Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Gando sprdas li se ti sa ovim mycenikom na poluciju![]()
Ili ima jos neki gando sa zabljackim prezimenom![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Mrtva trka izmedju Bebe Dzaković i Vojina Djukanovića ...
deuscroix
Dobro to sam te malo cacnuo![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Povuka je Maśa par miliona, sad ga boli .I.
Prelomise li BOTOVI?
http://www.vijesti.me/vijesti/dps-us...edjelje-979061
HAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH
Jel moguce da su ovakva jaja da ne smiju da izaberu kandidata prije opozicijeJAOOOOO
One Ring to Rule them all...
Show. Mislio sam da im je sigurna pobjeda ali ocigledno frka je neka...
One Ring to Rule them all...
Milo ne smije, sva je prilika a alternative nemaju, ko zna kakve su struje unutar partije.
Mislim da je Bojanic u svakom slucaju najbolje resenje. Jer nije kiks ni za jednu partiju ako izgubi, a def je bolji od Draginje.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kakva je Draginja, previse mudruje...evo kaze da ce podrzati onog kandidata koji ispunjava uslove...
Nikako za nju
Last edited by seskfabregas; 08-03-18 at 22:45.
Da se podsjetimo
Iz nekadašnje Pozitivne ima više njih koji figuriraju na političkoj sceni. Ima li ko, liše Bojanića, ko bi mogao biti interesantan kandidat?
U prvom krugu ću glasati za Dragu, a ako u drugom izbor bude između Blečića i nekog iz DPSa neću glasati
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ova zena je jako kulturna i uctiva. Mislim da crnogorsko drustvo nije jos zrelo da bira zenu za predsjednika. Preveliki ulog su za nju ovi izbori isto kao i za onoga sto lijepi slike po autobusima. Treba protok vremena da se vidi da li ce uopste opstati na politickoj sceni.
Nije lucke rekao da ce se sinoc objaviti vec da ce da prodje kroz proceduru.
Nema to veze da nece da daju kandidata prije opozicije i da se plase nego mora se sprovesti procedura. A i opozicija nece imati zajednickog kandidata.
Kandidat je odlucen, moze sad opozicija ili partija kandidovati marsovca ili becica, to nece nista promijeniti.
Draginja ljudi ne moze nista uradit ne tripujte
Prvo predsjednistvo odlucuje pa se salje na glavni odbor koji to mora da potvrdi a to nece biti organizovano prije sledece sedmice jer u glavni odbor su ljudi iz citave drzave, a dok ne da GO zeleno svijetlo ne smije se izaci sa zvanicnim imenom kandidata.
Kandidat je vec odlucen i imam info ko je. Necu saopsavati ime naravno prije partije.
Licno sam veoma zadovoljan i ne sumnjam u pobjedu, prvi/drugi krug manje je bitno. Vise bi nam odgovaralo da opozicija ima 1 kandidata i da se pocisti odma u prvom krugu. Ako bude vise ozbiljnih kandidata onda mozda ode u drugi krug a onda opet slijedi pobjeda.
Nego da sacekao da se zakljuci lista zvanicna kandidata pa cemo na osnovu konkretnih istrazivanja imati i projekciju rezultata.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Tarzan nema ko drugi![]()
Tu es mon héro!
Znaci lider Dps-a nece na drzavne funkcije?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks