda velika". Naravno, rijec je o sarkazmu, jer svi znamo da Gando nije, niti ce ikad biti ikakva srbenda, ali ni sarkazam vise nije dozvoljen. I tako se lijepe infrakcije za svakakve gluposti, kako bi se brzih dana "procistio" ovaj forum od neistomisljenika. Previse je ocigledno, ma sta vi pricali o kulturi dijaloga, jer su dupli arsini preocigledni.
http://www.vijesti.me/vijesti/ura-in...anovica-981149
Da se ne bi cekali glasovi iz Roza'a, da se na vrijeme mobilisu patriote i prebroje "izdajnici"Kakav horor..
Evo malo citah zadnjih par strana i vidim sto ce DPS-ovska prica bit ove izbore - nemojte njega, njega podrzava Mandic ahahahahah, kao pink minut dva vijesti da slusam.
Prosto ne mogu da vjerujem da postoji takav mentalni sklop, kod koga prolazi takva prica - oni su mi u rangu onih sto ljube Milove slike na promocije.
A vala smo zasluzili sve sto nam se desava, no nas trebaju i jace gazit, nije ovo dovoljno, narod je i dalje prezadovoljan moze se tu jos uzet dosta.
I što javlja lider Crne Gore, od koga je danas branimo?![]()
Predsjednik nikoga ne može da pomiluje bez saglasnosti Minitsarstva pravde. Ruka ruku mije.
Postoji gomila vrlo kulturnih sinonima za svaku od tih riječi. Da li je problem sama riječ ili značenje?
Nije ti ovo skupština pa da se dozvoli pisanje raznim bitangama i onima koje su nazvali bitangama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam nekad pomalo piskarao na ovoj temi i grom me ubio ako znam zasto sam dva puta banovan. Jedino sto znam da me je neki forumas El Re maksimalno izvrijedjao i kako je on nastavio a ja bio banovan samo sam zakljucio da sam valjda covjeku izazvao neke boli u argumentovanoj raspravi koju je administracija cijenila kao tezak prekrsaj a njegove uvrede slobodom govora. Zato i nisam pisao par godina nego tek prosle godine se reaktivirah slucajno ali ne na ovim temama jer zamisli da covjek ulozi neki trud i napise ozbiljan osvrt na aktuelna desavanja i admin ti to iz nekih svojih razloga, a koji veze nemaju sa pravilnikom, obrise dok ovi koji non stop prezvakavaju jednu te istu pricu bez problema nastavljaju.
Dakle, admin treba da javno da obrazlozenje zasto se nekom daje upozorenje i tek ukoliko dodje do ponavljanja uslijedi banovanje kao i zasto necije izrazavanje smatra uvredljivim a druga koja su po meni uvredljivija ne. Mislim, ima tu jos mnogo stvari koje nisu teske a koje bi znatno unaprijedile forum a ovaj pdf ucinile citljivim i posjecenijim ali cini se da administraciji to i nije zelja jer od ovoga pdf u konacnom mogu samo dobiti glavobolju.
Glas za Mila je pretpostavljam glas onih koji su zadovoljni postojecim stanjem a koliko god meni bilo nevjerovatno taj broj se medju glasacima na ovim izborima krece oko 50% po svim prognozama i anketama te uporednim podacima sa prethodnih izbora.
Sad ocekivati od moderatora ovog foruma koji su dio kompanije Petrosa Statisa i Borisa Darmanovica da budu nezadovoljni i kriticki raspolozeni prema stvarnosti u CG a plus da nepristrasno ocjenjuju svacije pisanje ovdje nije realno.
Jasno je da ce se na Bojanica krenuti svim raspolozivim sredstvima (Beba Popovic ce napraviti agendu pljuvanja) i to su dozivljavali i politicari iz SDP-a kojima se mora priznati da su na suverenistickim pozicijama bili od osnivanja pa ih to nije spasilo prozivki iz vlasti da su sluge cetnika i asistenti u unistavanju Crne Gore.
Ovaj forum je u vlasnistvu vlasti i eto moze se pricati onoliko i onako kako moderatori vide da moze,tako je to na svakom forumu.
Drugoga nema pa to je sto je.
Mala digresija-sjedoh danas sa prijateljem u 28 godina svoga zivota salimo se on ne zna za nikoga sem za Mila od rodjenja jbt.
Ja mislim da to nije normalno i nije dobro,drugi misle da je to super.
Vidjecemo na izborima kojih ima vise.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks