evo vec neko vrijeme pjesaci ne da ne pokusavaju da se zaustabe pred pjesacki i pogledaju lijevo desno nego izadju na cestu ne pokusavajuci ni da pogledaju ima li koga da nailazi... ono, ja sam stao jednom nogom sad me pokupi slobno ako ti je volja
Ja kako motor prodah poceh majku da bijem, nosim nervozu iz kola.
evo vec neko vrijeme pjesaci ne da ne pokusavaju da se zaustabe pred pjesacki i pogledaju lijevo desno nego izadju na cestu ne pokusavajuci ni da pogledaju ima li koga da nailazi... ono, ja sam stao jednom nogom sad me pokupi slobno ako ti je volja
Last edited by E_K_V; 19-03-18 at 06:33.
Prije par nepar covjek kod amfore gleda ciganina kako prolazi motorom i smije se i krece ulicu da prelazi ne gleda lijevo ima li koga nego i dalje ciganina prati pogledom iskoci mi na ulicu zakocio sam mu na 2cm od noge e kako se okinuo bio i poce da psuje ciganina.
Sad u subotu iskace mi zena ne gleda lijevo desno nego cacka tel morao sam joj zasvirat te se vrati...
A one pjesake kod dalija ne pustam uopste nego samo sviram.
Vecernji dio samo puni tuda i odma se vracu kazu ovaj je veci ludak nego mi.![]()
A koga boli patka sto se napravila guzva, vazno je da su se oni poperili tu da zaustavljaju
Poslato sa HUAWEI P10 uz pomoć Tapatalk
But if you never try, you'll never know..
Je li ovo na drac kumim te kapom?
Kuku kakvi bijednici, nedje cu ih nac' iza kuce u dvoriste da me zaustave.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
E pa...![]()
Opet kruzni LOL
Forever young, i want to be forever young
Necu, necu. Odje taman treba uvest mjesecnu diskusiju o kruznom. Sjedite, odmorite do prvog :-D
Je li ovo znak za pravo i desno ili da mozes u kruzni dje ti volja hahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
danas mi reče jedna đevojka da spoljna služi za prvi i drugi izlaz. skoro polagala u signal.
oće li još neko da se glođe?
nothing comes from violence and nothing ever could
Nedaj boze da imamo imalo komplikovanije kruzne.
Sjednica skupstina bi se odrzala za kruzne i pravila u njemu.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jeste, bas su haos napravili likovi. Ladno jednoga zaustave i od njega se jedva prolazi, kolega zaustavi lika iz suprotne trake, ovaj jos jednog da saceka iza ovog prvog uzas ali bas uzas. Neka sto su ovim potezom blokirali kola nego par ljudi mrcenih ni pjeske ne moze normalno proc...
Sve su prilike da je neko na Milu igrao iz 2 u 1 =D
But if you never try, you'll never know..
ma sever pa stogod
Prema tome, šta da ti kažem?
Najjaca scena sad kod semafora kod americke ambasade. Cekamo na crveno da idemo put sportskog centra a pored nas je traka da se ide put Trgovinske skole i tom trakom se ide slobodno jer za njih ne vazi semafor, a Pasat 6 MK tablice uredno ceka s nama, a ovi iza njega nervozni legli na sIrenu. On se okrece, zbunjeno gleda, siri ruke, nista mu nije jasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 20-03-18 at 12:45.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sto, pa i podgoricani kad dodju u Nk redovno stoje na uslovno zeleno, pa im zasvira po 10 auta iza njih, a oni se okrecu ka izgubljeni, ne znaju sta im se zbiva sa glavom.
U Nk ne postoji uslovno zeleno za pravo, jedino za desno i to samo dje imaju dvije kolovozne trake, tako da ko ima imalo smisla za saobracaj ne moze tu udariti...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks