Ahahahaah, što se ono veli, BUSTED.
Ahahahaah, što se ono veli, BUSTED.
Ahahahahahahahahhaha
Sent from my Le X620 using Tapatalk
diskrecija je kiksao....ostavio komentar ovako javno.....
p.s.
odoh da prospem malo reputacija po selu, ne mogu covjeka da nagradim za ovo...
Last edited by E_K_V; 19-03-18 at 10:20.
Gasi. To je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
e da kasmo kod brisaca i volana, a nismo, jesu li kriminalni u ovom slucaju?
Prema tome, šta da ti kažem?
Koja bezlicnost.
Bljak!
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Jeste li provalili da dotičnoj osobi kad je nešto provalite ili ne pišete u njenu korist, samo lagano ispari sa teme i prebaci se na druge teme?
Ono uđe pogleda, nije mu po volji, gori u sebi i svašta bi napisao, al onda pređe na drugu temu i tamo počne da kaki.
Nije mislio na priču o GSI nego na bizijevog macana diskreciju.
Poslato s Jadrana
Bizmi mislim da je došao momenat da sam sebe ukloniš sa foruma..![]()
Udjoh mu na fb da vidim ako imamo nekog zajednickog prijatelja da ih remove-ujem, srecom nema bez dvije ravice iz grada.![]()
Kaze mi sad koleginica ti si se zaljubio po citavi dan se dopisujes.
A rekoh jesam koleginice upoznacu te brzo sa ljepsim polovinama i cetvrtinama.![]()
![]()
#LoveHizNoLimit
Ova insignia ni napucana ne izgleda nesto posebno. Stara verzija kad je izasla je mnogo ljepsa bila i bomba od auta . Ovo je proseravanje sad
Sate sate sate
Zna li neko na koji broj se mogu intresovat jesu li gotove tablice i saobraćajna?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne znam ali bice veselo sto se tice putarine
Sent from my KEYone using Tapatalk
“Neka evropska iskustva su od 0,08 do 0,11 eura po kilometru”, pojašnjava Vujović i dodaje da će trasom Bar – Boljare vjerovatno upravljati Monteput.
Hrvatska koja je ja mislim najskuplja sto se tice auto puta pa ako se ne varam po kilometru za malo vozilo kosta oko 6centi.... a lako je provjeriti....480km od ploca do rijeke kosta 30€.... podijelite...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks