Kad platis kvadrat stana na primorju 2000+ eura, a fasada...
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jedi, povrati, spavaj, pa onda sve opet
ove mačke su skapirale život
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ovi ljudi što voze 20 na sat pa kad krenete da ih pretičete dodaju gas su posebna goveda.
Viršli i igara narodu
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Šta ako nam u paralelnom univerzumu MONSTAT određuje dnevni limit internet protoka?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Dial up.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako su se okupili glavasi svih opstina ispred zocg ka’ na saucsce, bozemioprosti
nothing comes from violence and nothing ever could
Poslije 10 godina intenzivnog nosenja, poslah omiljene farmerke u penziju.
E da mi je kukavcu iste nac...
Za deset godina nisi ni malo porastao?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Probao sam vec, ali proizvodjaca ne da nema na ebay, nego ga ni google ne nalaziNijesu farmerke neke firmirane i skupe, mislim da nijesu kostale preko 15-20 eura kad su kupljene
Domacinski, nema sto, velis li
Cak su mi i siroke u odnosu kad sam ih kupovao, jer sam tada imao nekolka kila vise![]()
kako pritisak dobro pada kad predješ monstatov dnevni minimalac...
A tek ces da vidis kako uz pritisak pada i kiliaza kad predjes na MMF-ove predloge
https://www.cdm.me/ekonomija/crna-go...lja-u-regionu/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Neka prvo totalno ukinu plate za ljude koje nikad niko nije vidio sem na platnom spisku, a onda neka smanje ovima sto dobijaju plate za palamudjenje. A mogli bi smanjit i doprinose za privatnike posto se drzavna kasa puni od njih.
A onda da se ukine ovih 3miliona koje pojedu godisnje iz drzavne kase, posebno ovi sto im je potrosnja kalorija na poslu ne prelazi cetvrtinu monstatovog minimalca dovoljnog za normalno funkcionisanje u toku jedne smjene koja im traje 3,4 sata jer obicno pobjegnu s posla.
nothing comes from violence and nothing ever could
teško je raditi preko 5 sati
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne treba mi sve, samo ovo sto je zagrabio, evo ne mora se ni rezati kuci cu ja to makazama nije problem...
![]()
![]()
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks