Malo googlah bilo mi interesantno motor u njega proglasavan vise puta u top 3 u USA a isti ide i u grand cherokee
http://www.dieselarmy.com/engine-tec...-0l-ecodiesel/
Malo googlah bilo mi interesantno motor u njega proglasavan vise puta u top 3 u USA a isti ide i u grand cherokee
http://www.dieselarmy.com/engine-tec...-0l-ecodiesel/
Last edited by METZ; 08-03-18 at 14:59.
Koja je cijena toga, i koliko cesto se mora dosipat?
Ajd laki sad izguglaj sta je ad blue, pa od sjuta dijeli savjete na temi pitajte, povodom istog.
Ne znam koja je muka na tebe prijatelju...Znam otprilike sta je i da je tecnost neka u pitanju...
I godfader veli da je ad blue...I ne znam koji je problem sto sam pitao koja je cijena toga i koliko se cesto dosipa
Zavisi koliko drzi rezervoar. Kod nas kosta oko 70c po litru, ima ga pumpe. Sipas jednom u 20, 30...50k km.
Poslato s Jadrana
E popi*am se na dizele, oh wait, urea, ali plave boje...otprilike
Sent from my Motorola 8400
Dobro je momci..Tema su slike i sta vozite.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
u DEF rezervoar staje tipa 30litara al ne drz te me za rijec, nisam siguran. dosipa se mozda na 5.000milja (zavisi od voznje). ulje na 10.000milja staje 10l ulja. i uz sve to 90l dizela.
moze se reci da je udoban auto za ovu klasu auta, ali daleko od neke limuzine normalne.
naginje se kad se pretjera i to dok se ne navikne coek zna da bude zeznuto. menjac je nekako cudno podesen, on mi bas ne odgovara, ali sam se navikao pa...saradjujemo.
prekratke brzine a prespor da promijeni, ili se vozi presporo ili da se upire, ja izmedju ne umijem.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Stvarno je tenk, klasicni Amerikanac. Nego, ima li ko na ovaj forum da ne vozi pod maglenkama LOL. Dub, jel ti ovo kamera od tel ili...? Rezolucija sabija...
Forever young, i want to be forever young
Drajva i ja to americko cudo ford truck F550 ...Fap masina samo automatizovana i ugladjenija...
ja na ovog autobusa vise od godinu dana nisam ugasio maglenkena 'auto' su mi farovi i ne diram nista, tako da sam i zaboravio
a tamo kad sam, posle smokovca palim maglenke![]()
rezolucija...e ako znam, i8+ no sam po mraku slikao ove unutra, a i nisam obracao paznju kako sam kacio slike, vise sam htio da docaram kako to izgleda auto iz neke druge price![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Premocan tenk , vjeruj mi za nase uslove pravi da ove drvosjece sto vole da ulijecu i izlijecu bjeze .
Ja konoretno volim ogromna kola al u PG velik auto je velik problem s obzirom da se vise parkirat nema dje
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
U dolasku
Potrosnja 4l
Srelo se danas auta i auta.
Tesli jedno 20. Ali sve je zasjenila QV
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
3 strane posraste sa komentarima. Kačite te slike i ne palamudite mlogo. Danke
Broje li se plovila???
je li ti ovo baba kupila ko onoj Sandri africi?![]()
Ada baba, nisam ja...
Mene tacno sramota okacit sliku kad vidim sto se vozi po foruma.
Stay salty.
Stigao. Nije opran jer ide na carinu
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks