Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ali opet kazem, u pg je najbolje koristit spoljnu traku za prvi, eventualno drugi izlaz jer crnogorci misle da su u unutrasnjoj zakon i svakog trenutka mozes ocekivat da ce te neko udarit ako krenes spoljnom da ides dalje
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ja cu ti sipat gorivo...
ne moze se na ove nase kruzne tokove u sred grada, sa velikom guzvom bas kruzit spoljnom trakom...vjerovatnoca za udes je 90%, jer sijeces put ovome iz unutrasnje...a inace smo tvrdoglava goveda, niko nikoga nece da pusti da se ukljuci, prestroji itd![]()
Last edited by Laz; 17-03-18 at 21:57.
Ocemo opet o kruznom? Nismo odavno...
Aj iskulirajte da vam ne sredim po ban, ne mogu vas slusat' (citat') vise...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nema znaka da se spoljna moze koristiti samo za prvo i drugo skretanje. To znaci da se teorijski moze koristiti i za trece i cetvrto i koje god. Bar tako ja gledam.
![]()
To samo kod nas ima da se u spoljnoj traci ceka lik ko tripleta da skrenes na prvi izlaz. Zato je konstantna guzva na kruzni na niksicku raskrsnicu. Danas 10 auta ceka lika da ode spoljnom ka budvi, jer ne moze da presijece od vozaca koji idu od zabjela ka gornjoj gorici
Sebi cu muda oglodat od ove price
Kod nas je pravilo prekrstis se prije nego li udjes u kruzni i kad izadjes zahvalis se Bogu sto te niko nije nagrdio.
A sto je fora moze samo prvi i drugi izlaz iz spoljne a ne moze treci? A tipa kruzni sa tri iskljucenja. Ili ili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sve to može da se riješi sa horizontalnom signalizacijom
![]()
Je li ovo onaj kruzni na cetinjskoniksicku stranu.
Okreni obrni za nas narod je najbolje vazece rjesenje- radite sto ocete i iskljucujte se dje ocete vazi pravilo desne strane pa se jebite...
Jer bi i ovaj kruzni sa slike nasli da tumace pogresno
f6
Ne bi. Jer imas ovu isprekidanj prije ulaska u kruzni koja ti je bukvalno kao znak stop.
E da , kao sto vidite pjeskaci pa opet malo prostora pa kruzni. A ne kao kod nas tik uz kruzni imas pjesacki prelaz
f6
Kad bi spoljna traka u kruznom sluzila za izlazenje na bilo koji izlaz (prvi, drugi, treci), koja bi bila svrha postojanja unutrasnje?
Najpravilnije je koristiti spoljnu samo za prvi izlaz i tako bi se u znacajnoj mjeri umanjio rizik od udesa.
Ja koristim spoljnu samo za prvi izlaz i povremeno drugi.
A na nikšićki kružni ili kako ga već zovu ponekad prođem spoljašnjom kad idem na treći izlaz uz veliki oprez da me neko ne pokupi sa unutrašnje, jer se na unutrašnjoj stvori skoro uvijek kilometarska kolona, koju mi je mrzno čekati.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Guzve u kruznom stvaraju pjesacki prelazi (spomenu ih neko gore) koji su pola metra od izlaza iz kruznog. Vozilo ne moze da izadje iz kruznog ako su pjesaci aktivni, sto se redovno desava na kruznim kod delte i atlas centra. Stanes da propustis pjesaka, iza tebe se natrti 20 vozila.. a ovaj iz spoljne te gleda kao da si mu ubio nekog.. ne moze da prodje da uhvati 3 kruga spoljnom.. i onda se zbog njega i u spoljnu traku haos napravi..
Neznalice, lopovi i bitange su sjebali grad, nema tu srece.. Ograde se oni fino 100 200 300 hiljada meleona, boli ih k**a kako ce to funkcionisat.. sa rotacijom oni prolaze kroz sve..jebe im se za guzve.
Cijelu Podgoricu treba renovirat.
Last edited by Menadzer; 19-03-18 at 01:48.
Isto bi mogli malo manje da vozite ta kola.
Mislim da bi vam/nam to najvise pomoglo.
Rekao bi coek u kucu ne ulazite, zivite u auta.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Eh da oće više ovo lijepo vrijeme, da čovjek bicikl aktivira, da se ne mora sve autom.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks