Page 22 of 122 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 526 to 550 of 3032

Thread: Vaperi...gdje ste ;)

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Stigo danas evic vtwo

Trenutno parim sa tankom od kamry lule jer je ...
    SMRAD IZ OVOG CUBIS ATOMIZERA NESNOSAN!
    ubacio sam ga sad sa svim glavama koje sam dobio na ultrrazvučno pranje u 70% alkohol , ako se ne popravi ide u smeće.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Provjeri je li to original, ima li check code? Nije mi poznato da Joyetech atomizeri i grijace smrde.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

To sam prvo uradio, original, prolazi kod. Nije to neki misteriozan smrad, kad sam zamijenio fabričku silikonsku izgorenu vatu na onaj prvi kanger sa običnom sterilnom vatom iz kozmetiksa, osjećao se isti taj miris na vatu. Vremenom je ishlapio. Nije to miris izgoretine, pokvasio sam atomizer pri montaži, sačekao da upije iz tanka do kraja povukao nekoliko udaha bez peljenja i kad sam krenuo sa paranjem ukus očaj živi. Probao i sa 1.0 i sa 0.5 sa svakom izlazi isti neprijatni ukus, na sve snage. Ista je tećnost u ovaj Kamry od lule, ukus i miris totalno drugačiji. Vidjet ćemo kad se osuši sve ovo na šta će da liči ali za sada je loše. Mnogo loše. Milsim da je to razlog niske cijene.
    Last edited by Tivatech; 10-03-18 at 18:15.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Ne znam, nisam probao taj Cubis, ali vidim da su grijaci za njega, izmedju ostalih, i ovi sto dolaze sa Ego AIO (BF ss316), a oni uopste nisu losi, nemam nikakvog smrada... doduse desavalo se da uleti neki felericni koji lose radi i zagorijeva. Koji su ti grijaci dosli?

@AL no1, Doslo mi je ovo sa Fasta jutros, u izmjenicnu postu, sad vidjeh :P .... za nepune dvije nedelje do nas, dobar prolaz. Znaci, bice iduce nedelje, nadam se pocetkom a ne krajem :P .

Thanks Thanks Given 
    9,172
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Ja klikam evo 10. x danas i nema poshiljke josh na sajtu nashe poshte,možda je problem jer neko napisa u temi o net poshiljkama zato shto sam uzeo 5 bochica Cubana a navodno je dozvoljeno 2 ista artikla,ha pa pas im m.
    ...

Thanks Thanks Given 
    9,172
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Ja klikam evo 10. x danas i nema poshiljke josh na sajtu nashe poshte,možda je problem jer neko napisa u temi o net poshiljkama zato shto sam uzeo 5 bochica Cubana a navodno je dozvoljeno 2 ista artikla,ha pa pas im m.

Edit-Tivatech,ja moje doggyje operem mlakom vodom i osushim malo fenom i vozi.
    ...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Ja redovno kupujem po 5 flasica Cuban-a niko na to ne obraca paznju

Thanks Thanks Given 
    9,172
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Znam,rekao si mi,no ovaj chlan acs napisa da mu je nekom drugu stigao mail u vezi toga.
    ...

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Ne znam, nikad cuo... u svakom slucaju mislim da mora biti ubiljezena u izmnjenicnu postu pa tek onda ide na carinu... ne znam... strpljenja, strpljenja strpljenja!!!! Sta gledas svaki cas , ja pogledam ponekad, dosta puta se desi i da me iznenade na vrata sa paketom... vjerovatno si tek od skoro poceo da narucujes online pa te svrbi... :P Stize to sve sigurno, samo opusteno.

Thanks Thanks Given 
    9,172
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Ma nestrpljiv sam ja inache a posebno kad mi se neshto svidi,gori sam od malog djeteta.
    ...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Ja ne znam sto bih vise mogao i naruciti, poprilicno imam viska opreme

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Click image for larger version. 

Name:	viber image.jpg 
Views:	50 
Size:	11.5 KB 
ID:	156674
    Quote Originally Posted by djuza23 View Post
    Ne znam, nisam probao taj Cubis, ali vidim da su grijaci za njega, izmedju ostalih, i ovi sto dolaze sa Ego AIO (BF ss316), a oni uopste nisu losi, nemam nikakvog smrada... doduse desavalo se da uleti neki felericni koji lose radi i zagorijeva. Koji su ti grijaci dosli?

@AL no1, Doslo mi je ovo sa Fasta jutros, u izmjenicnu postu, sad vidjeh :P .... za nepune dvije nedelje do nas, dobar prolaz. Znaci, bice iduce nedelje, nadam se pocetkom a ne krajem :P .
    Ja sam čuo o njemu mnogo pohvala pa sam čak naručio cubis pro. na ave40 piše : Package Included
    n 1 x eVic-VTC Mini (battery not inlcude)
    n 1 x Cubis Atomizer (with 1 BF coil)
    n 1 x USB Cable
    n 1 x 1 Amp Wall Adaptor
    n 1 x User Manual
    n 1 x Warranty Card (Always Keep the warranty card and the serial number on the box)
    a ja sam dobio + jednu rba vert. reb. 1- bf ss316 na 0.5 1 - bf ss316 na 1.0 i jedna clapton na 1.5 i 2 usisnika sve spakovano fab. i kutiju od evic-vtc mini u kojoj je evic vtwo bez adaptera samo sa kablom. Haos
    Last edited by Tivatech; 10-03-18 at 20:16.

Thanks Thanks Given 
    9
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Pa to su ti coili, oni bi trebali da su ok, nemoguce da su sva 3 feleficna... jedino ako ti je pregusta tecnost, vecinski VG, onda je mozda moguce da nece da natapa, misliim da su losi za gustu tecnost. A evic vtc mini i evic vtwo bi trebali da su potpuno isti, samo da je ovaj drugi sa novim firmverom.
    Ja ima vtc mini, i odlican mi je, samo mi smeta sto je tezak. Adapter ni ne dolazi uz njega cini mi se. Vidi, u principu, i inace se preporucuje se da se baterije ne pune u modovima, vec da se ima zaseban punjac, a na mod u nuzdi, ponekad. Ja se od pocetka drzim tog pravila. Ne znam tacno zasto je to tako, valjda zbog odrzavanja kvaliteta baterije.
    Last edited by djuza23; 10-03-18 at 21:50.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by djuza23 View Post
    Pa to su ti coili, oni bi trebali da su ok, nemoguce da su sva 3 feleficna... jedino ako ti je pregusta tecnost, vecinski VG, onda je mozda moguce da nece da natapa, misliim da su losi za gustu tecnost. A evic vtc mini i evic vtwo bi trebali da su potpuno isti, samo da je ovaj drugi sa novim firmverom.
    Ja ima vtc mini, i odlican mi je, samo mi smeta sto je tezak. Adapter ni ne dolazi uz njega cini mi se. Vidi, u principu, i inace se preporucuje se da se baterije ne pune u modovima, vec da se ima zaseban punjac, a na mod u nuzdi, ponekad. Ja se od pocetka drzim tog pravila. Ne znam tacno zasto je to tako, valjda zbog odrzavanja kvaliteta baterije.
    Ako ti nije " hitno" na punjač do 1A možeš da puniš slobodno bez brige, punjenje je regulisano unutar moda i ne može da dođe do bilo kakvih problema. Znam da su isti na izgled ali nisu unutra , ima nekih modifikacija u elektronici. Evo sam osušio sve u dehidratoru za voće, i ponovo napunio, za nijansu slabiji miris opeglanog pamuka ali je aroma, vjerovao ili ne 50-70% slabija nego od kamrija, iz iste boce sipam, a mislim da znam i zašto je aroma siromašnija, do glupog dizajna, Kamry crpi zrak kroz centar zavojnice a ovo g0vno odozgo , zato je toliko vrela para na većim snagama PI, kako se zajebah još sam naručio i drugi. G0vn0- PRO. Ne možeš da zamisliš koja je razlika između ta dva atomizera, nebo i zemlja! Sad ću da naručim još jedan Kamrijev.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Naruci neki atomizer da sam pravis grijace, tek ces da osjetis sto je aroma

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Bart Simpson View Post
    Naruci neki atomizer da sam pravis grijace, tek ces da osjetis sto je aroma
    Ma neću da se zajebavam za 1 eur t.j. za 2 eur. mjesečno, ni kutija cigara. Ovaj kamry radi fantastično na evicu, promjenom snage se mijenja količina pare ali aroma i dalje ostaje bogata. Za sada Kamry na Evic-u Cubis ide sa Claptonom 1.5 na lulu da joj bar malo produži autonomiju. Za dalje ćemo da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Ako vec hoces tank sa kupovnim grijacima preporucujem ti onda aspire nautilus (mini verzija), malo je stariji atomizer ali je apsolutno nenadjebiv sto se arome tice. To je jedini atomizer s fabrickim grijacima koji jos uvijek koristim.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Evo sam jutros ubacio moju tečnost u cubisu da probam. Ne znam je li vrijeme učinilo svoje ili je ultrazvuk pomagao ali nakon 6 dana napokon se osjeća duvanska nota. Onaj miris peglanog pamuka je nestao, doduše ovo sam zamutio na 70:30 pa možda dolazi više tečnosti na grijač. Možda si u pravu da je ova gotova 50:50 pregusta za ove male rupice , možda sa ovim RBA bude dobro radila i gušća tečnost jer je izbušen i bočno. Sviđa mi se ovaj Shade ali sam malo prećera sa nikotinom izgleda, 8mg je meni prejako.
    Last edited by Tivatech; 11-03-18 at 09:13.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Evo jedan info update nakon vizitke UK-u.

Odusevio sam se koliko ljudi pari... Stari.. mladi... zenke.. muzjaci... mnogo vise ljudi pari nego sto pusi.

Shodno tome, zakoni svi izmjenjeni i dosta poostreni. Vaperi su tretiraju kao i pusaci i svuda je parenje zabranjeno kao da je pusenje u pitanju...

Prodavnica ima dosta ali shodno njihovim (novim) zakonima, ne smiju da prodaju e-tecnost preko 10ml sa nikotinom - mora da bude 0 nikotina.

Zato prodaju 'nicotin shots' od 10ml koji imaju obicno oko 15mg nikotina pa onda to mjesaju sa tecnostima koje kupe (najcesce bocice su po 50ml) i tako dobijaju nikotin koji im odgovara. Najvise njih je na 3mg nikotina.

Skoro se niko ne bavi pravljenjem tecnosti jer nema potrebe za tim. Za njih je ionako ovaj 'hobi' mnogo jeftiniji od cigareta sto kod nas nije slucaj.

Da ne idem pre-detaljno... Prosjecna cijena kutije cigara je 12-15 funti dok je ista cijena za 50ml tecnosti. Ako prosjecan pusac popusi kutiju na dan ili ispari 5ml/dan odma se vidi da je parenje 10x jeftinije od pusenja.

Kod nas bi prosjecna kutija cigara bila nekih 2.5e a 10ml tecnosti (jedino e-joy dostupno, officially) je 5e. Istom racunicom, kutija na dan je 2.5e a 5ml tecnosti je opet 2.5e tako da kod nas dodje isto.

Srecom, imamo dje narucivat' i nabavljat' jeftinije a za 'avanturiste' i sami pravit' tecnost pa i mi da imamo ekonomsku racunicu. (znam da nije sve u njoj ali nije ni ona zanemarljiva).
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Evo jedan info update nakon vizitke UK-u.

Odusevio sam se koliko ljudi pari... Stari.. mladi... zenke.. muzjaci... mnogo vise ljudi pari nego sto pusi.

Shodno tome, zakoni svi izmjenjeni i dosta poostreni. Vaperi su tretiraju kao i pusaci i svuda je parenje zabranjeno kao da je pusenje u pitanju...

Prodavnica ima dosta ali shodno njihovim (novim) zakonima, ne smiju da prodaju e-tecnost preko 10ml sa nikotinom - mora da bude 0 nikotina.

Zato prodaju 'nicotin shots' od 10ml koji imaju obicno oko 15mg nikotina pa onda to mjesaju sa tecnostima koje kupe (najcesce bocice su po 50ml) i tako dobijaju nikotin koji im odgovara. Najvise njih je na 3mg nikotina.

Skoro se niko ne bavi pravljenjem tecnosti jer nema potrebe za tim. Za njih je ionako ovaj 'hobi' mnogo jeftiniji od cigareta sto kod nas nije slucaj.

Da ne idem pre-detaljno... Prosjecna cijena kutije cigara je 12-15 funti dok je ista cijena za 50ml tecnosti. Ako prosjecan pusac popusi kutiju na dan ili ispari 5ml/dan odma se vidi da je parenje 10x jeftinije od pusenja.

Kod nas bi prosjecna kutija cigara bila nekih 2.5e a 10ml tecnosti (jedino e-joy dostupno, officially) je 5e. Istom racunicom, kutija na dan je 2.5e a 5ml tecnosti je opet 2.5e tako da kod nas dodje isto.

Srecom, imamo dje narucivat' i nabavljat' jeftinije a za 'avanturiste' i sami pravit' tecnost pa i mi da imamo ekonomsku racunicu. (znam da nije sve u njoj ali nije ni ona zanemarljiva).
    I kod nas će se jednog dana tretirati isto ali za sada duvanska mafija ne vidi opasnost u parenju, sve dok uspješno plasiraju robu na crnom i legalnom tržištu razvodnjavaju zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima sa bzv. taksama po kvadratu , za njih nema zime. Zakon brani da se reklamiraju a u svakoj prodavnici na kasi stalak za cigarete sa svjetlećom reklamom, novi ukus novo pakovanje ... TRT. Hebeš zakon. Duvanska industrija se uspješno bori sa visokim cijenama cigareta tako što pomaže švercerima na sve moguće načine da plasiraju cigarete na crnom tržištu. Od tih 12 funti 10 su akcize porezi i marže. Kad bi kod nas bile cigarete 6 eur a crno tržište prepolovljeno broj vampira bi bio udeseterostručen . Što se tiče cijene tečnosti kod nas, pa zato mu i idu tako dobro, stoje mu po dvije godine na polici. Umjesto da smanji zaradu i ide na količinu, nedostatak konkurencije je shvatio kao priliku da naduva cijene i zaradi lovu na brzinu. On sam sebi uništava posao, zbog visoki cijena mnogi odustaju od parenja a nije ih volja da sami prave tečnost pa se ili vrate smrdušama ili batale sve. Znači izgubio si potrošača ne samo za tečnost nego i za grijače, atomizere ... a upravo tu je lova a ne u jednokratnoj zaradi od 20 eur.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    18 Posts

Daleko smo mi od svijeta. Pitam se sprda li se neki Englez sa drugim Englezom sto nosi tu "smijesnu spravu"

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    92
    Thanked in
    61 Posts

Sad će vjerujem sve elektronske da otvaraju na carinu

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    9,172
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Misle da je vaga,dobro je to.
    ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Castro javi se, Castro javi se , prijem...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Bart Simpson View Post
    Daleko smo mi od svijeta. Pitam se sprda li se neki Englez sa drugim Englezom sto nosi tu "smijesnu spravu"
    Kad parim na lulu niko me ne zarezuje 2%, jedino što im je čudno kako se tolika količina dima ne osjeća u vazduhu , vjerovatno zbog tog staklenog filtera koji skuplja taj katran, zato je žut unutra :P. Kad zaparim na evica primjećujem one "WTF" poglede.

Page 22 of 122 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)