Dobro nisi dobio i batine jos 🤣🤣🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
vozim bulevarom save kovacevica iz pravca autobuske i prije sicilije ima zebra a iza mene audi a6 crni dg table
vidim neko dijete od 5-6 godina kako ceka da predje ulicu i ja stanem i on krene i dosao do pola trake kad je ovaj sa audijem krenuo desno, ja na sirenu i masem mu rukom da stane, on nista...ne znam je li bilo cenat izmedju njegovog retrovizora i glave ovoga djeteta
i ovaj po gasu do semafora kad tamo crveno, ja pored njega, otvorim prozor reko “zamalo da udaris to dijete govedo”, on samo onaj pogled blago teleci
pa jesam li mu dobro reko?
Prema tome, šta da ti kažem?
Dobro nisi dobio i batine jos 🤣🤣🤣
Dobro je što ti nije izašao i rekao "štoe bilo druže, imaši kakvih problema" ka meni jedan sa Smartom.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
U više navrata sam bio svedok kako roditelji uče svoje dijete "pogledaš lijevo desno i brzo pretrcis" i toga me uvijke strah jer sam primijetio da dosta djece tako prelazi ulicu, trceci.
Zbog toga uvijek kada stajem tako nekom djetetu ili odraslom da predje ulicu, trudim se da stanem vise ka sredini ulice, kako ne bi neko mogao ili makar sporije da prodje pored mene i time ne ugrozi pjesaka.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Mi to zovemo “ubjedjivac”
Prije nekih 4 godine. Ja kod pet udovica. I ne znam kako ali ondje dje je voli dodje do svadje neke i izadju dva momka iz kola i psuju nekog sijedog on i dalje u auto. Malo im je bilo to vec onako spremni i nabildovani izvuku ga iz kola. Stari izadje izvinjava se, ovi dobise elan i jedan ga od njih udari.
E to je bio golem zajeb, stari je izgleda bio neki bivsi bokser. Pomlatio ih je, to nikad vidio nisam. Nije rijec rekao. Samo ih je naslozio, ovaj jeda potrca i za palicu, njega je jos jednom prosuo, usao u auto i posao. Pa srce mi je puno bilo.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kod mimija preko morace prije dvije-tri godine tuca na semafor u sred bijela dana...to je bilo vristanje od smijeha
10 ljudi iz 3-4 auta se pomlatilo...Samo cujes one tupe udarce, izlaze svi iz krune i mimija da gledaju... Vice neko "ostavi djevojku kuci pi*ko pa dodji"...
Jedan lezi ispod auta, drugi se dere "dobaci mi patiku"
preskacu se haube, cuda neka, scena kao iz filmova
Od ovoga bi mogao i pobjec ako nista drugo
:lolblue:
Gdje imam uzet ovaj kod nas?![]()
Imao sam situaciju slicnu ovoj, iz kruznog izlazi šleper i staje na pjesacki da dijete prodje, ja idem oko šlepera da dodjem pred pjesacki u drugu traku, vidio sam da je stao klincu ali se šofer prepao da cu proći i otvara vrata i skace pred pjesacki da zastiti klinca i ako sam vec bio stao!
Oduševio me njegov potez, prvo jer mu je stao u opšte, znajuci koliko je tu(kod Meksiko škole) teško za osnovce da prelaze kružni, drugo jer je kao momčić sletio iz kabine! Pozdrav za njega.
Poslato s Jadrana
E, ima li neka zakonska regulativa koliko se mogu zatamnit stopovi i farovi? Hocu black-out da uradim
I koje sijalice da uzmem za tablicu, ali da sto manje svjetlosti daju, da mrak izlazi iz njih,a da budem legalan?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Ooooooooo....
Nelegalno je zatamljivat stopove i farove...
Jedino da ih zatamnis folijom, pa da svaki put pred tehnicki skidas...
I policija moze da te zajebava
Nisu svi drugovi tvoji
Mozda se zakon promijenio, ali sam bio 99% ubijedjen da je to nelegalno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks