http://www.portalanalitika.me/clanak...ura-dukanovica
"Zbog novih dešavanja u vezi kandidata opozicije, nije isključena kandidatura Đukanovića."
![]()
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Bojanicev najveci opozicioni ucinak je sto je uhvatio vlast u pronevjeri od 300 eur, a takvih pronevjera u CG ima na stotine na dnevnom nivou. Umjesto da se bavi pronevjerom privatizacije EPCG u iznosu od 300 miliona eura, sto je njegov fah, jer je bio direktor berze, on samo populisticki prica o slucaju Ramada. Dok je Vasilije Milickovic zadnju deceniju zivota posvetio pljackaskoj privatizaciji EPCG, to niko ne zarezuje ni 2%.
DPS moze i magarca da predlozi za svoga kandidata, sa ovakvim protivkandidatom, dobija lagano.
Samo je Vasilije moga ovu hobotnicu da rasarafi, jer im on ne bi dozvolio da ga otvoreno pokradu ka Lekic.
http://www.portalanalitika.me/clanak...ura-dukanovica
"Zbog novih dešavanja u vezi kandidata opozicije, nije isključena kandidatura Đukanovića."
![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mora dps sad sa najjacim kandidatom. Ipak su oni I cekali ako bi bio ovakav razvoj dogadjaja. Postavit kao kandidata Simovica u odnosu na Bojanica je za tu partiju pred propascu kao da odgurnu kamencic koji ih drzi da se ne skotrljaju niz provaliju.
Mislim da je prijekilijek prvi pomenuo Bojanića, još dok je bila aktuelna priča o Milki, Bečiću i ostalima
Ona ga podrzava ali tattoo jok,princip je u pitanju.
Generalno,nevezano za temu, postujem lucka91 i sve ljude sa stavom da podrzavaju DPS i vlast.
Ovi sto se sprdaju sa svakodnevicom,komentarisu dogadjaje kriticki i lamentiraju nad Crnom Gorom koju opljackase a onda kao bele lale trce da podrze vlast su mi odvratni.
Vjerujem i to sam vise puta napisao da je to nas doprinos izucavanju politickih sistema jer mi smo izmislili gradjanina biraca koji je opozicionar a glasa za vlast-to nema nidje pod kapom nebeskom da j... majku
Nadam se a i logicno je da ce i Vuksanovicka i Danilovic povuci kandidaturu,sve drugo je protiv zdrave logike.
Za Milacica i Milickovica nisam bas siguran ali posto je svaki glas bitan od sustinske bi vaznosti bilo da i oni urade isto i da oni koji zele da se nacne vlast koja traje evo 30 godina imaju jedinstvenog kandidata pa kako bude.
Ne nadam se nesto previse jer kad u 8 ujutro povedes sa 100.000 glasova tesko se to size ali eto,da vidimo.
Бојанић је можда добро ријешење за демиџ контрол у опозицији, али свакако није особа која може постати предсједник ЦГ.
Тешко да може ући у бирачко тијело владајуће партије и сателита, напросто што његови ставови нису грађански, тачније што је много ближи идеологији ДФ-а, него некој грађанској опцији.Исто је демонстрирао својим максималним доприносом антиНАТО кампањи, гдје је још показао завидно незнање или је манипулисао, а прије бих рекао ово друго.Око других ствари се није много изјашњавао, али сам увјерен да су такође на фону те политике.У кампањи ће се морати изјаснити а како се изјасни тако ће се међународни партнери односити према њему.
Знамо да предсједник представља Црну Гору на међународној сцени.Бојанић сјутра на неком НАТО самиту, тешко замисливо.
О његовом мешетарском куферу не бих, за то ће се побринути ДПС медији.
Са друге стране ДПС још увјек вага.Не очекујем да ће се Мило кандидовати.Остају Милица, Симовић (довољно је већ речено) и како се још помиње чувени Брано Магла.
Мило ако се кандидује губи полуге контроле, и брзо ће га сажвакати.Ако се кандидује Милица, ДПС опет губи директну контролу предсједничке позиције, али барем задржава неки утицај пред локалне изборе.
Ова друга двојица поред тога што су "појаве", имају толики куфер да их не би ни ДПС машинерија спасила.
Трећа је опција Драгиња, ако се Рања не зезне, која нажалост нема никакве шансе, а осим Милице, је једини квалитетни кандидат, кога се Црна Гора и Црногорци не би стидјели.Углавном мислим да је вријеме да жена буде предсједник Црне Горе.
Милачић и друштво су само декор.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ko god da bude dps kandidat, jedva cekam tv duel sa Bojanicem. Da ga Madjo ponovo priupita za Primorku i da li je gospodar napokon saznao ko je vlasnik kompanije kojoj je nesebicno davao nase milione.![]()
Ubačiše DPS-ovci odma u 5, biće zanimljiva predizborna kampanja.
Nezvanično čuh priču da očekuju da Lomi bude kandidat..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Najjaci su mi ovi sto im niko iz opozicije ne valja a Milu i kompaniji koji su uzeli stotine i stotine miliona ne nalaze mane...
Jes, a Milica im je super kandidat![]()
Gvozdenovic bi bio autogol DPS-a i da dobri Allah da njegovu kandidaturu
One Ring to Rule them all...
Bjese preko citavog autobsa odradjena slika Marka Milacica. hahaha
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Znaci "Otpor beznadju" sa tri predsjednicka kandidata, bem li ga![]()
Kolike su sad šanse za drugi krug po vama?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Izvjesno. A I dugo nismo imali drugi krug.
A koji su to, bojanic, milacic i ?!
Valjda Blažić i Miličković. To sa Vijesti citirah.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Nije ni Bojanic bez putera na glavi narocito iz vremena kad je bio direktor Nex berze i brokerske kuce no dobro nek se narod prima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Opozicija ima dovoljan broj glasača za blagu prednost dok DPS ima biračko tijelo koje glasa zbog ucjena 2/3 i kandidata 1/3 ... drugi krug je očigledan ali tu bi DPS-u značila ta 1/3 što se pokazalo na primjeru Vujanovića i kad su morali da mijenjaju zakon da ne mora biti 50+1 % izašlih i kad su izgubili prošle izbore ali proglasili pobjedu ...
deuscroix
Ponovo je preuzeta televizija Crne Gore-vraca se demokratija u javni servis![]()
Nisam bas optimista za drugi krug ali se nadam,sto cu-to je ljudski.
Kad vidim zene sto su napustile radna mjesta da bi do kraja zivota dzabalebarile na racun gradjana Crne Gore sa 380 eura penzije koju im je vlast ekspresno skratila za 100 eurica-dakle kad vidim njih i znam da ce vecina dati glas kandidatu vlasti onda se nesto ne nadam mogo.
Sa druge strane ipak Bojanic nije totalni autsajder-lici na ljudsko bice i umije da se ponasa a i najmanje smeta bilo kome iz opozicije.
Ovo je recept kao sa Mesicem ili Kostunicom ali oni su imali podrsku Zapada sto Bojanic moze da sanja.
Da li moze da ucini korak dalje u odnosu na ono sto je uradio Lekic pitanje je od milion dolara?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks