Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Napad na službeno lice u vršenjuslužbene dužnosti
Član 376
(1) Ko napadne ili prijeti da će napasti službeno lice u vršenjuslužbene dužnosti,
kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ako je pri izvršenju djela iz stava 1 ovog člana službenomlicu nanesena laka tjelesna povreda ili je prijećeno upotrebomoružja,
učinilac će se kazniti zatvorom od tri mjeseca do pet godina.
(3) Ako je djelo iz st. 1 i 2 ovog člana učinjeno prema sudijiili državnom tužiocu u vezi sa vršenjem njihove sudijske, odnosnotužilačke dužnosti ili službenom licu u vezi sa vršenjem poslovajavne ili nacionalne bezbjednosti,
učinilac će se kazniti zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
(4) Za pokušaj djela iz stava 1 ovog člana kazniće se.
(5) Učinilac djela iz st. 1 do 3 ovog člana koji je bio izazvannezakonitim ili grubim postupanjem službenog lica može seosloboditi od kazne.
Učestvovanje u grupi koja spriječi službeno lice u vršenjuslužbene radnje
Član 377
(1) Ko učestvuje u grupi ljudi koja zajedničkim djelovanjemspriječi službeno lice u vršenju službene radnje ili ga na istinačin prinudi na vršenje službene radnje,
kazniće se za samo učestvovanje zatvorom do dvije godine.
(2) Za pokušaj će se kazniti.
(3) Kolovođa grupe koja izvrši djelo iz stava 1 ovog člana,
kazniće se zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
Pozivanje na otpor
Član 378
(1) Ko druge poziva na otpor ili na neposlušnost prema zakonitimodlukama ili mjerama državnih organa ili prema službenom licu uvršenju službene radnje,
kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ako je usljed djela iz stava 1 ovog člana došlo donesprovođenja ili znatnog otežavanja sprovođenja zakonite odlukeili mjere državnih organa,
učinilac će se kazniti zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
Nepostupanje po naredbi za udaljavanje
Član 379
(1) Ko se ne udalji iz grupe ljudi koju je ovlašćeno službenoili ovlašćeno vojno lice pozvalo da se raziđe u prilikama kad jejavni red ugrožen,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri mjeseca.
(2) Kolovođa grupe koji izvrši djelo iz stava 1 ovog člana,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dvije godine.
Stav 1 clan akoji si naveo kaže "kaznice se zatvorom do tri godine" , a ako je bilo povrede od 3 mjeseca do 5 godina. Znaci on je po clanu 376, stav 1, osudjen potpuno po zakonu. A procitaj sledece clanove. Mogli su da ga terete po svakom clanu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Glupa je rasprava treba li da lezi za ono ili ne. Napad na sluzbeno lice bi bilo samo da ga je cimnuo za rever, a ne ramenom da nasrce. Plus sto bih ja onamo doda i elemente omalovazavanja sluzbenog lica (prekrsaj), jer ono je vidno srozavanje autoriteta policijskog sluzbenika. ALI.. to ne opravdava brutalno selektivnu primjenu zakona. Kod nas se eo 30 godina milioni i milioni narodskih para otimaju i dijele medju grupicom lokalnih mocnika, niko dana celije da vidi.
http://www.vijesti.me/vijesti/ukrao-...po-baru-893799
Dostojanstvo i nasa policija. Eh..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kakav crni službenik ANB-a, mozda jedino neki klošar koga su nahuškali.
https://www.facebook.com/caki.ivanovic
Kakav kralj![]()
Ovdje su prisutne neke nebuloze koje se konstantno provlače.
Prvo, izuzetno je glupa priča o nestranačkom kandidatu. Prvo, Mladen Bojanić je političar. Tačka. To što trenutno nije na funkciji u nekoj partiji ga ne čini nestranačkom ličnošću. Dalje, ne vidim uopšte u čemu je privlačnost takve vrste kandidata, sama po sebi, osim u populističkom smislu.
Druga glupost koja se provlači je kovanica 'dokazani opozicionar' kao referenca. Otprilike ima smisla kao 'parlamentarna diktatura', koja se mogla čuti sa druge strane. Dakle, referenca je to što ste sve izbore do sada izgubili (dokazani gubitnik) i to što ste kategorički (ekstremni) protivnik vlasti, ma šta ona (u)radila? Besmislica.
Što se ovih izbora tiče, kao i na svim do sada, najvjerojatnije ću ostati kući. Ponuda je takva kakva jeste, a od kandidata samo DPS-ov nudi nešto opipljivo i ima lični autoritet, koliko god se sa tim slagali ili neslagali. Ostalima su ponuda i program misaone imenice, a galama ključni adut koji se iznova i iznova eksploatiše - do besmisla.
P.S. Iz ove priče isključujem Hajdukovića i Miličkovića i ostale egzotične kandidate.
In vino veritas
Gospodo kultura dijaloga na ovom podforumu mora postojati! Neću tolerisati vrijedjanje forumaša samo zato što na ovom pdf-u kažu svoje opredijeljenje i mišljenje i podrže ovu ili onu političku partiju! Ovih dana je prilično "naseljen" podforum Budućnost Crne Gore i odmah da vam kažem da se neću libiti da dam ban za najmanje prekršaje! Ovog momenta stupaju na snagu ova strožija pravila i dok ne prođu parlamentarni i predsjednički izbori važiće, makar da nijedan jedini forumap ne ostane na forumu!
Hvala na razumijevanju!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Demokrata a se u opste ne svidja Bojanic, kako kazu iznudjeno rijesenje. Abazovic je njega forsirao
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ista stvar. Cus Bojanic podrzavao svaku akciju DF-a.. No, da ne postavljam sad onaj klip sa njegovim izjavama o potezima DF-a, dovoljno je da se zadrzimo samo na ovom poslednjem slucaju oko planiranih "akcija" DF-a u cilju odbrane Pipuna i sta je Bojanic imao na to da kaze i kako je sredio stvar. Nego, mrznja zaslijepi ljude, pa moraju tako u totalnu krajnost da zaglave, jer im istina nikako ne odgovara.. ka' onaj srecko sto odvali kako je on "oduvijek znao da je Bojanic splacina nevidjenih razmjera". Sve su to maske koje su jednom morale pasti, nista cudno..
Nego.. evo danas, sa sreeecooom, krenuo i zvanicni sajt.
http://mladenbojanic.me/
![]()
Imam osecaj da ce Milo gostovati jedino u zivoj istini![]()
Ima i ona nepomenica emisiju na ruzicasto smece, kako li se vec zove, ne vjerujem ni nju da ce preskocit![]()
Forever young, i want to be forever young
Uh, Sebekova kad mu zavuce nezgodno pitanje, Milo se cese i dje ga ne svrbi![]()
Sve je to u 5 do 12 nažalost. Biće bačena prilika da imamo iskrenog i odgovornog predsjednika. Kao što vidiš, na ovom podforumu ljudi nisu čuli za njega prije kandidature, a ovdje se kao i prati politika. Onda šira javnost blage veze nema ko je čovjek, a nema vremena da ga upozna.
No, bilo kako bilo, mog glasa mi neće biti žao, i svaki put do sad sam mogao mirno da spavam nakon izbora. Za razliku od DPS glasača koji moraju da razmišljaju je li baš njihov glas doveo na funkciju toga i toga koji je nekom đetetu uzeo hleb iz usta.
Ja bih volio da si u pravu, ali mislim da takvi ostanu kući. A pogotovo zbog broja kandidata. Ako se dođe do drugog kruga, to bi već moglo da bude ozbiljnije. Više vremena, dva kandidata, jedan od kojih je otpadak devedesetih, ne može da izbjegne debate (koje nikako ne može dobit'. Ako ne što drugo, bar zato što nema iskustva.), itd. Samo što mislim da drugog kruga neće biti.
Sead je majstor...
Na 5:20 pocinje izglanje prosjecnog DPS biraca.
Ako uzmemo da je u CG 130 000 penzionera kojim Milo daje penziju.
Jos nekih 40 000 Socijalnih slucajeva i 65 000 zaposlenih u javnom sektoru, 8000 cigana, 50 000 ostalih manjina ja se cudim kako opozicija ima preko 20 000 glasova
Evo i jedan sa Hilmom kada se odao... Za covjeka se prica da sam inzosi 3500 glasova u Bijelom Polju... Jedan dio glasa jer mora drugi dio jer placa glas keshom
2:05 pocinje
Last edited by Gandalf_White; 21-03-18 at 13:05.
One Ring to Rule them all...
Nista on tu slagao nije
Svi oni zive bolje koji su govorili, bolje reci klicali tu recenicu za govornicama
Narode (sto bi rekao jedan moj kolega ispuza) tutlaj ga
I Danilović povlači kandidaturu
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Odustaju ovi sto na izborima ne mogu dobiti 8000 glasova, onoliko koliko treba da prikupe za kandidaturu. Ne znam sta cekaju Milickovic i Milacic?A Milacic bi se prije ubio nego da propusti ovu priliku da se izreklamira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks