Page 38 of 943 FirstFirst ... 283435363738394041424888138538 ... LastLast
Results 926 to 950 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Koji Huntelar i pr****ve...sto ce taj igrac milanu..milanu treba vec afirmisani spic a ne neko dijete koje tek za 3-4 godine treba da uradi nesto u svojoj karijeri.Sjetite se supertalentovanih-dijega,estojanofa,kavenagija..i ima ih jos 100-ak, sve tobos nove maradone, vanbasteni...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

za huntelara ne znam ali igraca kao sto je njihovo najvece pojacanje ove sezone (olivera) ima na hiljade... jedini transfer koji im se itekako isplatio je dovodjenje kake... ostalo su sve sami promasaji
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako i malo pratite desavanja u Holandiji vidjecete da svi pricaju o Huntelaru kao extra talentui ne zaboravite da je momak prosle godine dao 33gola,a i ove je dobro poceo mada je bio povrijedjen jedno 3nedelje/Pa i sam VanBasten ga zove sve vise u repku,pored Kuyta.Mozda ja grijesim ali mislim da decko zaista obecava i volio bih da ga vidim u dresu Milana.Mi tu imamo i uhode-samog Van Bastena koji ce reci dosta o njemu a i Stama koga je Milan pustio da predje u Ajax ove sezone vjerovatno ramisljajuci da uzme nekog od njihovih igraca jeftinije na kraju ove sezone.To je moje misljenje vidjecemo da li sam bio u pravu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Koji Huntelar i pr****ve...sto ce taj igrac milanu..milanu treba vec afirmisani spic a ne neko dijete koje tek za 3-4 godine treba da uradi nesto u svojoj karijeri.Sjetite se supertalentovanih-dijega,estojanofa,kavenagija..i ima ih jos 100-ak, sve tobos nove maradone, vanbasteni...
    zaboravio si na messija on je novi MARADONA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Problem je sto Milan nije zainteresovan.
    Ako budu dovodili nekog iz Ajaxa onda ce to najvejrovatnije biti Snajder.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice tih Maradona, i za Almejdu i Verona su pricali svasta, pa vidjesmo dje stigose
    Reality is overrated.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Messi i samo Messi.Ostalo su sve :ass:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    Problem je sto Milan nije zainteresovan.
    Ako budu dovodili nekog iz Ajaxa onda ce to najvejrovatnije biti Snajder.
    dako ga dovedu vise evo 4 sezone pricaju da ce ga dovesti pa nista...

vjerujem da ce u ljetnjem prelaznom roku milna dovesti min 6,7 igraca
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by HUNTELAR View Post
    Ako i malo pratite desavanja u Holandiji vidjecete da svi pricaju o Huntelaru kao extra talentui ne zaboravite da je momak prosle godine dao 33gola,a i ove je dobro poceo mada je bio povrijedjen jedno 3nedelje/Pa i sam VanBasten ga zove sve vise u repku,pored Kuyta.Mozda ja grijesim ali mislim da decko zaista obecava i volio bih da ga vidim u dresu Milana.Mi tu imamo i uhode-samog Van Bastena koji ce reci dosta o njemu a i Stama koga je Milan pustio da predje u Ajax ove sezone vjerovatno ramisljajuci da uzme nekog od njihovih igraca jeftinije na kraju ove sezone.To je moje misljenje vidjecemo da li sam bio u pravu
    to bjese ona liga dje je Kezman bio 5 godina najbolji strijelac?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

neka kefalo, kezman je strasan spic :burp:
    Koja holandska liga i trte vrte.Milanu treba spic da zamijeni shevu, ali toga spica trenutno nema na fudbalskoj mapi( ima ih 4-5 ali do njih je tesko tj. nemoguce doci).Ne znam sad oni palacio,higuain i ostali kolko su "jaki" za talijnsku ligu.Tores mi je isto veliki znak pitanja.U januaru mogu doc Tavano ili Iaquinta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

huntelar je dao sinoc dva gola ni manje ni vise.Ako tako gledamo da treba zamjena za Shevu,treba li onda i za Pipa-e tu samsu vidi Klass.To sto Milan nije zainteresovan.nije tacno jer se pojavila info da ga prate i Milan i Inter,ovi moji da bi rijesili problem postizanja golova a ovi drugi kao zamjenu za Adrijana.Evo se Imperator vrace sto znaci da mi ostajemo u igri,samo me strah od Manchestera jer je Glezjer bas zapeo.A ako se bude jos sta trgovalo p[ostoji jos jedan igrac koji se takodje dovodio s nama u veze,super talenat Ryan BABEL,za koga je Basten rekao da ima predispozicije da bude novi Henry.PA polako dje ima dima...A evo info da bi rijesili pitanje jos jednog veziste,malo lucidnog u prvom planu je Dijego,Kakin naj prijatelj koji uz to ima i italijanski pasos,a ni cijena nece biri velika-s obzirom na njegove godine-10meleona,pa

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

brate, meni je pun kuvac tih novih anrija, ronaldinja, zidana, gluposti... ajde da vidimo sta treba milanu: milanu ne treba klasican spic! milanu treba neki wing forward, znaci neko ko probija po lijevoj strani, ulazi u prostor, + ima dobar finishing, zna da drzi loptu... opcije: anri ne dolazi u obzir. drogba bi bio idealan, ali ni on ne dolazi u obzir. ajmo opcije za januar: mozda lua lua? pipita? onaj 11 iz palerma? nemam ideju. sta treba milanu dalje - zamjena za sedorfa. imena? pojma nemam, mozda onaj mali iz lila. dalje - barem 2 igraca u odbrani. tek kas se to sve pokrije, onda se razmislja o pozicijama na kojima vec imaju 2 igraca, kao sto je spic, ili golman, ili organizator igre. samo tako se pravi koncepcija igre
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

HUNTELAR, kolko imas procenata od prodaje tvog ljubimca u MIlan? Ni njegov menadzer ga ne predstvalja ka ti.

Sto se Milana tice oni rade i radice u buducnosti oko dovodjenja samo 1 igraca: Ronaldinho
    PA evo Berluskoni prica mjesecima samo o tome.Svaki put mora da ga pomene i rekao je danas za Sky kako je to jedini igrac za kjeg je spreman da iskesira kolko bude trebalo.Ronaldinho + Kaka.
    S druge strane, vlasnik Intera, MAsimo Morati ima samo jednu zelju za koju je i sam rekao da je neostvariva: Po njemu najbolji igrac na svijetu je Leo Messi, ali zna da je on buducnost BArselone.

Anche mercoledě sera dopo il successo sull'Anderlecht, Silvio Berlusconi ha chiarito come il fenomeno gaucho resti l'unico giocatore per cui fare la classica "pazzia" di mercato. "Cercheremo di prendere Ronaldinho ma non lo scambierei con Kakŕ, al massimo con Brocchi (che gli stava a fianco ndr) - ha cercato di scherzare il presidente - In ogni caso, qualora venisse qui, dovrebbe dimostrare di meritarsi il Milan..."

Se il sogno del Real č Kakŕ, quello di Moratti si chiama Leo Messi ("E' il miglior giocatore in circolazione"). Sogno destinato a rimanere tale, perchč se a Barcellona c'č un 10% di possibilitŕ che Ronaldinho cambi aria, Messi č l'investimento blaugrana per il futuro prossimo.

E ovo citam zadnjih mjeseci na italijanskim sajtovima.Prevod nije potreban jer je jasno o cemu se radi, a i pisao sam gore.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

ako milan dovede ronaldinja kaka odlazi...

i ne vjerujem da ce imati samo to jedno pojacanje... sa ovim sastavom da igraju i sledecu sezonu-nema sanse....
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,114
    Thanked in
    2,951 Posts

Bogomi kako igra evo po godine, mnogo bi im pomogao. ALi bas mnogo.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Kaka necje oticji nidje,a to najmanje zavisi od ronaldinja... ove sezone se pokazuje ono shto sam oduvijek prichao,da ne zaostaje uopshte za ronijem... bio bi to paklen tandem,mada bih ja prije doveo jednog gerarda nego ronija...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cookie View Post
    ako milan dovede ronaldinja kaka odlazi...
    teskooooooooo!
    u interviewu pre neki dan anceloti je rekao da je kaka najbolji svetski igrach i da se mnogo popravio u odnosu na proshlu sezonu.``Bolji je od Ronaldinha``-samo je tako izjavio + je rekao da ce biti vrlo zanimljivo ko ce da dobije zlatnu loptu i da on misli da je kaka najvishe zasluzhuje...
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uprava milana izjavila je da nece mjenjati kaku za ronaldinja, vec ce pokusati da pronadju novog kaku.
    Ronaldinjo ostaje pusta zelja berluskonija

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ko ce ti ga znat.mi pricamo sto procitamo i cujemo...ja se sjecam da mi je jedan drug prije 3 godine rekao kako ce Sheva jednog dana zaigrati u Abramovicev Celzi, nasto sam ja rekao nema sansi(Milan da proda shevu-NO Way) i eto i to se desi.Malo je nedodirljivh ali mislim da Milan Kaku nece prodati sigurno.Bar to zakljucujem iz izjava celnika Milana.To sam ja Mislio i za Nestu ali ga je Lazio proda jer su bili pred bankrotom kao sto bi Roma prodala Totija(normalno ne u italiju) da su morlali prije 2 godine kad im je sve visilo o koncu...mada pare vrte dje burgija nece.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

ko ce ti ga znat.mi pricamo sto procitamo i cujemo...ja se sjecam da mi je jedan drug prije 3 godine rekao kako ce Sheva jednog dana zaigrati u Abramovicev Celzi, nasto sam ja rekao nema sansi(Milan da proda shevu-NO Way) i eto i to se desi.Malo je nedodirljivh ali mislim da Milan Kaku nece prodati sigurno.Bar to zakljucujem iz izjava celnika Milana.To sam ja Mislio i za Nestu ali ga je Lazio proda jer su bili pred bankrotom kao sto bi Roma prodala Totija(normalno ne u italiju) da su morlali prije 2 godine kad im je sve visilo o koncu...mada pare vrte dje burgija nece.
    proda li milan kaku ,igrace weliki derbi sa juventusom u seriju B :yipiiii:
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Didier Drgoba produzio ugovor sa Celzijem do 2010. godine.
    Carles Puyol nece sjutra igrati protiv Deportiva jer mu je otac ,Josep Puyol (56) danas poginuo na poslu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    Uprava milana izjavila je da nece mjenjati kaku za ronaldinja, vec ce pokusati da pronadju novog kaku.
    Ronaldinjo ostaje pusta zelja berluskonija

nece ga mijenjeti nego ce ga prodati

sto znaci da su svi , ali svi, igraci na prodaju... problem nastaje samo kad neko ponudi manje nego sto se trazi...
    ...

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Alo bre mozete li shvatiti da sheva ima 30 godina,i sami vidite u kakvoj je formi,a za njega je milan dobio 50 milionchicja... po meni to je vrhunski potez,samo shto su trebali da dovedu jednog napadacha,nije da ih nije bilo na trzishtu ali loshe poslovanje ili mozda odluka da chuvaju pare za sledecju sezonu jer nijesu mogli uzeti sve koje su zeljeli to znaju samo oni... kaka ima 24-25 god i trenutno je najbolji igrach na svijetu,a chini mi se da berlusconiju para nikad nije falilo tako da se o njegovom odlasku ne moze prichati...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

President Cobolli Gigli and Sports Director Blanc confirmed that the historical family backing the Bianconeri will inject cash for the squad's reestablishment.
    The Agnelli fmaily will once again take a front-seat role in the Old Lady's fate after years of being in the background. However, Cobolli Gigli confirmed the intention of the new generation to finance the club once again.
    "The Agnelli family will finance the reestablishment," confirmed the newly elected Juventus club President.
    Blanc even explained the reasons behind this decision.
    "The will of the club is that of building a team worth of its history, able to compete straight away in Italy and in Europe."
    Thanks to this injection of cash, the main targets of the Bianconeri for next season are Iaquinta of Udinese, Mascherano of West Ham and Barzagli of Palermo, granted that Juventus manages to climb back up to Serie A.
    .

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Evo sad slusah pedju i on je ubijedjen kako ce Kaka iduce sezone prec u Real.Ovi iz Milana su rekli da vise nece da demantuju te price jer po njima od toga nece bit nista.

A Talijani kazu kako ce Buffon iduce sezone prec u Inter i to za 30.000.000 eura.Juventus je upa u minus od 36 miliona eura (u 10 mjesecu) i ako familaja Anjeli ponovo ne udje sa parama u klub morace iduce sezone prodat jos kojeg igraca(citaj Trezege i Kamoranezi).

Page 38 of 943 FirstFirst ... 283435363738394041424888138538 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)