tako se meni jednom "pojavilo" uskršnje jaje.
Po/javiće se kad zaboraviš da si ih zaboravio ili mirisom![]()
tako se meni jednom "pojavilo" uskršnje jaje.
Piiiiiiiiiiii smrdiiii
crkotina!
Sad sam izgubio punjač za telefon.
Nije lako, ali je jako rođaci.
ja sam jednom čokoladu izgubio, još se nije pojavila
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Crkotina je karakterna osobina i nije usko vezana za raspad bioloskih tijela ili supstanci.
Crkotina kao produkt ljudskog mentalnog raspada zaudara mnogo gore od uskrsnjih jaja, a i limuna! Istina, ne u obliku mirisnih cula, ali vizuelno mnogo vise boli i "zaudara" od predjasnje navedenih gluposti...
E'o viđi.
Sad stvarno, svako se puni sa onim što mu prija u datom trenutku i koliko god osoba zapravo štete sama sebi činjela, ne preostaje mi ništa drugo nego da je ostavim. Mirno u (ne)miru.
U danasnje vrijeme se svasta pripisuje karakternim osobinama.
@tigrovo_oko , ne valja kad pruzis ruku, a ne valja ni kad ostavis. I sebicnost je karakterna osobina, toliko slijepa da ne vidi da mozda stetu ne cini samome sebi.
nothing comes from violence and nothing ever could
Narcisoidnost će prije bit, ali nije ni važno. Nije mi je ni ža'. Postala sam osjećajno bezosjećajna.
Kiss me if I'm wrong.
Nije lako, ali je jako rođaci.
šetah jedno sat vremena i morao sam kupi čokoladu od 300g čisto radi balansa nekog
@goozica & @tigrovo_oko
Sebicnost nije karakterna osobina, sebicnost je mentalni sklop!
Kako god, ni jedno ni drugo, nemaju veze sa sadizmom ili mazohizmom, tj. sadizmom, ili ti - povrjedjivanjem samog sebe na sto ste vi, mozda (mozda i ne) aludirate.
Sebicnost je zaista mentalni sklop, dok je crkotina produkt zivota, tj. neizbjezna stvar! Koliko god to zvucalo okrutno, nije moguce izbjeci smrt i raspad u fizickom smislu.
Last edited by assassinate; 08-03-18 at 21:01.
Kad dobijem, gluplja sam za nijansu nego inace. A dobila sam.
@assessinate
Ne može se izbjeći, ali se možeš onome ko ostaje javiti u nekom obliku, na neki način. I o kakvoj okrutnosti mi pričaš![]()
https://instagram.com/p/Bf_fxVsn507/
Racunam da sam ispostovala cvijece kao poklon ako ga odlozim u ostavu, sacekam da uvene pa snesem u kontejner pored zgrade.
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Eto, ne valja ni lijepo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
i onda kažu lako je nama momcima sa ženama, eee
One Ring to Rule them all...
Moral Standard
A moral standard refers to the norms which we have about the types of actions which we believe to be morally acceptable and morally unacceptable. Specifically, moral standards deal with matters which can either seriously harm or seriously benefit human beings. The validity of moral standards comes from the line of reasoning that was taken to back or support them, and thus are not able to be formed or changed by particular bodies of authority.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks