Eto ga tebi . Ja sam završio sa parlamentarnim izborima. Svako za koga sam glasao me je preveo žednog preko vode , da ne kažem zajebao
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Imas SD :mrgreen:
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Eto ga tebi . Ja sam završio sa parlamentarnim izborima. Svako za koga sam glasao me je preveo žednog preko vode , da ne kažem zajebao
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne, evo ovo http://www.vijesti.me/vijesti/milose...azovicu-978216
Sent from my Motorola 8400
U opoziciji smrdi, a sve je to nebitno jer je toplo i "sigurno"..
Last edited by McS; 12-03-18 at 06:36.
To sve stoji, i nema sumnje da je iz istih razloga SDP napravio ovaj potez, ne bi li se oporavio. Ako uzmu i 5% sa Draginjom oni će bit zadovoljni. Plus kroz proces etabliraju još jednog političara iz svojih redova, što Uri baš fali.
@nightsilence Neće im bit nimalo jednostavno.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Uz svo postovanje tvoje i bilo cije izborne volje ne mogu a da ne primijetim te fleksibilne principe.
To nije nesto sto cijenim kod ljudi -naprotiv postujem konstantnost kao npr kod lucke91.
Ne moze se pominjati nesto sto je bilo prije 12 godina (kako je glasao na referendumu Bojanic) kao uslov svih uslova za podrsku a ovamo govoriti o sebi kao opozicionaru jer glasas za Draginju koja ajde sto je zivotni partner jednog od najvecih funkcionera rezima nego je i maltene cijeli politicki zivot provela u vladajucoj koaliciji.
Kako nju odma amnestirasmo i pretvorismo u opozicionarku a ovamo se Bojanicu tako cvrsto i nepokolebljivo namecu uslovi ?
Glasaj ti i svi kako oce to je pravo zagarantovano Ustavom ali ne moze se biti i za vlast i za opoziciju to ne biva,ispada komicno.
Ili si brate za smjenu rezima ili nisi - sta ima tu da se svira i filozofira posle 30 godina DPS vlasti.
Odakle ta potreba kod ljudi da glume opoziciju meni nije jasno?
Optereceni ljudi, zarobljeni u proslosti. Za Bojanica se sve zna, a za vrijeme njegovog politickog djelovanja nikad ni slova se nije moglo cuti od njega u pravcu bilo kakvog nacionalizma. Ali upravo to nacionalistima i smeta. X puta je pomenuo da je referendum zavrsena stvar i da je treba ostaviti iza nas (ali to nasim "braniteljima" nije dovoljno), aludirajuci na jedinstvo opozicionog bloka, prihvatajuci dobronamjerne ljude bilo koje nacionalnosti i vjere. Iz istih razloga cijenim i Dritana, koji nema kompleksa i predrasuda. Becic isto. Ali Rakun i slicni pate od te boljke i tu tesko da ima lijeka. Boje se da ih Madjo Bojanic ne uvuce u zajednicu sa Srbijom![]()
Zato što se trudiš da koristiš suvu logiku za šta nemaš (i ne možeš imati) dovoljno informacija, a onda ono što si zaključio propuštaš kroz jako sitno rešeto desničarske ideologije, đe imaš vrlo malo prostora za manevar. Moraš malo i instinkt uključit' u sve to, nisi robot. Instikt ti neće dozvolit' da glasaš ego manijake i sitne duše poput Pajka i Meda.
Inače, kad već pomenuh logiku. Ne reče li baš ti prije možda dva mjeseca na ovom istom pod forumu kako nikad ne bi glasao mlađu ženu?
Opet, da ne bude zabune, glasajte koga god hoćete sem dokazane kriminalce. Samo nemojte poslije da bude kako je ipak bilo bitno ko je kome muž/žena jer pobogu kako sam ja mogao da znam, nisu supružnici ista osoba.
Meni, od trenutno ponuđenih ljudi, instinkt kaže da samo Hajduković i Bojanić nisu lešinari, baš naprotiv, da su jedini tu ljudi i stručnjaci. Logika mi kaže da Bojanić ima veće šanse, pa ću glasat' za njega.
Edit: Slažem se sa tobom da je apsurdno imati predsjednika koji ne priznaje nezavisnost države na čijem čelu želi da bude, ali je takođe apsurdan klasičan spin SDP-a kako je Bojanić blizak DF-u po tim stavovima. Prvo, nema cijeli DF takav stav, drugo jedino đe se Bojanić i DF slažu je slobodno tržište, bar da ja znam. Ali viđećemo, neće moć' da se ne izjasni malo glasnije kad ga pritisnu, pa ćeš imat' konkretnu izjavu da je čovjek Crnogorac i suverenista.
Last edited by LostInHollywood; 11-03-18 at 18:54.
To se slažem jer je društvo polarizovano izmedju ostalog i sa ovim ogromnim zaduženjem dje se dobar dio sredstava koristio za kupovinu naroda ali opet kako taj dio slabi tako se stvara veći prostor za biračko tijelo koje nije dirigovano !!! Toga će bit sve više i oni pokušavaju da se pozicioniraju ...
deuscroix
Nemojmo se tako brzo istrcavati za ovog Bojanica, jos uvijek ne znamo za koju opciju na referendumu mu se odlucila dalja tetka sa majcine strane, to kao sto znamo moze biti presudno![]()
A vidiš pisanija loše prenosi sarkazam, moja greška. Ne usuđujem se da pretpostavim dosta priče ođe kao sprdnju, jer definitivno ne fali šokantnih izjava i razmišljanja.
I ja sam cuo da mu je majka Srpkinja. Ups, Draginji isto..![]()
Ja sam nocas na Vijesti slusao Andriju Popovica i samo mogu reci zali Boze sto se taj covjek nije kandidovaoImali kakve sanse da DPS stane iza njega. Tako je jak utisak covjek ostavio na mene da jos zurim u TV i ne vjerujem. Takva mudrost, retorika, kreativnost... ccc...
Dok je bio u Pozitivnoj, Bojanic, Pobjeda je redovno objavljivala anonimna pisma "vrhunskih crnogorskih ekonomista" o njemu dje su ga peglali za tzv. pranje para. Eto sanse opet za Pobjedin "istrazivacki tim" da zablista![]()
E je li ovo mogce da se jos prica kome je majka srpkinja, ko je srbin a ko crnogorac, kukala ni majka.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Što vi je ljudi ja nemam pojma ni ko vam je gosn Bojanić?! Ja ga niejsam pominjala, što drug Safra reče ne posjećujem politiu osim proceduralno a ne pratim je u životu jer me na zanima...samo ponekad napišem slovo dva kad moram da pratim posebno Ovizionizi-ja da mi se ne rasplače, pa ga malo "piljnem" a on onda vazda nešto meni natovari što sa mnom veze nema...nijesam Bojanića niti pominjala niti znam ko je, tako da nemam neko mišljenje @Ovizionizi mada moram priznati da je ono što je @Safra napisao za mene prilično preporučujuće (pošto ga vrlo cijenim kao vrlo razumnog forumaša sa pristojnim ponašanjem, iznošenjem svojih dosad uviejk prilično ispravnih stavova, po mom mišljenju, naravno) tako da ću propratiti u ovoj kampanji g.Bojanića...ja nemam problem sa natom, i to ga ne degradira u mom slučaju, ali bi ga itekako degradiralo nepriznavanje Crne Gore i njeno poricanje....tako da po ovome što ste napisali dosad a ispratila sam, mi je zavrijedilo pažju pa vidjećemo....
Što se Milice tiče @Ovizionizi, jesam pronašla sam se jer sam je ja ja mislim prva pomenula, iako se ti toga ne sjećaš
Inače, priznajem da sam ovaj put vrlo zainteresovana da nam žena bude predsjednica, možda baš zato što je to jedna protokolarna funkcija mislim da je Draginja vrlo pozvana da se tu nađe i baš navijam za nju! Iskreno! E sad, da li će ovaj muški svijet dozvoliti da i mi dobijemo našu Kolindu, to ne znam, ali bih voljela...razlog mi je trivijalan, ali stvarno to što ej žena bi je za ovu protokolarnu funkciju preporučilo što se mene tiče
Nadam se da mi je @Ovizionizi zadovoljan odgovorom, a vi drugi ne nasijedajte na njegove postove vidite li da je opsjednut sa mnom![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Toliko sam opsjednut, da se ne sjecam kad si to Milicu pominjala.. ali volim ja tebePa ok ti je razlog, Kolinda predsjednica, Barnabocka premijerka, ovamo jos Draginjicu da posadimo i divota. Samo sto treba bit realan, pa ako bas mora zensko, to jedino Milica Zokijeva moze bit. A kad te je vec Bojanic zainteresovao, a ujedno bi voljela i zenu za predsjednicu, evo ti po malo od oboje
Tacno je ludi Slavko bio upravu kad je reko ''SDPi'', to je jedna klasicna udbaska partija.
Ne razumijem ljude koji ce da odu na glasanje i zaokruze Draginju, Milickovica, Hajdukovica, bolje da nisi ni izlazio nego sto si bacio glas a znas da nista ne mogu uraditi. Svi glasovi, osim za kandidata dps-a i Mladena Bojanica su baceni.
Ne namećem ja Bojaniću uslove već svakome. I ja i zdrav razum koji ti ukoliko si normalan mora reći da predsjednik ne može biti neki retard koji državu naziva tvorevinom i ne poštuje sve u vezi nje
LSCG je u koaliciju ušao iz istog razloga iz kojeg je ušao i SDP(po sistemu "cilj ne bira sredstvo") pa eto čitava Crna Gora (uključujući i mene) priča da je bio najveći opozicionar u našem parlamentu od kako isti postoji.
Kako se to koriste dva aršina ? Jedan za Slavka, drugi za Krivog
Ispunili su cilj i vratili se u opoziciju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks