Plaču i životinje.
Interesuje me kukaju li ili oplakuju iz najjace americke i njemacke zene po saucesca kao nase?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Plaču i životinje.
Ok oplakivanje ali dranje iz mozga i pricanje budalastina uz refren “kuku”, to me interesuje?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo i mene interesuje, pošto povremeno nailazim na slično zapažanje muških pripadnika po sahranama, da li bi mogao da mi odgovoriš - kad neka žena kuka ili se dere iz mozga za nekim (ostavimo po strani uloge) na sahrani - kako se ti osjećaš u tom trenutku?
Kad je u mojoj blizini neprijatno mi je i postepeno postajem nervozan, kad se udaljim onda sam lagan
Ozbiljno pitam za americke i njemacke zene, je li i kod njih slicno?
Neprijatno ti je - gdje tačno? Kako, na koji način?
Nemoj molim te da momak od 20 godina dozvoljava sebi da ga žene, iz bilo koje države, pomjeraju na način koji mu izaziva neugodnost pa zatim neprijatnost.
A nemoj mi reci da i ti volis da zaleleces, a nemoj vise to da radis, cuvaj se
Tvoja je odgovornost, ti imaš sposobnost da ih vidiš ne ovakvima kakve jesu, već onakvima kakve mogu bit. Ti biraš. I izabrao si sam da ih vidiš kao kukavice koje nariču.
I to je to, talasiću, sve je do tebe. Doći i odaljiti se možeš, ali od sebe uteći ne možeš. Ti tražiš, tvoj fokus je ono što ti izaziva neprijatnost a ne žene koje nariču. One su samo posljedica, ne i uzrok. One ti samo potvrđuju tvoju nedosljednost. I ako tako nastaviš, ista će ti biti i u Njemačkoj i u Americi.
bullseye
Suskave kese.
1.15€ x6 komada = 6.90€
Jeste li svjesni koliko je ogranicen ovaj mladi cojek, kad samom sebi kida obraz pred cijelim gradom (evo je izaslo na pg vremeplov) za nepunih 7 eura, tj zbog najlona americkog produkta (otrovi) poznatijeg kao Koka Kola.
Ova itekako odbojna, mrzna i "wannabe mangup" frizura kojom se ovaj kvazi fraer osisao vise kosta da se napravi kod frizera nego ovo sto je ukrao.
Zelim da mu nakon ispijanja ovog cijanida otkazu bubrezi i da se nakon susenja pretvore u dva zrna pasulja. To trenutno mozga sto ima, zelim da mu se sasusi da dodje velicine oraha. Posto je mlad, zelim mu vitalnost Stivena Houkinga i puno aparata oko njegove bolnicke postelje.
Nije ovaj odavde, ovo je neki srbijanac ili kosovar koji je ođe doša' sa samo jednim ciljem - da krade sitno, klasična sjecikesa. Izgubio je taj obraz sa 10-12 godina, ne $ekiraj mu se...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Koja aplikacija, Shazam? Takve aplikacije prepoznaju pjesmu samo ako joj pustis original snimak, original aranzman. Ako pustis neciju obradu, a melodija ista, ne prepoznaje. Bar je tako bilo prije..
A razmisljao sam da bi bilo super napraviti takvu aplikaciju, ali bi bio ubistven posao. Da prepoznaje pjesme po notnom zapisu, znaci da joj bude dovoljno samo da odzvizdis i da on skonta odakle je melodija. No nisam skoro provjeravao, mozda su i to napravili..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Shazam prepoznaje i remixe. Što se zviždanja tiče, imaš Soundhound odavno
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ja bi napravio aplikaciju koja preko podriga poznaje šta ste imali za ručak
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Shazam 99% remixa/obrada prepoznaje, naletio sam samo na par primjera tehno dje pobrka, tako da nema preko te app.
Forever young, i want to be forever young
The more things change, the more they stay the same.
Kad ogladnim u ovo doba. Odoh da radim nešto da ne bih jeo kao kreten.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ovo je super stvar, nisam znao. Zahvaljujem.
Uglavnom beskorisna korisnicima koji nemaju sluha, koji ne umiju da pjevaju, da interpretiraju melodiju, odzvizde je.. ali ja umijem. I to mi se x puta desilo da mi melodija u glavi, odzvizdim je savrseno, al nemam pojma cija je pjesma![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Zgrada u kojoj živim ima 6 spratova. Ulaz ima samo 1 lift. Ono što mene izluđuje to su stanari 6 sprata. Kad god uđem u ulaz i krenem da pozovem lift , on se nalazi na yebenom 6 spratu. To nije realno koliko stanari na tom spratu imaju posjeta, aktivnosti tokom dana. Poželim ponekad da imam neku statistku da vidim koliko je puta lift se penjao na 6 sprat u odnosu na ostale spratove.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
od jutros sam jedno 30tak puta zvao Dom zdravlja da bih zakazao pregled i niko se ne javlja. ne vjerujem da toliko posla imaju da se neko ne može javit' na telefon.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A kako mislis da one popiju kafu ako ih ti zovnes 30x ...
Forever young, i want to be forever young
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks