Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
DIK provjerava samo da neki gradjanin nije potpisao podrsku za dva ili vise kandidata.... ispravnost potpisa ne provjeravaju niti je to moguce....
Tako da svako moze da uzme i odradi potpise podrske na osnovu birackog spiska, samo je bitno da potrefi narod koji nije podrzao nikog drugog i niko nece provjeriti jesu li potpisi pravi.....
sa malo truda moze se dobiti status kandidata i uzeti zestoke pare za kampanju koju ni ne moras da vodis nego sjedis kuci i dobijes par stotina glasova.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dako ura, demokrate i demos podrže Vuksanovićku, svakako je kasno za neku jaču kampanju
Vodite li vi racuna da nas bliska proslost uci kad je neko iz sdp-a da je na prodaju, to isto vazi i za potencijalnog predsjednickog kandidata iz te partije !
Ja se nadam da će veliki Marko Milačić da pobijedi, jer Island do Tokija!!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Populistička priča u dosta slučajeva, voli da digne glas i o pitanjima o kojima nema blage veze, al je u poređenju sa svim ostalim kandidatima zlatna...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Uh, iscitah temu i momentalno me proliv uFati (pisem ovo sa WC skoljke) kad procitam komentare ovih lantentnih dps-ovaca tipa 'steta sto nema nijedna pro-crnogorska opcija' pa je eto posto nema drugog izbora, najbolje drps glasat, u prevodu ' glasam ih jer su zaposlili mene i/ili clanove familije, jbe mi se za stanje u drzavi'. Ako vec nemas mooda bit iskren, ako si zadovoljan sa tim sto si ucario prodajuci se, cuti i pokrij se, ne blamiraj se supljom pricom.
Forever young, i want to be forever young
Aleksa Becic ce biti kandidat Demokrata. Info iz prve ruke, mada se to otprlike znalo kad je blefirao sa gradjanskom opozicijom...
Ceka se DPS tj gospodar.
Cudno da nikome ne smeta sto je Draginja u vanbracnom suzivotu sa Stankovicem koji je najkorumpiraniji sudski kadar uz Radovana, ikad. Koja su to sad moralna načela?
Leba i igara, to su vam Draginja, Ranko i ostali foteljasi iz SDP-a. Leba i igara
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Je li trebalo da dps prethodne sedmice predstavi svog kandidata? Draginja najbolji izbor kad je u pitanju Sdp, na kratko ce odloziti gasenje partije.
DF nece podrzati Becica
Kao da ne znate da se cimaju jer im uze skoro sve glasace, pa ce se sad truditi da im i ostatak ne prigrabi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vec sam nudio, a eo i jopet.. Oces da se kladimo? Ako Becic prodje u drugi krug, ti velis da ga df nece podrzat, ja velim da oce. U avatar. Ko izgubi, morace na avatar godinu dana da drzi sliku koju pobjednik odabere.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
I ja mislim da ce ga podrzat, u suprotnom bih rekao da su produzena ruka dps-a.
Nemaju sta izgubit, gasenje ih ceka kao i Spuz.
Najjace bi bilo da se kandiduje Knezevic i da se oglasava iz Spuza, znajuci okolnosti ovaj scenario mi je skroz realan koliko god djelovalo bolesno.
Pricam za prvi krug
Za drugi krug nemaju bas toliko obraza da ga ne podrze. Mada me ne bi iznenadilo da ga i tad ne podrze
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Front da podrzi eventualno Becica u drugom krugu?! Otvoreno I javno cisto sumnjam. Becic im je uzeo masu biraca, to bi I u slucaju da se kandiduje bio nastavak smicanja. Kako god da bude, ukoliko kandidat Fronta ne prodje u drugi krug, a vrlo je moguce da Mandic bude kandidat, slobodno mogu da se pozdrave da ce ikad vise preskociti 10 posto.
Stranke radikalne orjentacije funkcionisu po sistemu sve ili nista, njihova je podrska neupitna. Male stranke na ivici cenzusa su kao udavace sa falinkom, ne mogu mnogo cekati, koriste ako ne prvu onda drugu ukazanu priliku. Doduse vrijeme ce pokazati, ali su uvijek do sada male stranke lomile kad je bilo tijesno. Smecari ili ne, DF ce uvijek imati stabilno biracko tijelo u ovako siromasnoj zemlji. Ocekivati smjenu vlasti bez njihove podrske je potpuno nerealno u sledecih bar 5 godina.
Ja mislim da je Milo angažovao Ranka da razbije još ono malo opozicije da im je šansa ravna nuli da išta pobjedjuju.
Ovo je za SDP sve ili nista, zato su i pozurili da budu prva opoziciona partija koja proglasava kandidata ( Milacica, Blazica i Danilovica ne racunam jer su nidje veze).
Oni idu na to da ce sad Ura demokrate lekic i ekipa podrzati Draginju da se ne bi cimali...
Evo i klizanja:
![]()
One Ring to Rule them all...
Znaci ja ne vjerujem da sam nocas vidio bilbord sa Markom Milacicem. Njegova glava u krupnom planu i nesto je pisalo HRABRO ili tako nesto.
Pih dje ne slikah.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks