View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 94 of 163 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja ne vidju da Milu, niti cijelom DPS-u, ista smeta sto ih glasaju Srbi koji bi sto puta prije prodali ovu drzavu nego SPC i istog tog Amfilohija.
    Tačno.

Žalosno je društvo gdje se vjerski poglavari neposredno ili posredno uključuju u politički život i kampanje. Ovo ne mislim samo na CG već na Balkan. Za mene je to poražavajuća činjenica.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Zamisli da ti kandidata bira i podržava vojvoda Mandić i Amfilohije... neko sa strane bi mislio da su izbori za Republiku Srpsku..
    Kad bi išli tom logikom onda bi ispalo da nam vlast odredjuju Bošnjaci ... neko sa strane bi mislio da su izbori za Bosnu ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Kad bi išli tom logikom onda bi ispalo da nam vlast odredjuju Bošnjaci ... neko sa strane bi mislio da su izbori za Bosnu ...
    Djelimično tačno. Da Bošnjaci imaju 20 i više mandata onda bi logika bila zaokružena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Kada vidim Dnevne novine, sjetim se Minut Dva na Pinku Ko to može da čita, a kamoli citira.

Kaže juče Draginja, vrijeme je za nove ljude hahah. A Draginja koje nove, one što su sa DPS-om godinama gazili CG?
    Svaka cast, xaxaxa amfilohije vladar iz sjenke, Rotsildi + Rokfelerovi+ Amfilohije=Trilateralna grupa LOL. Odgovorio bih ti ko to moze da i cita i citira, nego znas vec, pucaju banovi na sve strane (tacnije na samo jednu stranu)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by technus resurrection View Post
    Svaka cast, xaxaxa amfilohije vladar iz sjenke, Rotsildi + Rokfelerovi+ Amfilohije=Trilateralna grupa LOL. Odgovorio bih ti ko to moze da i cita i citira, nego znas vec, pucaju banovi na sve strane (tacnije na samo jednu stranu)
    Ako je mišljenje nemoguće izraziti bez psovki, omalovažavanja, etiketiranja, nipodaštavanja i svega ostalog što ne spada u civilizovanu raspravu.. onda sigurno da će u svakom normalnom društvu biti opomena..
    Ovako kako si nastupio, čovjek bi rekao kako ti se ne da progovoriti samo zato što si opozicija.. zbilja smiješno.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by technus resurrection View Post
    Rotsildi + Rokfelerovi+ Amfilohije=Trilateralna grupa LOL.
    Hahaha plus Andrija Mandic = 4 jahaca apokalipse

Nego, totalno su besmislene ove price "a vidji ovoga podrzava ovaj, a vidji ove podrzavaju oni.." Sta bi reka, mrcio se, da te za ista u zivotu zdusno podrzavaju Vujke i Brajke? Bogome bi se dobro zapita kakvu sam stetu nacinio, cim me oni podrzavaju. A jos zatvorske jedinice.. zamisli tu tradiciju da ti je partija uvijek ubjedljivo najpopularnija medju robijasima-glasacima? Auf, brate..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Djelimično tačno. Da Bošnjaci imaju 20 i više mandata onda bi logika bila zaokružena
    Ako bi precizno označili mandate koje ima Nova i vojvoda Mandić od kristala onda je to 9 od 39 opozicionih mandata a kad bi precizno podijelili opozicione mandate i njihovu podršku kandidatima onda Bojanić ima podršku 35,Vuksanović 4 ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    8,803
    Thanks Thanks Received 
    3,917
    Thanked in
    2,339 Posts

To je jednostavna logika djechko,jednostavno skroz,ko donosi amnestije tj. pomilovanja...uh tezinjate bzvz.
    ...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Onaj ko je siroke ruke prema robijasima? Sigurno nece glasati nekog u koga nemaju vjere da je naklonjen kriminalcima, zar ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nego,

Milačić veli da se neće povući iz trke za predsjednika..

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Bez DF-a nema smjene rezima, pomirite se sa tom cinjenicom da ti ljudi imaju 20% glasova i da to ne moze tek tako da se prekrizi.

Thanks Thanks Given 
    8,803
    Thanks Thanks Received 
    3,917
    Thanked in
    2,339 Posts

Onaj ko je siroke ruke prema robijasima? Sigurno nece glasati nekog u koga nemaju vjere da je naklonjen kriminalcima, zar ne?
    Da,logichno,ali ne vidim da neko iz opozicije nije naklonjen kriminalu,chast izuzecima,eto dje su,kome se sudi,zashto...
    ...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Cekaj, samo "izuzeci" u opoziciji nisu naklonjeni kriminalu? Jel dobro shvatih? Aleksa, Dritan, Bojanic, Lekic, Danilovic.. sve naklonjeno kriminalu? Velis: "Eto dje su, kome se sudi, zasto.." Pa, u pravu si. Svi smo vec konstatovali koliki je cirkus cijela ta stvar oko "drzavnog udara". A ako ti je Pipunovo gurkanje ramenima "kriminal" i to pokusavas da stavis u ravan sa DPS-ovim spregama sa kriminalcima i robijasima (koji umiju na izborima da prepoznaju sebi slicne), onda ce ti trebati dosta mentalne gimnastike i umjetnicke slobode da to i argumentujes odje.

Thanks Thanks Given 
    8,803
    Thanks Thanks Received 
    3,917
    Thanked in
    2,339 Posts

Nemam namjeru da tebi crtam,je li ko od nabrojanih zaslužio da pred nama i bijelim svijetom bude prezidente?Logichno da nije,niti bi im stajalo,opusti se,nije smak svijeta
    Treba bit' pojava,harizma je chudo
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Pa isti ljudi stoje iza dnevnih novina i ovog foruma
    Petros Statis i ekipa sa cdm-a primjer objektivosti.

Bojanic izbacio program

http://mladenbojanic.me/program
    Last edited by zvoncica; 23-03-18 at 22:10. Reason: brisanje laži i spamovanja!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Nemam namjeru da tebi crtam,je li ko od nabrojanih zaslužio da pred nama i bijelim svijetom bude prezidente?Logichno da nije,niti bi im stajalo,opusti se,nije smak svijeta
    Treba bit' pojava,harizma je chudo
    Ti se to sad elegantno prebaci sa kriminala na harizmu. Mada, kod naseg naroda to ide ruku pod ruku.. nema sjajne harizme bez kriminala, zar ne?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ko god može izraziti svoje mišljenje bez ovih riječi je uvjek dobro došao. Kome ovaj način komunkacije nedostaje, ima ulicu.
    Dobro, mozete da prestanete sa mudrovanjem sad, jer uopste nije tako kao sto pricas. Ja sam, recimo, dobio infrakciju jer sam "uvrijedio" Ganda. Neko je likovao i sladio se time sto je krenula cistka opozicionih forumasa, pa je napisao: "Ugrozeno srpstvo vaskoliko!", tako nekako.. A ja mu odgovorio: "Jes, Gando je srbenda velika". Naravno, rijec je o sarkazmu, jer svi znamo da Gando nije, niti ce ikad biti ikakva srbenda, ali ni sarkazam vise nije dozvoljen. I tako se lijepe infrakcije za svakakve gluposti, kako bi se brzih dana "procistio" ovaj forum od neistomisljenika. Previse je ocigledno, ma sta vi pricali o kulturi dijaloga, jer su dupli arsini preocigledni.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/ura-in...anovica-981149

Da se ne bi cekali glasovi iz Roza'a, da se na vrijeme mobilisu patriote i prebroje "izdajnici" Kakav horor..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Evo malo citah zadnjih par strana i vidim sto ce DPS-ovska prica bit ove izbore - nemojte njega, njega podrzava Mandic ahahahahah, kao pink minut dva vijesti da slusam.
    Prosto ne mogu da vjerujem da postoji takav mentalni sklop, kod koga prolazi takva prica - oni su mi u rangu onih sto ljube Milove slike na promocije.

A vala smo zasluzili sve sto nam se desava, no nas trebaju i jace gazit, nije ovo dovoljno, narod je i dalje prezadovoljan moze se tu jos uzet dosta.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    36 Posts

I što javlja lider Crne Gore, od koga je danas branimo?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    To je jednostavna logika djechko,jednostavno skroz,ko donosi amnestije tj. pomilovanja...uh tezinjate bzvz.
    Predsjednik nikoga ne može da pomiluje bez saglasnosti Minitsarstva pravde. Ruka ruku mije.

Ova dva dana počinusmo od riječi: splačina, ološ, lopovčina, kreten, budala, bot, sendvičar... Ko god može izraziti svoje mišljenje bez ovih riječi je uvjek dobro došao. Kome ovaj način komunkacije nedostaje, ima ulicu.
    Postoji gomila vrlo kulturnih sinonima za svaku od tih riječi. Da li je problem sama riječ ili značenje?

Quote Originally Posted by MA-TUZ View Post
    Ali koliki su tu dvostruki arsini.
    Kandidat DPS je covjek koji je nazvao Crnogorca i pripadnika albanske manjine BITANGOM u sred skupstine (to je naravno izazvalo bijes kod nas Albanaca)
    Nije ti ovo skupština pa da se dozvoli pisanje raznim bitangama i onima koje su nazvali bitangama.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ja sam nekad pomalo piskarao na ovoj temi i grom me ubio ako znam zasto sam dva puta banovan. Jedino sto znam da me je neki forumas El Re maksimalno izvrijedjao i kako je on nastavio a ja bio banovan samo sam zakljucio da sam valjda covjeku izazvao neke boli u argumentovanoj raspravi koju je administracija cijenila kao tezak prekrsaj a njegove uvrede slobodom govora. Zato i nisam pisao par godina nego tek prosle godine se reaktivirah slucajno ali ne na ovim temama jer zamisli da covjek ulozi neki trud i napise ozbiljan osvrt na aktuelna desavanja i admin ti to iz nekih svojih razloga, a koji veze nemaju sa pravilnikom, obrise dok ovi koji non stop prezvakavaju jednu te istu pricu bez problema nastavljaju.

Dakle, admin treba da javno da obrazlozenje zasto se nekom daje upozorenje i tek ukoliko dodje do ponavljanja uslijedi banovanje kao i zasto necije izrazavanje smatra uvredljivim a druga koja su po meni uvredljivija ne. Mislim, ima tu jos mnogo stvari koje nisu teske a koje bi znatno unaprijedile forum a ovaj pdf ucinile citljivim i posjecenijim ali cini se da administraciji to i nije zelja jer od ovoga pdf u konacnom mogu samo dobiti glavobolju.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Glas za Mila je pretpostavljam glas onih koji su zadovoljni postojecim stanjem a koliko god meni bilo nevjerovatno taj broj se medju glasacima na ovim izborima krece oko 50% po svim prognozama i anketama te uporednim podacima sa prethodnih izbora.
    Sad ocekivati od moderatora ovog foruma koji su dio kompanije Petrosa Statisa i Borisa Darmanovica da budu nezadovoljni i kriticki raspolozeni prema stvarnosti u CG a plus da nepristrasno ocjenjuju svacije pisanje ovdje nije realno.
    Jasno je da ce se na Bojanica krenuti svim raspolozivim sredstvima (Beba Popovic ce napraviti agendu pljuvanja) i to su dozivljavali i politicari iz SDP-a kojima se mora priznati da su na suverenistickim pozicijama bili od osnivanja pa ih to nije spasilo prozivki iz vlasti da su sluge cetnika i asistenti u unistavanju Crne Gore.
    Ovaj forum je u vlasnistvu vlasti i eto moze se pricati onoliko i onako kako moderatori vide da moze,tako je to na svakom forumu.
    Drugoga nema pa to je sto je.
    Mala digresija-sjedoh danas sa prijateljem u 28 godina svoga zivota salimo se on ne zna za nikoga sem za Mila od rodjenja jbt.
    Ja mislim da to nije normalno i nije dobro,drugi misle da je to super.
    Vidjecemo na izborima kojih ima vise.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nego, totalno su besmislene ove price "a vidji ovoga podrzava ovaj, a vidji ove podrzavaju oni.."
    Ali su zato smislene "ona se kreše sa tim i tim" pa je zbog toga nepogodna da bude predsjednik
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ali su zato smislene "ona se kreše sa tim i tim" pa je zbog toga nepogodna da bude predsjednik
    Podržavanje iz političkih razloga, i spavanje u isti krevet sa nekim je stvarno isto. U pravu si.

Page 94 of 163 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)