Nema pg garage..
Jedino Stefke da dignemo prednje tockove na kuku.Kao one slepe po americi..![]()
Vidim ja da cu na ove do tonu ipo pa nek pukne dje pukne
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ja ti auto s kukom imam jedino![]()
Nema pg garage..
Jedino Stefke da dignemo prednje tockove na kuku.Kao one slepe po americi..![]()
Vidim ja da cu na ove do tonu ipo pa nek pukne dje pukne
Last edited by Djalac; 07-03-18 at 19:19.
preporucite neki dobar obd2 skener za android...koji se moze skinuti u full verziji...
@E_K_V Ako misliš na aplikaciju za android onda Torque Pro samo. Skini apk.
Je li bolji aditiv Liqui Moly Diesel Spulung ili Super Diesel? Oba su za čišćenje dizni.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kome da ponesem dizne od benzinca u PG da ih očistiti?
Alternativno mogu sam na stolu sa carb cleanerom i baterijom mada ko zna kolko to valja tako zbog duzine pulsa.
Ocu da zamijenim natezac kaisa na Mini > super stvar sto niko djelove nema za njega.![]()
Kako se zovu prodavnice po BG-u za djelove? Zna li ko..
Da uzmem to kod njih gore.
Ima u Voli garantIli vidi preko SParca ili nekog da ti poruce
Evo rjesenja
http://www.rentacar-in.com/transport.html
Kurir da ide brzo za NK?
Rekli su sto nema u vuglu ima na guglu da kucam sad 50 prodavnica tamo.
Nego sam mislio neko 2-3 jake ako ima i to je to.
i gore dvije prodavnice pa nemaju natezac.
Kit komerc i Silux.
Ima u voli jedno 400e je sigurno.
Ko je taj sparko je li on cuo za mene?![]()
Dvije ipo tone svakako ne moze da vuce sa malim autom?
Mislim da je limit za malo auto 1500kg?
Za dzipove moze vise
Last edited by Laz; 08-03-18 at 09:47.
Nije da ces imat ovakve pustolovine od Nk do PG ali ti je mucenje za malo auto
Slepka ti je najbolje resenje vjeruj mi, ne razmisljas uopste
Otac je sa mazdom vukao kamp prikolicu 1600kg tezine (na mazdu 6 je tow capacity 1.5 tona)...
Pa je na jednu poveliku uzbrdicu dje se ide prvom brzinom auto izgubilo zalet i stalo(a prikolica ima kocnicu da ne moze nazad)...I tu se kvacilo bukvalno pretvorilo u pepeo...Pa sam probao sa dacijom ja njega da povucem, da nekako krenemo zajedno pa nije moglo...
I na kraj Land Cruiser 3.0d sa duplim reduktorom dosao i posprdao se sa svima namaCudo je dobar prenos
Kad su skinuli kvacilo sa mazde, majstor je rekao da je lamela bila debljine kreditne kartice![]()
Last edited by Laz; 08-03-18 at 10:29.
Dje na Zabjelo ima kakav elektricar? Samo mi za osigurace treba. Kod mene ih ima ja 4 mjesta u auto pa ne znam koji je za sta a podizacievo ne mogu da rasirim retrovizere a ni ne reaguju. Ovo mi je bas hitno jer ovako ne mogu nidje sa autom.
EDIT: evo ne treba, snadjoh se.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Last edited by kimmi; 08-03-18 at 11:14.
to je najveci problem kod vuce i kad si u dozvoljenim tezinama... stanes i ko zna kojega razloga nedje uzbrdo i sagoris ga cijeloga (npr kod Perjanika ili na Novo Selo)...
i po ravnom mnogi pocetnici nategnu kvacilo kad malo vecu tezinu prikolice
mada, pocetnici cesto nesto i slome dok nauce da vuku nesto
Slepu trazi u NK - sto su iz manjega mjesta to su povoljniji![]()
Kontinental kais 20e na popust 14e zamijenilo se kao da je mini pristupacan - mislili su o svemu....
Samo malo nategnes kais i imas gore 2 rupe po potrebi u jednu stavis saraf i kais vise ne moze da se vrace nego bukvalno sam spane.
Ne znam odakle mi da mora natezac da se mijenja kad je nov (za dlaku ga uzeh kod grebovica 170e)
bice skida.
Nasao sam prikolicu u rent a car IN..I ako lise na sajt 50e to je kad ides s njom van CG..25e je po CG do 3tone takk da znate..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks