nova Insignia GSI
![]()
nova Insignia GSI
![]()
pa prodaje se kao alva zbog toga sto izgleda odlicno i fensi
Prema tome, šta da ti kažem?
Kakva boja ovog opela sto je ovo.I audi kad vidim takodje s ovom bojom ne mogu d apovjerujem ko ovo izabere..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Temeljna
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Iskreno, opel kao marku ne konstatujem. Ne znam sto bih od njihovih vozila kupio ili da ikako dodju u obzir prilikom kupovine. Bez na nagradnu igru da dobijem
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Unutra je koma, base sjedista mi se cini su ista kao na prvi model iz 2008. Plus su mi nejasni sa ovim manjim turbomotorima 1.5, nesto kao 1.4 tsi. Ali spolja izgleda brutalno.
okreni obrni pickin dim za arteon
takoe
moj ml iz 2009e je imao skaj, takodje i onaj iz amerika 2008
Voze Resoe,Italijanske kante i pljuvaju po Opelu.dva Opela sam imo i ne sjecam se da sam imo neki veci problem.samo redovan servis i vozi
![]()
Ovo je straga guzica ka bonbona...ma bombastic je cojk veli![]()
A 99.9% ljudi to ne praktikuje (kod nas),,,
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Izgleda super ova nova, ma i prosla ali je unutra boranija.
Kasne sa nekim resenjima za konkurencijom po 2-3-5godina sa svakim mogucim modelom, tako da sem te neke simpatije nema nista drugo sto mi me privuklo.
Doduse, meni se ovaaaaaaaa sportska svidja, priznajem, i to neki karavan!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Vidjeh novi pezo 301 a kako je grdan sve mu prosto.
Sprdnja.
Ova Insignia izleda odlično nema priče, ali ovo je TOP model i garant nije ispod 45-50k. Isto ka' onaj Pug 508, svi se naložili na onoga GT-a, a realnost je takva da će pištolj da bude average u najboljem slučaju.
ja sam malo duze zagledao jednu insigniu sa top opremom prije 2-3 mjeseca.... covjek je vec vozi neko vrijeme kroz PG... i spolja je top, ali unutra nisam bio previse odusevljen....cak sto vise, sjedista su mi se cinjela nekako tanka neudobna, kao iz nize klase auta...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks