Ploca najvjerovatnije
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Je li imo ko problem sa telefonom da pocne da mu podrhtava slika i onda se ugasi i ne moze se upalit.kad ga pokusam upalit ponovo,osjeti se ona vibracija kad se pali ali ne prikazuje sliku.ili prikaze sliku ali na dva dijela i pocnu neke linije da se pojavljuju po ekranu.prije dva dana mi je to prvi put uradio i uspio sam ga upalit nakon pola sata pokusavanja.i radio do prije malo bez problema.i opet ista prica.telefon star tri mjeseca,odnio sam ga u servis.cekam da jave koji mu je djavo.
Last edited by Randy Orton; 09-03-18 at 13:05.
Ploca najvjerovatnije
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Kako se zove neki kafic preko puta vrtica kod Savo Pejanovic skole?![]()
Trazim da kupim lineti ulje za kosu. Ima li dje to ? Cosmetiks i kuca hemije nemaju. Ni neke apoteke.
Imas u voli,ideu,lakovic...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje mogu naructiti da mi odstampa tabla sa slikom i natpisom? Tipa tabli civaj se psa i slicno...
O mrtvima, bivšima i lacialeu sve najbolje.
U Faximil:067 232 100
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Na šta obratiti pažnju pri kupovini mašine za veš? Valjaju li što ove kombinovane što imaju i sušenje? Koji brend da gledam, obrtaji, energetska efikasnost?
Mislim da Beko ima najbolji odnos cijena kvalitet, gledaj da ima inverterski motor i najmanje 1000 obrtaja.
Last edited by remark; 11-03-18 at 20:34.
Znači ovako nešto da se trguje onda http://www.tehnomax.me/bijela-tehnik...ct/view/36/653
Kombinovana je za izbjegavanje ako treba za sušenje odvojeno kupiš nema drugde jer kombinovana ne može osušiti ništa, što se tiče ostalih stvari osim koliko KG može da pere i koliko je obrtaja sve ti je kako se potrefi garanciju obično izgura svaka...
I te kao neke garancije 10god što daju to je garancija na motor koji skoro pa uvijek će se zadnji pokvariti a svaka druga ima problema sa programatorima koji su obično u krv.
Beko je sasvim ok. Kod mene djelje neki najosnovniji model vec 5 godina bez greske.
Ako ces nesto bolje, Samsung - ali model dje se prije pranja u komori ispod bubnja hladnom vodom deterdzent "razbije" pa tek onda ide u bubanj... Ovo bibio moj izbor, kad bih uzimao neku malo bolju (u Tehnomax imaju ove modele, poneka od onih prodavacica i umije po nesto da kaze o masinama).
Kombinovanu nemoj uzimati, jos nikog ne cuh da mu dobro radi.
Posebno, pa ako nemas dovoljno mjesta, popni jednu na drugu-tako sam vidjeo da je nedje rijesen nedoatatak prostora u osnovi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
JA imam Samsung, evo nekolike godine, pere skoro svaki dan. I gledaj da uzmes da ima kapacitet pranja od bar 7 kg vesa. Zene umiju da naguraju grdilo, a onda ako preceraju vremenom oce da strada lezaj na masinu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Uzeću ovu Bekovu gore s linka, fala vi ljudi![]()
ja sa beko zadovoljna, super pere.
a previse robe ja ne stavljam jer se guzva, a bubanj trpi što niko ne trpi. svako malo perem one ponjave (kako li se zovu) na ugaonoj što držim, jednu po jednu, ovako su teške, a tek kad se napune vodom... i evo još đeljea koštala je 200€
E isplatila se 😂
Može li se đe kupit pola metra drva ili ga svuda zaokružuju?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kome ću dati, dva stara televizora, oni stariji modeli, jedan nije ni upaljen nikada....
A ništa uzeće se metar. Mada realno otoplilo je i od metar će masu ostanut.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks