sve i da je crna gora mirna po pitanju kradja, eto u okolini 3 zemlje koje nisu...neko preskoci par dana ovamo...obavi par poslova i nazad...
sve i da je crna gora mirna po pitanju kradja, eto u okolini 3 zemlje koje nisu...neko preskoci par dana ovamo...obavi par poslova i nazad...
Okolne zemlje su cuvene po automafiji
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ako ides do Beograda, najbolju integralnu zastitu auta ti radi Delta electronic na Vozdovcu. A sve sto ti urade je tailor made i po tome su poznati i jedinstveni.
https://www.011info.com/auto-alarmi-...lta-electronic
Eventualno Skycar na Novom Beogradu sa trostrukom zastitom - alarm, igla i izmestanje Obd.
http://skycar.rs/auto-zastita
Generalno sa jednim ili sa drugim mirno spavas gde god da ostavis auto a ako su se ipak nameracili da ti ga ukradu, samo ce ga podici na pauk ili slepu i odvesti.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ma samo izvadis odredjeni osigurac pa nrka pokusava 3dana...
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ima jedna dobra fora
valja staviti kucnu sklopku posle plusa na akumulator
ugasis to i cao
Prema tome, šta da ti kažem?
@manouche
Za sad nemam namjeru gore ici
A nadjoh na youtube da ni zeder nije bas siguran, ako je ovo istina:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Može i nepovratni, jednosmjerni ventil na potisni vod iz glavnog kočionog cilindra
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Comel u Sarajevo. Alarm Vodafone Cobra + 2 čip kartiice + zamjena OBD konektora... Placeno 300 eura
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Poštovane kolege danas oko 15:25 na Starom Aerodromu uhvaćen na djelu DRAGOMIR PRENKIĆ iz Zete.
LOPOV skinuo mom ocu akumulator, al sam ga uhvatio na djelu, uzeo mu akumulator, i pošto sam sam bio pobjegao mi je. Nisam mogao ostaviti akumulator na sred ulice.
Pošto imam neke prijatelje u Policiju na osnovu njihovih fotografija uspio sam da prepoznam lopova.
Pokušao sam da ga fotografišem, jer ne smijem ga udarit a htio sam ga kao ***** polomit (da me ne tuži jer bih gore prošao).
Javno mu ime pišem i molim administraciju da ima razumijevanja za javno objavljivanje, al treba svako da zna o kome se radi. Pokušaću da ga nađem preko facebooka da objavim i sliku tog nesoja.
jeli ovo tvoj post ili copy paste?
Posle bismo rekli Romi kradu akumulatore....
Last edited by GaD; 27-03-18 at 21:16.
Daj sliku ako valja
U Bulevaru Ivana Crnojevica obijena agencija, ukraden sony ps4 (crveni), igrice, tv, nesto para...
Ako ko cuje da se prodaje neka javi
P.s. jes da je ovo za auta al eto
ako se bude prodavo za peset eura zazmuricu
Prastajte sa telefona kucam:
https://hr-hr.facebook.com/people/Ga...00011056780475
Evo profil LOPOVA pa nek neko zakaci slike
Dobih informaciju da je ovaj isti lopov kod 5 udovica razbio 3-4 auta i otudjio akumulatore/muzike...
Ocemo li da mu se naje8emo majke?
Kolege ima li Vas da se složimo da mu damo malo po prknu. Ovo ne može više ovako!
@Boginja našli su ti akumulator
nothing comes from violence and nothing ever could
Oba
p9lite
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks