Mislim da to sto on prica veze nema, mala je sansa da ce ti je makedonci proslijediti, ali eto, sve je moguce... Makedonija je tranzitna zemlja za postanske posiljke koliko jesmo li mi![]()
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Svakako kao 'destination' ne bi trebalo da stoji tranzitna zemlja bila to Njemacka ili Makedonija.
I ja se bojim da je on pogrijesio u slanju ali eto.. vidjeces sam.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
4PX Singapore Post OM Pro
Gdje pratiti pakete nakon sto napuste Kinu ?
Ne prikazuju mi se u nasoj posti, sve mi stoji kao da posiljka nije evidentirana a dosta ih je stiglo i skoro vec tu
Nigdje, pracenje je moguce samo u kini, tu postu ja licno izbjegavam u sirokom luku
Zasto ne bi proslijedili Makedonci? Meni su iz Meksika kad je Amer pogresan ME stavio. Drugo je sto su to kinezi pa vec imas 50% sanse da ne dodje inace haha ali ako dodje trebali bi proslijedit.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
rm -rf /
Došlo je vrijeme kad ne treba više ništa naručivati bez tracking broja.
Eo 20 dana čekam nešto da stigne iz Londona poslato običnom poštom bez trackinga, za samo par eura više, poslato Royal poštom sa iste lokacije, paket sam dobio za 4 dana.
Pa nikad i ne treba bez trackinga,sem možda sitnice koja je bash jeftina.
...
I ja je izbjegavam i bolje mi je dati 2$ vise i da mi to stigne za neko normalno vrijeme, nego da cekam i ako docekam
Ovo su bile neke bas banalne sitnice i neke od njih cak nisu ni imale drugi metod shippinga osim sa tom postom ili neka SunYou
U zadnje vrijeme mi je dosta kineza izaslo u susret sto se tice Shippinga, jer ako uzimam vise stvari od jednog prodavca onda biram SG postu ili kako pisu AliExpress Standard Shipping i lagano ga zamolim da mi jos dodatno spusti cijenu shippinga i zaista su je spustali postenih 4-5$ pa cak i vise u zavisnosti od cijene paketa.
Last edited by NoLimit; 20-03-18 at 10:20.
Ma nije bilo opcije bez obična pošta, zato se zeznuh, inače uvjek praktikujem sa tracking brojem.
Ja već duži period bez internacioalnog tracka ne uzimam ništa i onda nešto na brzaka prosli mjesec isklikam i dobijem ovo..
Est.deliv od 24 Apr. do prvog Juna ne nego do Nove godine![]()
81000 Podgorica znaju toliko
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
rm -rf /
Ne budi siguran![]()
Šta ćeš ako Makedonci pošalju paket nazad odakle je došao?
Hello dear friend,
I just checked your parcel with our shipping courier.
They said there are nothing wrong with your address. Please don't worry.
99% positive feedback ,aj da mu vjerujem
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
https://www.aliexpress.com/item/Free...699739438.html
evo dođe jutros. naručen je 14.02. despatched 02.03. i dođe jutros. ili su ga jutros iskopali u gomilipretpostavljam da je sve to kasnilo zbog te kineske nove godine, al čekam od skoro još nešto pa ćemo da vidimo.
uglavnom,nakacih ga na hdmi, povezah ga na net, instalirah kodi sa play-a, @Glenn_Q mi je dao trenutno aktuelni add-on koji strimuje filmove i serije i add-on za prevode(to je ono što mene za početak zanima). prevodi se "vuku" sa svih već poznatih sajtova s tim sto se za opensubtitles.org i titlovi.com mora unijeti username i pass.
fino izbaci listu serija i filmova i samo klikcessad samo zalim sto mi tv nije jos veći
i zvučnike ću neke male jake da nakačim. ima audio i usb ulaz.
@Zedd čim ima da se skine, brzo će ga i ovdje ubaciti![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni ovaj treba da stigne
https://www.aliexpress.com/item/Tani...BoC494QAvD_BwE
Nije lako, ali je jako rođaci.
ovaj tvoj mi se čini bolji
nothing comes from violence and nothing ever could
Xiaomi je Xiaomi...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ovaj moj ima masu onih herca.
Nije lako, ali je jako rođaci.
https://www.geekbuying.com/item/A64-...ox-390510.html
Ovaj sam ja uzeo i zadovoljan sam za sad...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda da kinez ne laže,Ipak pošiljka ide za CG ali preko Makedonije
Piše despatched to overseas (ME(valjda CG),MKSKP(ovo je vjerovatno neka oznaka za rutu preko Makedonije ))
Inače ove podatke ne otvara na 17track,nego samo na cainiao,i tu piše destination country Montenegro.
Evo čitam sad na netu da su Makedoncu iz Skoplja poslali paket preko Podgorice.Isto mu je pisalo kao meni sada,paket je prvo stigao u Podgoricu i odatle poslat za Makedoniju.Meni će ,nadam se, biti obrnuta situacija.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
![]()
Last edited by nikolaroma; 21-03-18 at 00:50.
Je li realno da 10 dana ne znam gdje je posiljka.
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks