View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 64 of 163 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast
Results 1,576 to 1,600 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Predsjednički izbori 2018

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Provjeri kad dps pošalje kandidaturu sa 60k potpisa
    DPS je napravio tu aplikaciju a ti ces njih da provalis

Ps,

Podršku Pravoj Crnoj Gori i kandidatu Marku Milačiću koji je najavio bespoštednu borbu za prava manjinskih grupa (homoseksualaca, Roma, crnaca, hipstera, narkomana i Srbarusa) i legalizaciju istopolnih brakova, dali eminentni crnogorski LGBT aktivisti.

Last edited by loner; 12-03-18 at 22:15.

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Provjerih, i ja sam navodno dao podršku kandidaturi Marka Milačića!?

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Ja sam podrzao i vasilija i marka.sad se svi prave mutavi niko nikog nije podrzao???jel toliki strah u narod da ne smiju rec kome su dali podrsku za presjednickog kandidata.a vasilije nije sigurno cojek budala pa dozvolio kiks da falsifikuje i bude komromitovan radi sake potpisa ...nit me ko pitao kad sam se potpisivao u knjigu nit mi trazio dokumenat kakav ...tako da ovo vise lezi nekome ko zeli da isprovocira reakciju nego njemu samome

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ne znam da li su ljudi iz okruženja Marka i Vasilija to radili uz njihovo znanje i saglasnost, ali činjenica je da su se u spisku podržavalaca njihovih kandidatura našli mnogi koji sa tim nemaju ama baš nikakve veze.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    60
    Thanked in
    5 Posts

Rodjeni brat moj živi i radi u Franciskoj evo 5 6 godina, ima naše državljanstvo i dolazi u CG po 3 4 mjeseca ljeti. provjerih njegov matični i "dao je podršku" Miličkoviću, neko je uvalio te potpise, dal DPS ili neka druga partija pitanje je sad.
    Bratu apsulutno puca .i. za politiku CG, niti ga hrani niti pomaže, no on nama pomaže
    Tako da jel bilo zloupotreba matičnih brojeva JESTE. Ko stoji iza toga to je pravo pitanje.
    Takođe čuo sam da su se kupovali glasovi podrške u štabu Milačića, da bi prešao famoznih 8000, a mene su molili u grad da mu dam podršku i rekoh onj đevojci ne bih mu dao nacrtanu ovcu da čuva, a ne da vodi državu.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by bozoR View Post
    Naravno da je sraman, sta nam govori? Insinuira da je Bojanić prosrpski kandidat
    Insinuiranje !?
    Nisam primjetio da je pisac iznosio svoje mišljenje o Bojanićevim namjerama. Naprotiv, tekst je veoma suvoparan, prosto prenošenje činjenica. Činjenica u koje nisam vjerovao dok ih nisam provjerio

Činjenica - Bojanić je 2016 ušao u DF koaliciju. Potencijalno budući predsjednik iz koalicije koja je otvoreno ne protiv vlasti, već protiv države !!! Piši, čovjek je NULA prekrižena
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kakav blam za Marka i Vasilija.
    Ja stvarno ne znam ko ih moze oprat poslije ovoga.
    A da, to ce vjerovatno biti neko opravdanje u stilu: Cija snajka Cija ...

Meni mrsko da provjeravam da li sam stavljen ili ne, mada ako imaju JMBG onda to moze da bude i veoma problematicno.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ja bi recimo glasao za Bojanica u drugom krugu, mozda cak i prvom ako se Draginja ne pokaze bog zna sto u kampanji.

To sto je bio dio DF koalicije mi ne predstavlja problem, jer sam siguran da dijelimo veliki broj zajednickih stavova po bitnim nacionalnim i ekonomskim pitanjima.

Mada opet zavisi kako ce se i on ponasati u kampanji. Ako pocne da prica recimo kako treba preispitat clanstvo u NATO onda gubi podrsku.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ja bi recimo glasao za Bojanica u drugom krugu, mozda cak i prvom ako se Draginja ne pokaze bog zna sto u kampanji.

To sto je bio dio DF koalicije mi ne predstavlja problem, jer sam siguran da dijelimo veliki broj zajednickih stavova po bitnim nacionalnim i ekonomskim pitanjima.

Mada opet zavisi kako ce se i on ponasati u kampanji. Ako pocne da prica recimo kako treba preispitat clanstvo u NATO onda gubi podrsku.
    Ako je Bojanic razuman covjek, a nadam se da jeste, ne smije ni da pomisli da osporava NATO clanstvo, drzavnost Crne Gore, priznanje Kosova i slicne stvari jer mu sanse tada padaju geometrijskom progresijom…

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Meni mrsko da provjeravam da li sam stavljen ili ne, mada ako imaju JMBG onda to moze da bude i veoma problematicno.

Svaka partija ima biracke spiskove, to se pred izbore zavrsava...

U svakom birackom spisku pored tvog imena stoji i maticni broj.

Tako da sta su radili Milacic i ovaj drugi (ili njihovi "volonteri") je to da su sa svakog veceg birackog mjesta upisali 20-30-50 random imena..

Sto bi bilo Ok da se necije ime i jmbg kao licni podatak nijesu zloupotrebili a potpis krivotvorio (posto svaki gradjanin mora potpisati).
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by pg020 View Post
    Ako je Bojanic razuman covjek, a nadam se da jeste, ne smije ni da pomisli da osporava NATO clanstvo, drzavnost Crne Gore, priznanje Kosova i slicne stvari jer mu sanse tada padaju geometrijskom progresijom…
    Pazi, posto smo parlametarnom vecinom usli u NATO, mislim da je posteno i pravilno i da neka nova vecina ima pravo da izglasa izlazak uz postovanje svih medjunarodnih normi. (mislim da ima neki period zamrzavanja od 20god, to forumas Bar sigurno zna)
    Uglavnom s'obzirom da nas polozaj, velicinu i uticaj stranaca tesko je zamislilti da se bilo koja buduca vlast opredijeli za taj korak.
    Mislim da bi cak i Mandic premijer i Gojko urednik TVCG morali da povucu rucnu po ovom pitanju :-)

Ali ovo je Balkan i nerealne stvari se previse cesto desavaju.
    Vidim da i pojedini forumasi jos uvijek ocekuju da tu stvar neka nova vlast ispravi iako dobro znaju geopoliticki polozaj CG u ovom trenutku.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Pazi, posto smo parlametarnom vecinom usli u NATO, mislim da je posteno i pravilno i da neka nova vecina ima pravo da izglasa izlazak uz postovanje svih medjunarodnih normi. (mislim da ima neki period zamrzavanja od 20god, to forumas Bar sigurno zna)
    Uglavnom s'obzirom da nas polozaj, velicinu i uticaj stranaca tesko je zamislilti da se bilo koja buduca vlast opredijeli za taj korak.
    Mislim da bi cak i Mandic premijer i Gojko urednik TVCG morali da povucu rucnu po ovom pitanju :-)

Ali ovo je Balkan i nerealne stvari se previse cesto desavaju.
    Vidim da i pojedini forumasi jos uvijek ocekuju da tu stvar neka nova vlast ispravi iako dobro znaju geopoliticki polozaj CG u ovom trenutku.
    To sa referendumom je potpuno pogresno postavljeno hipoteticno pitanje. 27 zemalja je prihvatilo u svojim parlamentima CG u NATO clanstvo plus potvrdio USA Kongres. Samo politicar koji ima mentalni problem moze ovo da dovodi u pitanje. Gradjani ko gradjani mogu po kafanama da mlate o svemu i svacemu, NATO je po CG srecno zavrsena prica i dobro je da je tako.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Činjenica - Bojanić je 2016 ušao u DF koaliciju. Potencijalno budući predsjednik iz koalicije koja je otvoreno ne protiv vlasti, već protiv države !!! Piši, čovjek je NULA prekrižena
    Најављивали смо, сакупили довољан број потписа подршке и били спремни за самосталан наступ. Међутим, формирање опозиционих коалиција нам је знатно сузило простор за дјеловање. Желећи да елиминишемо и најмањи ризик губитка опозиционих гласова, ставили смо по страни наше политичке разлике, жеље и амбиције и прихватили коалицију као наш скроман допринос борби за смјену власти. Наравно, уважавајући и поспјешујући различитости у формирању сопствених ставова, наша одлука није донешена једногласно.
    Primijetićeš i da je na listi bio Marko Milačić (evo ti ga 25.-i), dok Bojanića tu nema niđe.

Kad se opozicija ukrupnjava, ne valja jer se ide sa četnicima, kad se rasitnjava ne valja jer bi dobili da se nisu prosuli glasovi.

Ja sam Otporu tada dao potpis jer sam se nadao da će ići sami, i da će uzet' bar taj jedan mandat da bi Bojanić opet sjedio u parlamentu. Prijatelj koji je bio blizak njima mi je javio da su po istraživanjima za dlaku od cenzusa, i da neće rizikovati da prosipaju opozicione glasove. Znaš li šta se onda desilo? Svi potpisi koje su sakupili su bačeni u smeće, i javno su izjavili da se ni jedan potpis podrške neće iskoristiti jer ne izlaze samostalno.

Edit: Drugo, čovjek očigledno nije glasao za tu odluku, ali se povinovao većini i sklonio sa strane, tj. nije učestvovao. Isto kad je bio u Pozitivnoj, nije se slagao sa ostatkom partije oko koalicije sa SDP-om, niti u vezi zajedničkog kandidata za gradonačelnika, i opet se sklonio sa strane. Bojanić je bio vrlo oprezan tokom cijele svoje političke karijere, i vrlo teško ćeš mu naći mrlju koja nije klasičan spin, kao ovo sada o čemu se priča.

Edit2: A zamijerati čovjeku što je izričito bio za referendum što se tiče NATO-a, tj. što dovoljno poštuje građane da je htio da sami odluče hoće li da pristupaju bilo kojem vojnom savezu je ludost. Drugo je to što smo mi na forumu posisali svu mudrost svijeta, pa nam je prosječan glasač brav, a ovamo se busamo u grudi demokratske.
    Last edited by LostInHollywood; 13-03-18 at 01:57.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Ja sam Otporu tada dao potpis jer sam se nadao da će ići sami, i da će uzet' bar taj jedan mandat da bi Bojanić opet sjedio u parlamentu. Prijatelj koji je bio blizak njima mi je javio da su po istraživanjima za dlaku od cenzusa, i da neće rizikovati da prosipaju opozicione glasove. Znaš li šta se onda desilo? Svi potpisi koje su sakupili su bačeni u smeće, i javno su izjavili da se ni jedan potpis podrške neće iskoristiti jer ne izlaze samostalno.
    Tačno!! Skupljeni su potpisi koje je Bojanić bacio u smeće jer je ušao u DF koaliciju pa mu potpisi nisu trebali

Da ga citiram:

„Најављивали смо, сакупили довољан број потписа подршке и били спремни за самосталан наступ. Међутим, формирање опозиционих коалиција нам је знатно сузило простор за дјеловање. Желећи да елиминишемо и најмањи ризик губитка опозиционих гласова, ставили смо по страни наше политичке разлике, жеље и амбиције и прихватили коалицију као наш скроман допринос борби за смјену власти. Наравно, уважавајући и поспјешујући различитости у формирању сопствених ставова, наша одлука није донешена једногласно.
    https://www.in4s.net/otpor-beznadju-...azum-sa-df-om/

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

vrlo teško ćeš mu naći mrlju koja nije klasičan spin, kao ovo sada o čemu se priča.
    Ako pričamo o članku n CDMu činjenice su iznešene na krajnje suvoparan način tj. bez ikakve najave strasti i naslućivanja novinarskog stava. Stoga me živo ne interesuje da li to neko naziva "spinom" kad je u pitanju istina

Isto kao da neko amnestira Mila kad god se pomenje njegovo srbovanje devedesetih "to je spin" argumentom
    Last edited by Rakun; 13-03-18 at 02:07.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Bojanić nije učestvovao u kampanji df-a iako je otpor beznađu pošao na njihovu listu, a ni posle izbora se nije pojavljivao ispred tog pokreta tako da je jasno da je on bio protiv koalicije sa df-om a Milačić i ekipa za.

Ako se priča o Bojanićevoj bliskosti sa nekom partijom, onda je to URA. Čak je i bio u inicijalnom odboru, evo ti taman link sa in4s-a, kad ih kačiš kao izvor
    https://www.in4s.net/gradjanski-pokr...osti/?lang=lat

"Članovi Inicijalnog odbora Građanskog pokreta su Žarko Rakčević, Dritan Abazović, Božena Jelušić, Mladen Bojanić, Rade Bojović, Branko Lukovac, Miloš Konatar, Boban Batrićević, Emin Duraković, Šerbo Rastoder, Rade Milošević, Slađana Kavarić, Dragan Ćiro Cvetković, Miro Perović, Nihad Kršić i Danilo Lakić."
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    evo ti taman link sa in4s-a, kad ih kačiš kao izvor"
    IN4S kačim samo kao potvrdu onoga što piše na CDMu, a i da mi ne bi imputirali da se pozivam na režimske medije poput CDMa
    Last edited by Rakun; 13-03-18 at 02:22.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Pročitaš li ti i jedan post na koji odgovaraš?

Čovjek nije bio na listi uopšte! Ako tvoja partija izglasa jednu stvar, a ti želiš drugu, šta je pravi potez? Autokratija? Meni je potpuno normalno da uvažiš želju većine, a ako baš ne možeš da je svariš, da ne učestvuješ - upravo ono što se dogodilo u ovom slučaju. Je li trebao ostatku Otpora da zabrani da koaliraju?

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Ja provjerih i nisam potpisao podrsku ni jednom kandidatu
    Sto se izbora tice jasno je kako ce se odvijati kampanja DPS-a -bice to pljuvacina po Bojanicu kao srbijanskom spijunu koji hoce da nas proda Srbiji skloni iz NATO pakta i pobije sve nepravoslavce sa svojim drugarima cetnicima iz fronta.
    To smo gledali sto puta i nema razloga da se recept mijenja.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pročitaš li ti i jedan post na koji odgovaraš?

Čovjek nije bio na listi uopšte! Ako tvoja partija izglasa jednu stvar, a ti želiš drugu, šta je pravi potez? Autokratija? Meni je potpuno normalno da uvažiš želju većine, a ako baš ne možeš da je svariš, da ne učestvuješ - upravo ono što se dogodilo u ovom slučaju. Je li trebao ostatku Otpora da zabrani da koaliraju?
    Vidiš, nije mu bio problem da odjebe Pozitivce kad se nije slagao sa odlukom većine tako da znajući da ima dovoljno svog identiteta da odjebe nekog sa kim se ne slaže(pohvalna osobina) nisam baš sklon da prihvatim zaključke nekog sa foruma da je bio protiv koalicije sa DFom

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa čim ga je df podržao sasvim je jasno da je bio protiv nezavisnosti. a valjda je bitno da li je kandidat za predsjednika države bio protiv da ta ista država obnovi nezavisnost.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Potpuno nevažno da li ga je DF podržao ili ne
    Da je zaista onakav kakvog ga ovdje opisuju uradio bi ono što je uradio i Saša Janković kad ga je podržao Čedomir Jovanović na predsjedničkim u Srbiji, odgovorio "kumim te kapicom, nemoj me ti podržavat ". Eee, u tom slučaju (da napravi jasan otklon od antidržavne politike) bi došao u obzir da glasam za njega, i mislim da je izgubio dosta glasova zato što to nije bio dovoljno pametan da tako postupi
    Last edited by Rakun; 13-03-18 at 05:14.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Bilo kakve promjene, pa i predsjednika tvorevine zahtijevaju ulazak u srpsko biracko tijelo, za sada je ovako kako je dobro samo dpsu i dfu koji opstaju na polarizaciji drustva. To sto neki odje napisu neke dodatne uslove mimo izborne komisije za kandidate samo potvrdjuje da rade za gore pomenute frakcije.
    Last edited by opmne; 13-03-18 at 05:48.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Presednik tvorevine, pa neko ocekuje da se moze podržati isti kandidat sa osobom koji ti zemlju naziva tvorevina.
    Samo vi ulazite u vase biračko tijelo sa takvim kandidatom.
    A ne trebaju vam dodatni uslovi, dovoljni ste vi
    Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da shvatim kako je nekome vaznije je li kandidat bio za clanstvo u Nato ili ne od toga sto je pokrao drzavu i sto je oduzeo buducnost njegovoj/njenoj djeci...
    isto vazi za jezik, crkvu i ostale u ovom trenutku nevazne sitnice...
    a ako je nekome to najvaznije neka ga ostave na ulici, gladnog, golog sa zastavom i sa sve pohvalom da je bio na referendumu

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Brao, kad pomenu jezik, eto jos jednog razloga zbog kojeg ce Rakun - patriota nas - da kaze da je Bojanic nula od coeka: Mladen Bojanic govori srpskim jezikom. Tu je bio jasan i nedvosmislen jednom prilikom, naci cu vec dje.. Eto, Mladen čeeetnik!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Page 64 of 163 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)