Kome pade na um da unese one konfete na ovu utakmicu. Prije 7-8 godina varvari bi bez problema napunili ta dva sektora iza koša, ovo sad loše, brojka mala a većina đeca
Ne mogu da shvatim samo ovu mrtvu publiku... makar ovo na pocetak meca da ispostuje cijela sala
Kome pade na um da unese one konfete na ovu utakmicu. Prije 7-8 godina varvari bi bez problema napunili ta dva sektora iza koša, ovo sad loše, brojka mala a većina đeca
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Petak vece brate, svi su morali bit vidjeni u city kvart, ko je8e Buducnost i podrsku timu. Meni je zao kad vidim ovakvo stanje na tribinama, najboljeg nam kosarkaskog kluba i to u ovom dijelu takmicenja, shvatam da su prazne tribine kad igraju protiv Lovcena u cetvrtfinalu CG kupa, ali ovo je sramota za sve...
kad se prodaju karte za ovaj meč sjutra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od danas pocela prodaja, moze i sjutra prije utakmice
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
zna li se sto za lendrija?
Odigraće jedno 10-15 min, da pokrije nekog igrača kako bi ovaj odmorio malo. Počeo je da trenira u ova dva dana.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Znaci Lendri mnogo.
Dosao i taj dan! Ajmo plavi
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Spremaju momci polako koreografiju, ajmo !
![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nadam se da ce se igrat to finale konacno!
Idemooo!!!
Jel rasprodata dvorana? Prekjuče oko 4 kad sam bio bilo je još masu karata preostalo
Ja se nadam da nije jer nisam stigao od posla da ih uzmem juce pa cu morati nocas pred tekmu
Ovi nasi rekose da ocekuju punu dvoranu.
Ima jos karata za sad u prodaju.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Dako mi ne odu do nocas... pa cu odma posle obaveza u 8 bit' tamo u SC
Hellfire ocete bit sa strane ka protiv fake? Ona pozicija je mnogo bolja za navijanje, onamo iza kosa ispod 500 ljudi nema navijanja, priguseni ste onamo, a i mnogo ljepse kop izgleda sa strane.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Iza kosa je kop.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ipak nismo iza kosa nego opet sa strane.
![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Samo ne vrijedjajte goste koji god bili,da se zna da smo momchine.
...
Gle ovih nasih avetinja dje stavise klupe, kuku. Prebacajte to preko puta, ne sluti na radost :mrgreen:
Zašto stavljaju taj tor? Stanite iza koša, zabolje vas
Komisija koja odlucuje, ne znam ko su, proglasila je utakmicu visokog rizika, pa pretpostavljam da moraju onda ovu ogradu da stavljaju.
A ne vjerujem da je zbog komisije, tu ogradu postavljaju na svaku utakmicu đe ima organizovanog navijanja poslednje nekolike godine + podignu kop nekoliko redova. Tu dodaj i obezbjeđenje i policiju i odvojeni su potpuno od ostatka sale, jedan od razloga zašto je atmosfera lošija poslednjih godina
Morali bi da se vratimo nedje u 90-te da bi se sjetili ovakve atmosfere kao nocas. Konacno da i ovaj grad odreaguje na ovu ekipu kako treba.
Mnogo tesko,ova je tekma bila izgubljena,dje i kako su ovo iscupali,a ovi prosuli gotovu stvar, jos mi nije jasno. Gordi standardno protiv bivsih ekipa,tu ne moze da zakaze. Zorana N. je tuzno gledat',ako nekome treba primjer da nekad nije dobro otic' rano napolje,evo mu Zorana- momak se jos uci osnovnim stvarima u kosarci,a ove god ce napunit' 22.
Inace,onaj poslednji faul nad Gordicem je,blago receno, sumnjiv. Da je isto bilo na nasu stetu,vristalo bi se o kradji i svakakvim cudima. Mada, da je Cherry stavio ona dva slobodna na 16 sek tesko da bi nam ista pomoglo.
Nek nam je sa srecom,pa da se ovo spakuje vec u drugoj tekmi.
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks