View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 59 of 163 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast
Results 1,451 to 1,475 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Imas SD :mrgreen:
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Eto ga tebi . Ja sam završio sa parlamentarnim izborima. Svako za koga sam glasao me je preveo žednog preko vode , da ne kažem zajebao
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2,019
    Thanks Thanks Received 
    6,238
    Thanked in
    2,906 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ne, evo ovo http://www.vijesti.me/vijesti/milose...azovicu-978216

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

U opoziciji smrdi, a sve je to nebitno jer je toplo i "sigurno"..
    Last edited by McS; 12-03-18 at 06:36.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ako pogledas lokalne izbore, URA je na CT zabiljezila strasan rezultat (uporiste CG glasova) dok je SDP potpuno kiksao... U ovim ostalim opstinama isto tako SDP nidje preko mandata ili dva nije uzeo. Tako da se bojim da ako ne ostvare neki znacajniji rezultat sa izbora (8-9k glasova), mogu zakljucati partiju slobodno
    To sve stoji, i nema sumnje da je iz istih razloga SDP napravio ovaj potez, ne bi li se oporavio. Ako uzmu i 5% sa Draginjom oni će bit zadovoljni. Plus kroz proces etabliraju još jednog političara iz svojih redova, što Uri baš fali.

@nightsilence Neće im bit nimalo jednostavno.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    890
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Potpuno se slažem , ali uslov da je glasao za obnovu državnosti i da poštuje državu je uslov bez koga ne može biti na vlasti. Ili ćemo i tu biti unikat u svijetu
    Vidjećeš ako se izjasni da je glasao za obnovu državnosti ni jednom neću reći sigurno laže i pored toga što ga podržavaju retardi
    Akko si kojim slučajem čitao more ranije postove primjetićeš da i pored toga što ja smatram da je NATO članstvo poslije obnove državnosti najbolji i najvažniji potez (SDPa) to ni jednom nisam naveo kao nešto što uslovljava moj glas

Da li smo opet jedini na planeti kojima je manjina veća od većine ? Da ne pominjem da sad blizu 80% građana misli da je obnova državnosti bila pravi potez

Ne gledam ja ko je 2006 bio protiv vlasti. Bitno mi je ko je bio protiv države
    LSCG je bio protiv vlasti(od početka parlamentarizma DPS nije imao većeg neprijatelja) ali nam je On obnovio državu
    SDP je bio u koaliciji sa DPSom ali on (SDP) je taj koji je izboksovao referendum

1. kakve dodirne tačke ima to koje je vjeroispovjesti neko ko je glasao ?
    2. što se tiče toga što si na moj post odgovorio sa "vi koji pružate povjerenje vladajućoj koaliciji"(svrstao i mene u tu družinu) si se "malo" zajebao. U prvom krugu ću glasati Dragu, u drugom ću ako se izjasni da je glasao za obnovu državnosti glasati Bojanića(u suprotnim neću ni izlaziti u drugom krugu)
    Uz svo postovanje tvoje i bilo cije izborne volje ne mogu a da ne primijetim te fleksibilne principe.
    To nije nesto sto cijenim kod ljudi -naprotiv postujem konstantnost kao npr kod lucke91.
    Ne moze se pominjati nesto sto je bilo prije 12 godina (kako je glasao na referendumu Bojanic) kao uslov svih uslova za podrsku a ovamo govoriti o sebi kao opozicionaru jer glasas za Draginju koja ajde sto je zivotni partner jednog od najvecih funkcionera rezima nego je i maltene cijeli politicki zivot provela u vladajucoj koaliciji.
    Kako nju odma amnestirasmo i pretvorismo u opozicionarku a ovamo se Bojanicu tako cvrsto i nepokolebljivo namecu uslovi ?

Glasaj ti i svi kako oce to je pravo zagarantovano Ustavom ali ne moze se biti i za vlast i za opoziciju to ne biva,ispada komicno.
    Ili si brate za smjenu rezima ili nisi - sta ima tu da se svira i filozofira posle 30 godina DPS vlasti.
    Odakle ta potreba kod ljudi da glume opoziciju meni nije jasno?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Optereceni ljudi, zarobljeni u proslosti. Za Bojanica se sve zna, a za vrijeme njegovog politickog djelovanja nikad ni slova se nije moglo cuti od njega u pravcu bilo kakvog nacionalizma. Ali upravo to nacionalistima i smeta. X puta je pomenuo da je referendum zavrsena stvar i da je treba ostaviti iza nas (ali to nasim "braniteljima" nije dovoljno), aludirajuci na jedinstvo opozicionog bloka, prihvatajuci dobronamjerne ljude bilo koje nacionalnosti i vjere. Iz istih razloga cijenim i Dritana, koji nema kompleksa i predrasuda. Becic isto. Ali Rakun i slicni pate od te boljke i tu tesko da ima lijeka. Boje se da ih Madjo Bojanic ne uvuce u zajednicu sa Srbijom

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Svako za koga sam glasao me je preveo žednog preko vode , da ne kažem zajebao
    Zato što se trudiš da koristiš suvu logiku za šta nemaš (i ne možeš imati) dovoljno informacija, a onda ono što si zaključio propuštaš kroz jako sitno rešeto desničarske ideologije, đe imaš vrlo malo prostora za manevar. Moraš malo i instinkt uključit' u sve to, nisi robot. Instikt ti neće dozvolit' da glasaš ego manijake i sitne duše poput Pajka i Meda.

Inače, kad već pomenuh logiku. Ne reče li baš ti prije možda dva mjeseca na ovom istom pod forumu kako nikad ne bi glasao mlađu ženu?

Opet, da ne bude zabune, glasajte koga god hoćete sem dokazane kriminalce. Samo nemojte poslije da bude kako je ipak bilo bitno ko je kome muž/žena jer pobogu kako sam ja mogao da znam, nisu supružnici ista osoba.
    Meni, od trenutno ponuđenih ljudi, instinkt kaže da samo Hajduković i Bojanić nisu lešinari, baš naprotiv, da su jedini tu ljudi i stručnjaci. Logika mi kaže da Bojanić ima veće šanse, pa ću glasat' za njega.
    Edit: Slažem se sa tobom da je apsurdno imati predsjednika koji ne priznaje nezavisnost države na čijem čelu želi da bude, ali je takođe apsurdan klasičan spin SDP-a kako je Bojanić blizak DF-u po tim stavovima. Prvo, nema cijeli DF takav stav, drugo jedino đe se Bojanić i DF slažu je slobodno tržište, bar da ja znam. Ali viđećemo, neće moć' da se ne izjasni malo glasnije kad ga pritisnu, pa ćeš imat' konkretnu izjavu da je čovjek Crnogorac i suverenista.
    Last edited by LostInHollywood; 11-03-18 at 18:54.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    To sve stoji, i nema sumnje da je iz istih razloga SDP napravio ovaj potez, ne bi li se oporavio. Ako uzmu i 5% sa Draginjom oni će bit zadovoljni. Plus kroz proces etabliraju još jednog političara iz svojih redova, što Uri baš fali.

@nightsilence Neće im bit nimalo jednostavno.
    To se slažem jer je društvo polarizovano izmedju ostalog i sa ovim ogromnim zaduženjem dje se dobar dio sredstava koristio za kupovinu naroda ali opet kako taj dio slabi tako se stvara veći prostor za biračko tijelo koje nije dirigovano !!! Toga će bit sve više i oni pokušavaju da se pozicioniraju ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Nemojmo se tako brzo istrcavati za ovog Bojanica, jos uvijek ne znamo za koju opciju na referendumu mu se odlucila dalja tetka sa majcine strane, to kao sto znamo moze biti presudno

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Inače, kad već pomenuh logiku. Ne reče li baš ti prije možda dva mjeseca na ovom istom pod forumu kako nikad ne bi glasao mlađu ženu?
    Jeste rekao sam i veoma mi je drago da neko prati ono što sam napisao umjesto da mi imputira nešto što pomenuo nisam.
    Samo što je bila sprdnja u smislu da ne bih glasao za neku koja još uvjek ima menstruaciju jer u to vrijeme može povesti zemlju u rat

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

A vidiš pisanija loše prenosi sarkazam, moja greška. Ne usuđujem se da pretpostavim dosta priče ođe kao sprdnju, jer definitivno ne fali šokantnih izjava i razmišljanja.

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Nemojmo se tako brzo istrcavati za ovog Bojanica, jos uvijek ne znamo za koju opciju na referendumu mu se odlucila dalja tetka sa majcine strane, to kao sto znamo moze biti presudno
    Ima tu dosta materijala, zamisli samo, sin mu radi kao šofer aviona umjesto da kao sva dobra đeca naših političara živi od budžeta, na ovaj ili onaj način.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

I ja sam cuo da mu je majka Srpkinja. Ups, Draginji isto..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ja sam nocas na Vijesti slusao Andriju Popovica i samo mogu reci zali Boze sto se taj covjek nije kandidovao Imali kakve sanse da DPS stane iza njega. Tako je jak utisak covjek ostavio na mene da jos zurim u TV i ne vjerujem. Takva mudrost, retorika, kreativnost... ccc...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Dok je bio u Pozitivnoj, Bojanic, Pobjeda je redovno objavljivala anonimna pisma "vrhunskih crnogorskih ekonomista" o njemu dje su ga peglali za tzv. pranje para. Eto sanse opet za Pobjedin "istrazivacki tim" da zablista

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

E je li ovo mogce da se jos prica kome je majka srpkinja, ko je srbin a ko crnogorac, kukala ni majka.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Da ne pominjem da sad blizu 80% građana misli da je obnova državnosti bila pravi potez
    Kako se doslo do ovoga broja? Imas neki link?

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ja sam nocas na Vijesti slusao Andriju Popovica i samo mogu reci zali Boze sto se taj covjek nije kandidovao Imali kakve sanse da DPS stane iza njega. Tako je jak utisak covjek ostavio na mene da jos zurim u TV i ne vjerujem. Takva mudrost, retorika, kreativnost... ccc...
    Jes, liječi i zakašnjele rakove, samo mu je glavna mana što priča kao da riječi vadi iz g*vana
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sto bi ovo, crna drugo.. kakav je ovo bio cunami ogorcenosti.. Da se nisi ti prepoznala medju ovima sto bi glasali Milicu, jednu u majke? Nije to nista strasno, bice mozda i Milutin, sto, vjerujem, jos vise odgovara tvom politickom ukusu, nego.. ne objasni nam ti zasto ti se ne glasa Bojanic? Znaaam ja da ti ne bi bas njega, iako ne vidjeh da si se izjasnila po tom pitanju. Mozda grijesim, u tom slucaju se izvinjavam, ali.. ipak ti se nesto "kriva" kod njega, a? Ajd podijeli s nama te zamjerke, mozes? I da, nije mi ni malo zabavno sve ovo, no ti vas izgoreh, zemljakinjo
    Quote Originally Posted by loner View Post
    Hahahaha kad se sjetim Vujanovica kakav je ono akrep bio a presjednik tobos 12 godina ili koliko, a ovamo Bojanic neozbiljan. Gasi ovaj forum sve zajedno sa zvonchicom
    Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Zvoncica mora da misli na onoga Bojanica sto je onaj fond osnovao....Aktiva ili tako nekako, vjerovatno je tamo ulozila vaucer sto je dobila kad je bila masovna vaucerska privatizacija - pa je taj Bojanic ispalio.

Ili je to taj ? Ne znam...
    Što vi je ljudi ja nemam pojma ni ko vam je gosn Bojanić?! Ja ga niejsam pominjala, što drug Safra reče ne posjećujem politiu osim proceduralno a ne pratim je u životu jer me na zanima...samo ponekad napišem slovo dva kad moram da pratim posebno Ovizionizi-ja da mi se ne rasplače, pa ga malo "piljnem" a on onda vazda nešto meni natovari što sa mnom veze nema...nijesam Bojanića niti pominjala niti znam ko je, tako da nemam neko mišljenje @Ovizionizi mada moram priznati da je ono što je @Safra napisao za mene prilično preporučujuće (pošto ga vrlo cijenim kao vrlo razumnog forumaša sa pristojnim ponašanjem, iznošenjem svojih dosad uviejk prilično ispravnih stavova, po mom mišljenju, naravno) tako da ću propratiti u ovoj kampanji g.Bojanića...ja nemam problem sa natom, i to ga ne degradira u mom slučaju, ali bi ga itekako degradiralo nepriznavanje Crne Gore i njeno poricanje....tako da po ovome što ste napisali dosad a ispratila sam, mi je zavrijedilo pažju pa vidjećemo....

Što se Milice tiče @Ovizionizi, jesam pronašla sam se jer sam je ja ja mislim prva pomenula, iako se ti toga ne sjećaš
    Inače, priznajem da sam ovaj put vrlo zainteresovana da nam žena bude predsjednica, možda baš zato što je to jedna protokolarna funkcija mislim da je Draginja vrlo pozvana da se tu nađe i baš navijam za nju! Iskreno! E sad, da li će ovaj muški svijet dozvoliti da i mi dobijemo našu Kolindu, to ne znam, ali bih voljela...razlog mi je trivijalan, ali stvarno to što ej žena bi je za ovu protokolarnu funkciju preporučilo što se mene tiče
    Nadam se da mi je @Ovizionizi zadovoljan odgovorom, a vi drugi ne nasijedajte na njegove postove vidite li da je opsjednut sa mnom
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Toliko sam opsjednut, da se ne sjecam kad si to Milicu pominjala.. ali volim ja tebe Pa ok ti je razlog, Kolinda predsjednica, Barnabocka premijerka, ovamo jos Draginjicu da posadimo i divota. Samo sto treba bit realan, pa ako bas mora zensko, to jedino Milica Zokijeva moze bit. A kad te je vec Bojanic zainteresovao, a ujedno bi voljela i zenu za predsjednicu, evo ti po malo od oboje

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Tacno je ludi Slavko bio upravu kad je reko ''SDPi'', to je jedna klasicna udbaska partija.
    Ne razumijem ljude koji ce da odu na glasanje i zaokruze Draginju, Milickovica, Hajdukovica, bolje da nisi ni izlazio nego sto si bacio glas a znas da nista ne mogu uraditi. Svi glasovi, osim za kandidata dps-a i Mladena Bojanica su baceni.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Shoneee View Post
    Kako se doslo do ovoga broja? Imas neki link?
    https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ne...radana/fsx3bt7

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Kako nju odma amnestirasmo i pretvorismo u opozicionarku a ovamo se Bojanicu tako cvrsto i nepokolebljivo namecu uslovi ?
    Ne namećem ja Bojaniću uslove već svakome. I ja i zdrav razum koji ti ukoliko si normalan mora reći da predsjednik ne može biti neki retard koji državu naziva tvorevinom i ne poštuje sve u vezi nje

Glasaj ti i svi kako oce to je pravo zagarantovano Ustavom ali ne moze se biti i za vlast i za opoziciju to ne biva,ispada komicno.
    LSCG je u koaliciju ušao iz istog razloga iz kojeg je ušao i SDP(po sistemu "cilj ne bira sredstvo") pa eto čitava Crna Gora (uključujući i mene) priča da je bio najveći opozicionar u našem parlamentu od kako isti postoji.
    Kako se to koriste dva aršina ? Jedan za Slavka, drugi za Krivog

Ili si brate za smjenu rezima ili nisi - sta ima tu da se svira i filozofira posle 30 godina DPS vlasti.
    Odakle ta potreba kod ljudi da glume opoziciju meni nije jasno?
    Ispunili su cilj i vratili se u opoziciju

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Ispunili su cilj i vratili se u opoziciju
    Ne zaboravi da su se pokidali u procesu. Nije partija jedan čovjek.

Page 59 of 163 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)